Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y6y65y65y

Najbrzydsze żeńskie imiona to

Polecane posty

Gość Lukreszja
A noł !!!! Moje imię jest wymienione na pierwszym miejscu listy ! Też go nie znoszę, często myślę nad zmianą (nie jest to takie proste, narazie nie mam pomysłu jak miałabym uargumentować chęć zmiany), ale nie wiedziałam, że inni ludzie aż tak bardzi nienawidzą tego imienia .....;(

Gość bfuyewgf
Roksana Malwina Angelika Wiktoria Paulina i jakieś te anglojęzyczne, typu Dżesika :o

Gość e tam :)
Te imiona, które wymieniłyście, są przynajmniej nadawane i się niektórym podobają. Tutaj macie moją listę. Miejsce 1. Prakseda :/ 2. Hermenegilda 3. Gertruda 4. Scolastyka 5. Pężyrka Więcej mi się nie chce wypisywać.

Gość NawrotkaTv
O kurcze, moje imie w 10 najbrzydszych imion swiata. :D Jakos nigdy nie dano mi tego było odczuc :D Pozdrawiam, Justyna :)

Gość hgfjjfgfjgf
O kurcze, moje imie w 10 najbrzydszych imion swiata. Jakos nigdy nie dano mi tego było odczuc Pozdrawiam, Justyna xxx widocznie spotykałas miłych ludzi ktorzy tego nie komentowali ze mas ztakie brzydkie imie

Gość lefkms
pojebani ludzie... zaraz caly kalendarz tu wypiszecie!! wiekszosc imion jest ladna albo niewyrozniajaca sie! lepiej sobie wypiszcie, zobaczymy czy macie takie piekne :D

Gość Winda do heven
No właśnie, te imiona co wymieniacie są nadawane, ja osobiście w większości tych imion nie widzę nic "brzydkiego". Jak już to koleżanka od Praksedy i Hermenegildy trafiła, ale Paulina, Malwina, Justyna to popularne, zwykłe imiona. Jeśli już miałabym podać wg mnie mało ciekawe, to (ale nadawane współcześnie)- Genowefa, Brumhilda, Marcela, Marcelina, Wiesława, Zdzisława, Franciszka, Grażyna, a z modnych Nikola. Nie lubię jakoś imienia Marta i Monika, ale nie uważam, że są brzydkie, tylko po prostu ich nie lubię .

Gość mi nie podoba się moje imię
a mam na imię Marta i nigdy tego imienia nie polubię

Gość NawrotkaTv
Być może.. :D

Gość NawrotkaTv
MNie sie bardzo Lucyna nie podobała :D Za to jako dziecko chciałam mieć na imie Ania, ale moze dlatego ze same Anki mnie otaczały :)

Gość bfuyewgf
no ja własnie mam Malwina i też nie lubię tego imienia... chciałabym miec Magdalena, Małgorzata, Katarzyna :) Te imiona moim zdaniem są piękne! Marta tez ładne.

Gość grapciooooooooooooooooo87
nie znoszę Aleksandry, Moniki, Marzeny, Katarzyny,

Gość marta to jak narta
albo morta, po hiszp. śmierć

Gość qwdxWEDWE
Najbrzydsze to: Agnieszka ( potem wolają Agnysa :o :D ) Katarzyna Marietta Wioletta Sabina Malwina bleeeee Mariola No Zdzisia i Krysia to już w ogóle przesada na maxa :o Iwona Dorota Lucyna Janina

Gość bcdgehfbuesnhfsdgfv
Według mnie najbrzydsze są: Wioleta, Renata, Angelika, Edyta, Aneta, Beata, Dorota, Justyna, Lucyna, Żaneta, Mariola, Ewelina, Iwona - te imiona są strasznie wiejskie. Nie lubię też imion typu Nicola, Samanta, Olivier.

Gość fgdfgsdsdfsdf
MAGDA!

Gość ghjjjju
ja mam karolina i uwazam, ze jest straszne. takie imie nie pasuje do tak inteligentnej osoby jak ja

Gość Franczeska93
Dorota,Grażyna,Justyna,Zdzisława,Franciszka,Bronisława,Wiesława (wiesia-no rzygi po prostu),Józefa,Kazimiera,Nikola.

Gość fiifkav
Ja mam na imię Dominika i uważam to imię za okropne:( ale zmienić nie zmienię. Przyzwyczaiłam się chociaż nie lubię

Gość Franczeska93
Danuta jeszcze aa i te wszystkie wiejskie Andżeliki i Dżesiki.

Gość kdigvnri
Ja mam na imie Agnieszka. Nie bardzo je lubie, ale brzydkie ono nie jest pez przesady ! I (jak ktos tu wyzej napisal) nikt na mnie nie wola "Agnesa" :/

Gość była mojego faceta to
Mariola :o tak się cieszę, że uważacie to imię za brzydkie :classic_cool:

Gość cool story, bro
-Mariola - brzydactwo nad brzydactwa, ja nie wiem, kto daje córkom takie imię (ktoś w ogóle jeszcze takie daje?) :O - Ewelina :O - Paulina :O - Marta :O - Dominika :O - Daria - wiocha nad wiochy, kojarzy mi się z dyskotekami w remizach wiejskich :O

Gość paulina jest brzydkie?
czemu?

Gość Franczeska93
Mariola?zgadzam sie okropne jest, mam kuzynke o tym imieniu, ma 23 lata :P a Daria na serio jest brzydkie?to moje imie jest, raczej podoba sie ludziom, nigdy nie słyszałam, ze jest brzydkie..

Gość mi sie nie podoba imie
ola nie jest brzydkie ale tak pospolite ze az chce sie rzygac

Gość pedalske jest imie
zaneta

Kiedyś tu przeczytałam taki tekst: "Mariolka co srała do worka" :P od tego momentu to imię kojarzy mi się ze sraniem do wora :D Ja nie lubię Oliwii. Moja siostrzenica ma tak na imię i pół dzieciaków na wsi:o Julia też jest brzydkie wg mnie i Milena.