Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość y6y65y65y

Najbrzydsze żeńskie imiona to

Polecane posty

Gość a może aneta
a mi się NAeta nie podoba, wolałabym miec na imię Beata albo Karolina :(

Gość a może aneta
Beata*

Gość katarina1155
Agnieszka

Gość Monika, hue huee
Aneta okropne imie. Maaasakra. Nie wiem czemu, ale myslac o tym imieniu wyobrazam sobie jakas wielka babe. Mimo tego, ze znam Anete i jest bardzo drobną, delikatną kobieta :)

Gość cool story, bro
Marudzisz, Aneta :P Pomyśl, co by było jakbyś nazywała się ... Mariola :P

Gość a może aneta
Mariola brrr... to juz ciesze sie z Anety :)

Gość mnie sie nie podobaja
Maryla i Mariola, Grażyna, Bożena i te od męskich imion typu : Krzysztofa, Zenona itd.

Gość *Justyna26*
Mam na imię Justyna i kiedyś strasznie nienawidziłam tego imienia.Teraz uważam,że jest piękne,takie delikatne.Nie lubię z kolei imion typu Dżesika,Andżelika.

Gość *Justyna26*
Mam na imię Justyna i kiedyś strasznie nienawidziłam tego imienia.Teraz uważam,że jest piękne,takie delikatne.Nie lubię z kolei imion typu Dżesika,Andżelika.

Gość WafankuloGirl
Mażena, Bożena, Grarzyna, Elrzbieta, Żaneta, Katażyna

Gość Qrwicy dostaje słyszac
Imiona tj. Karolina, paulina, kasia, ewelina, aneta. :-o

Gość Qrwicy dostaje słyszac
Jeszcze Ilona :-o Moglaby sie wabic Iloczyna lub Ilorazia :-D

Gość chleba i igrzysk :)
Monika, Wioletta, Weronika

O ja, moje imię w top ten ;D chyba powinnam się przejąć... nie, jednak nie. Kiedyś go nienawidziłam, byłam wściekła na rodziców, że mi dali takie imię jakie dali ale teraz w wieku 22 lat jestem im wdzięczna, że nie jestem piętnastą Kaśką, ósmą Anką, trzynastą Magdą albo piątą Aśką. Na całe 150 osób na roku jestem jedyna o tym imieniu ;] No i w szkołach też zawsze byłam jedyna w klasie ;] No i na szczęście moi rodzice mieli na tyle rozumu, żeby nazywać mnie jakąś Nikolą albo inną Jasminą.

Ja mam Katarzyna Magdalena i jest ok pasuje mi to. W moich czasach lepsze niż Izaura jak z serialu z lat 80 to było modne jak się urodziłam, albo Manuela.

Gość lklkllk555
no proszę, o ile dobrze przejrzałam ten wątek to moje imię nie pojawiło się tu, szok :)

Gość wiesniaczka
Wszyscy mowia to brzydkie tamto nie takie.Smieszy mnie to bo tak naprawde nie ma sie wplywu na swoje imie,wybieraja je rodzice.I mowienie ze to brzydkie i tamto jest nie wporzadku jest jak jest.Ciekawe jakie imiona daci/daliascie swoim dziecia.Amelka,Majka,Julka.Za X lat one beda mowic jakie to brzydkie imiona i co wtedy??Wtedy wam bedzie przykro!!!

Studentę, zdradz jak masz na imie:D? Ja żałuję do dziś czasami że rodzice nie dali mi rzadszego imienia... np moja mama proponowała igę... bo moje imię chociaż ładne już ze 2 osoby tu wymieniły jako najbrzydsze, chyba głównie dlatego że nosi je w chuj dziewcząt i ciut ciut. Więc wszystkim się przejadło. Ja sama go nie lubiłam do niedawna, bo jest zbyt pospolite po prostu... A ja lubie być wyjątkowa i jedyna :/ a tu takie coś. Wolałabym Eweline, lub Emilię. Oczywiście imienia już nie zmienię, bez sensu by to było. ;)

Gość guta
Sylwusie i Wiolusie mnie drażnią i te tzw.gwiazdorskie jak Andżelika Klaudia Jenifer,Dżaklina....

Gość ekspres cafissimo
Wychodzi na to, ze kazde imie sie komus nie podoba.

Zbieram Ślimaki, moje imię pojawiło się już w pierwszym poście tego tematu ;] i potem jeszcze kilka razy. Top ten jak nic ;] ale przynajmniej naprawdę nie znam drugiej osoby w podobnym wieku do mnie ;P i nie jestem jakieś wydziwiane, jak Dżesika.

Gość kiiiiiiiiiiiiiiiii
Kazimierz, Józefa, Marian, Jadwiga, Stanisław, Iwona, Ilona, Mariola, Zdzisław, Zenon, Justyna, Mirosław, Maryla, z takim dzisiejszych nie podoba mi się Bartosz, ale wiem, że to popularne imię, Katarzyna (kojarzy mi się z nieszczęściem przez osoby które znam o tym imieniu) Elżbieta mi się podoba, a może bardziej zdrobnienie tego imienia Ela-fajne

Gość dix ae
Agnieszka, Krystyna, Teresa, Zaneta, Monika

Gość NIE WIEM CZY WYPADA 32-latce
SYLWIA, MARZENA, HONORATA, AGNIESZKA, MARTA, IZABELA, RENATA, SABINA, ILONA, MARIKA, MARLENA, JOLA, MARIKA...

Gość NIE WIEM CZY WYPADA 32-latce
ŻANETA TEŻ JEST NIEŁADNE

Gość a co mi zrobisz
mnie się nie podoba brzmienie takich imion jak Dorota, Elżbieta, Marzena, Wioletta, Iwona, Ilona, Monika, Celina, Lucyna, Irena, Jadzia, no i pochodzące od męskich Zdzisia, Stasia, Wiesia, Wacława, Mieczysława, Janina itp

Gość dix ae
i jeszcze Marzena, Bozena