Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hekateeeeeee

Ucieczka od meza psychopaty

Polecane posty

Gość hekateeeeeee
zamierzam uciec do stolicy to wielkie miasto ciezko kogos znalezc, stamtad wystapic o rozwod i alimenty zglosic sie do mopsu, na mala dostaje ok 700zl moge isc do osrodka i podac nowe konto juz po jego zalozeniu poniewaz zasilek jest na mnie zastanawia mnie jakie zasilki mi sie naleza zeby przezyc te pierwsze miesiace wierze ze znajda sie tacy ludzie ktorzy zatrudnia mnie do sprzatania i pozwola przychodzic z dzieckiem ja moge nie jesc caly czas pracowac i bede szczeslliwa SZCZESLIWA BO SPOKOJNA mam 27 lat nie chce UMierac poprostu mam dla kogo zyc

Nie baw się w nagrywanie, bo jak ci nakryje to mokra plama tylko po tobie zostanie. Jak pójdzie do pracy, pakuj najpotrzebniejsze rzeczy dla siebie i dziecka, jeśli masz jakieś zloto lub inne wartościowe przedmioty ktore można sprzedać w lombardzie to też bierz i spieprzaj do Ośrodka póki nie jest za późno. W jakiej części PL mieszkasz?

Gość hekateeeeeee
mazury

Gość abckasienia
zapisz sobie te informacje a historie wyszukiwania skasuj Narzędzie->wyczyść historię przeglądania nie wiem czy to całkiem wyczyści, ale jest szansa

Gość UCIEKAJ..
uciekaj! Zrób to teraz, gdy masz w sobie wolę walki o Dziecko i siebie! nie czekaj! znajdź adres jakiegoś schroniska dla matek - spakuj najważniejsze rzeczy i po prostu uciekajcie. Jest wiele osób, które Wam pomogą tylko zrób ten pierwszy i najważniejszy krok - UCIEKAJ. Ratuj Dziecko póki nie jest za późno! Jeszcze ma szansę na szczęśliwe dzieciństwo..

Zrozum jedno - nigdy nie skladałaś na niego doniesienia, nie jesteś stabilna finansowo ani mieszkaniowo, a tym samym w sensie prawnym - niezaradna życiowo. Tak to wyglada oczami prawa rodzinnego. W tej sytuacji, jesli nie bedziesz miala wsparcia kuratora, Domu Samotnej Matki albo innej instytucji tego typu, mąż będzie ci mógł odebrać dziecko zupełnie LEGALNIE. Dlaczego sama chcesz walczyć z tym wszystkim skoro są instytucje, które pomagają i które moga zabezpieczyć przed nim i ciebie i dziecko? Nie licz na zasiłki, bo to nie Anglia tylko Polska niestety. A za 700 zł to nie wiem czy chociaz pokój w Warszawie wynajmiesz, a co dalej...?

Gość a jak mu to argumentujesz
uciekaj. niech twoja corka ma normane dziecinstwo.

Gość hekateeeeeee
dlatego e te instytucje dzialaja miesiacami a szczegolnie policja, zamierzam zdobyc dowody zeby nie mogl odebrac mi dziecka , i napewno oprocz nagrania bedzie to obdukcja. musze wiedziec co mi sie nalezy na pocvzatek jakie zasilki? czy zasilek mieszkaniwy? prosze o rady

Gość hekateeeeeee
robie to glownie dla malej, ale i dla siebie, pomimo tego ze przez to co sie dzieje czuje sie jak gowno w mojej glowie sa jeszcze jakies resztki godnosci i woli walki

Gość UCIEKAJ..
a gdy już uciekniesz i po raz pierwszy położysz swoje Dziecko spać bez strachu... zrozumiesz, że to była najmądrzejsza rzecz jaką zrobiłaś...

Gość abckasienia
ej, zaglądaj tu, może będę mieć dla ciebie informacje Tylko pilnuj się, żeby ten gad się nie domyslił.

Gość hekateeeeeee
tak

Gość hekateeeeeee
usune cala historie, tylko nie wiem czy nie mozna tego jeszcze jakos odzyskac

Gość gangam style hihi
do wynajmowanego możesz dostać dodatek , polecam ci strone pomocne emamy , tam nie dosć że otrzymasz wsparcie to jeszcze możesz liczyć na realną pomoc i trzymaj się ,masz o co walczyć , dasz radę , dziecko to taki stworek który jednym spojrzeniem sprawia że wbiegasz na rysy :)

Gość gangam style hihi
poza tym już daj ogłoszenie na gumtre że chcesz wynając do spóły z inną mamą , może sprzedaj coś na allegro ? tak by mąż się nie zorientował ?

Zadzwoń jutro miedzy 10 a 13 do tej kobiety jak będziesz mogła . 606 256 790 p. Magdalena Pietrowska Kierowniczka ośrodka Specjalistyczny Ośrodek Wsparcia dla Ofiar Przemocy Ona na 99% pomoże zorganizować ci ucieczkę i miejsce w ośrodku. Postaram sie dowiedzieć czy w Olsztyńskim sądzie mają jakichś normalnych kuratorów i jak się czegoś konkretnego dowiem to napisze tutaj.

Gość hekateeeeeee
dziekuje za pomoc nie moge zadzwonic , tel jest na abonament z bilingiem, boze przerasta mnmie to moge dzwonic tylko do niego jak jest inne polaczenie zaczyna sie przesluchanie i dalej jz nie jest dobrze musze bardzo uwazac czy k5tos tez moze mi podpowiedziec jak usunac skutecznie historie i czy nie bedzie znaku ze byla usuwana?

Gość ale bym ci
hekateeee taaa dobrze mówi , wie jak funkcjonuje nasze państwo , niestety źle, ale z tego co widzę dziewczyna racjonalnie myśli , trzymaj się tego , nie rób głupstw , bądź silna dziewczyno

Gość ale bym ci
jaką masz przeglądarkę i jaki system operacyjny i czy ten kretyn zna się na komputerach?

dzwon- zanim sprawdzi biling, tobie juz ta kobieta pomoze. nie daj sie zastraszyc, jemu o to wlasnie chodzi...

e-mail sekretariat@cpk.org.pl e-mail temida@cpk.org.pl to masz tutaj maila do nich napisz jeszcze dziś jak nie masz czasu na pisanie to wklej link do tego tematu i napisz że to twoja historia. Dołącz swoje dane żeby wiedzieli że to nie głupi żart.

Gość hekateeeeeee
napisze jutro po 16 ,dziekuje za pomoc

Gość abckasienia
on może podejrzeć w internecie historię połączeń... można się zalogować i podejrzeć. Najlepiej jakbyś miała osobną kartę i telefon.

Gość hekateeeeeee
byc moze nie mysle racjonalnie, ale wiem ze potrzebne mi dowody nie mysle tez racjonalnie bo poprostu chcialabym zeby to sie juz skonczylo teraz zxaraz siedze na parapecie z laptopem i zerkam czy nie jedzie to jest taki stres ze sciska za gardlo dusi mysle ze dlugo sie tego nie pozbede nawet jak juz uciekne bede sie bala jednego dnia przywiaxzal mnie na 8 godzin do kaloryfera mala siedziala caly ten czas ze mna nawet nie zqaplakala ze jest glodna jakby wiedziala jakby nie chciala przysparzac mi wiecej bolu nie wiem jak ja o tym wszystkim zapomne

Gość abckasienia
możesz mieć keyloggera na kompie, tzn.program, który śledzi każde uderzenie w klawisz, ale np. z urzędu pracy można dzwonić w sprawie pracy co prawda, ale za darmo. Z czytelni publicznych. ok, to na razie:) trzymaj się

Gość hekateeeeeee
nie mam kasy na karte on sprawdza wszytkie paragony rozlicza mnie co do grosza

Gość hekateeeeeee
teraz mnie przestraszylas nie wiem raczej nie mysle zeby tak znal sie na komputerach nie wiem nie wydaje mi sie problem polega na tym ze nie mam za duzej mozliwosci pojechania/ pojscia gdzie kolwiek

jak juz uciekniesz, bedzie ci potrzebna terapia. twojej corce rowniez, ona byla swiadkiem traumatycznych zdarzen, ktore wryly sie w jej psychike. ale najpierw skup sie na ucieczce. cala reszta potem.

Gość bujda jakas nkio
Ty mowisz serio? Cos nie chce mi sie wierzyc,zamiast pisac tu,pisalabys do osrodkow,szukala pomocy,a ty na kafe :O