Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y6y65y65y

Najbrzydsze żeńskie imiona to

Polecane posty

Gość Moja żona jest naj w łóżku
Najladniejsze to Asia :) dobrze że tylko raz ktos wymienił:) Moja zoneczka ma tak na imie i jest sliczne

Gość a co mi zrobisz
a i Teresa, Żaneta, Jolka, Honorata, Marlena, Manuela, Czesława, Bogusława

Gość kluski z makiem
Ja mam Kaska i jest ok. Dziadek mi wybrał bo mamuska chciala Angelika i to by była dopiero porazka!!! dzięki dziadzia:) hehe

Gość 0598395480
klaudia jak dla jakiejs przyglupawej wiesniary :/ mi sie podoba moje czyli Aleksandra. Brzmi raczej neutralnie i z klasą, jakby nie powiedzieć; mozna zdrabniac i wciaz jest ladne;)

Gość zaczne od dzis ale napewno
monika..same kurwy znam spod tego imienia, dwulicowe gnidy

Gość hytrhuhuj
Najgorsze to Mariolka, Wioletka, Sylwia, Sabina, Iwona, Renata, Justyna, Edyta, Aneta, Beata, Irena, Marzena, Zaneta, Angelika, Ewelina, Agnieszka - gdyby mnie rodzice okaleczyli ktorymkolwiek z tych imion to bym sobie na bank zmieniła

Gość upkkll
a mi Klaudia sie nie podoba

Gość khgfcb
z ta Monika zgadzam się w 100% ladacznice pustaki i tyle

Gość khggk
Małgorzata, Katarzyna, Barbara

Gość fvjgbbb
:-D :-D trzeba mieć talent WafankuloGirl Mażena, Bożena, Grarzyna, Elrzbieta, Żaneta, Katażyna

Gość wreeeedota
jesteście (prawie) wszyskie tak durne, że nawet najładniejsze imię wam nie pomoże... :(

Gość 232444
Paulina, Wanda, Ewa, Ania, Barbara, Żaneta, Oliwia, Filomena, Krystyna,Zdzisława, Elżbieta, Justyna, Bogna, Grażyna, Rozalinda,Sylwia, Aleksandra, Bogumiła, Halina. ; )

Gość 232444
Moja ciocia ma na imię Monika i jest w porządku żadna ladacznica, 30 lat więc kurwa wsiury nie piszcie za wszystkie.

Gość huuuuutruska
Ja pierdole, pisza imiona ktorych nie lubia a nie ktore sa brzydkie, co brzydkiego jest w kasce, marcie czy ewelinie? Okropne te genowefa, zdzislawa ( znam jedna ktora ma 25 lat) albo hermenegilda. Ja nie lubie zaneta, anna, mariola ale sa normalne i nie ma w nich nic nadzwyczajnego...

Gość .....sssss
Achhhh moje imie az 5 razy zostalo wypisane jako brzydkie ale nie dziwie sie bo mi tez sie nie podoba :-)

Gość oj tak tak
ale kretynki jestescie, wymienilyscie wszystkie imiona nadawane dzieciom od 100 lat. powiedzcie jakie wy nosicie imiona a wtedy zobaczymy czy jesteście takie cool . przeciez kazda deklada niesie jakąś mode byly stanislawy, malgoprzaty, martyny i co sie czepiacie??? to jak ludzie mają dzieci nazywac??? moze np Świeży poranek, szczekający pies, czy nocna sowa?? zastanowcie sie co wy wymyslacie

Gość marylka1440
moje imie było wiele razy wymieniane przez was, jednak ja od zawsze uważam ze jest ładne i nawet oryginalne bo przez swoje 20 kilka lat życia spotkałam bardzo mało imienniczek co mnie bardzo cieszy, bo np najgorsze jest to jak w szkole czy pracy jest kilka kasiek, gosiek i innnych i jak ktoś woła kaśke to wszystkie sie odwracają...

Gość caferai
'Dżastiny AnDŻeliki Samanty etc. lale z podłych gimnazjów z "switaśnymi" fotkami w necie na jedno kopyto z jednym fryzem i make-upem... Też Viole(tty) . Znamy sporo dresiar Milen i Patrycji , też Anity .Jakoś popularne imiona w pewnych środowiskach. Wiktoria...hm .No i te Vivienny i inne 'zachodnie" to już megaobciach.

Gość ola----------mega chujowe!
fuuuuuuuu

Gość Cindi Krołford
Nie no beznadzieja się zrobiła z tego wątku, po prostu jeden wielki żal. Wymieniona jest większość imion noszonych przez kobiety. A ja wam powiem skąd się wzięło moje imię. Zgadza się, nie lubię go, ale już bez znowu takiej przesady, że jest takie szkaradne. Mama nadała mi takie imię, bo rodzeństwo oglądało akurat taki film czeski Arabella i tam była Marzenka, mama niestety przystała na to imię i co zrobię, tak zostało. Myślę, że w temacie chodziło o naprawdę nieciekawe imiona typu Brumchilda, Pelagia, Eufrozyna, Adolfina, a nie o Kaśki czy Agnieszki. Mi się np nie podoba imię Elwira, bo ma taki twardy wydźwięk, ale mam koleżankę o tym imieniu, ładną i miłą dziewczynę i wcale nie jest dla mnie jakaś gorsza, bo ma tak na imię.

Gość gfffedhf
ja jestem założycielką tematu i w temacie chodziło o to co jest napisane, czyli najbrzydsze imiona i tyle, nie ma tu żadnej wyższej filozofii

Gość Ale widzisz założycielko
tematu, że masz w tej chwili cały kalendarz imion ;p

Gość hghytyth
no i co z tego? pewne imiona padaja tutaj bardzo czesto

A Twoje imię już padło ?;)

Gość hghytyth
Moje nie :)

Gość hghytyth
za to pewnie twoje tak bo się tak burzysz

Burze się? eee chyba nie ;) ale może Ty masz jakiś problem zakładając tak bezwartościowy topik ;) chyba, że statystyki prowadzisz jakieś to ok.

Gość Dyskusja ogólnaaaaaaaaaaaaa
Hanna , Sylwia, Dżesika, Karolina

Gość hghytyth
Zakładam bo mi się tak podoba, bo mam takie prawo, bo mam taki kaprys :)