Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość fiona_88
majowa zobacz prosze ten link ktory poslalam i zobacz czy Twoja linia bylo podobna, prosze :)

Gość majowa :)
Kurcze średnie te zdjęcia są :) ale w moim przypadku było tak ze pod światłem widziałam tą kreskę ;) a jak test wysechł to była ciut widoczniejsza.

Gość fiona_88
no takie srednie sa te zdjecia, ale jak sie okazalo byla w ciazy :) ja tez mialam tak, ze kreska byla od razu, a pozniej jak test byl suchy to bardziej ja widac. Kurde nakrecam sie

Mya28 - po prostu kopiujesz tabelkę i dopisujesz się w odpowiednim miejscu. Pisałam we wcześniejszym którymś poście co i jak :) Dopisz się :) majowa ............27..............1cs................... :) fiona_88............25..............1cs.................. ..@ 05.06. izulinka7............23...............6cs................ . @ 07.06. Giubelli................27..............3cs............. ....@ 11.06. Tierona.................23.............5cs.............. ...@ 12.06 klonmelkowaa....32..............3cs....................@13. 06. taka oto ja............24.............1cs..................@15.06 PauliśC..............22..............10cs............... . @18.06. Dziopki! Sprawdzajcie i trzymamy za Was kciuki a Wy i za nas trzymajcie...

Gość fiona_88
majowa ............27..............1cs................... usmiech.gif fiona_88............25..............1cs................. . ..@ 10.06. izulinka7............23...............6cs............... . . @ 07.06. Giubelli................27..............3cs............. ....@ 11.06. Tierona.................23.............5cs.............. ...@ 12.06 klonmelkowaa....32..............3cs....................@ 13. 06. taka oto ja............24.............1cs..................@15.06 PauliśC..............22..............10cs.............. . . @18.06. Poprawilam sie na 10.06, bo wczesniej zle podalam

Gość fiona_88
majowa ............27..............1cs................... usmiech.gif izulinka7............23...............6cs............... . . @ 07.06. fiona_88............25..............1cs................. . ..@ 10.06. Giubelli................27..............3cs............. ....@ 11.06. Tierona.................23.............5cs.............. ...@ 12.06 klonmelkowaa....32..............3cs....................@ 13. 06. taka oto ja............24.............1cs..................@15.06 PauliśC..............22..............10cs.............. . . @18.06.

Gość PauliśC
Wita dziewczyny! Wczoraj jak wróciłam to byłam tak padnięta, że nawet przy komputerze nie miałam siły usiąść. Tylko prysznic i spać. Fiona_88 - pisz, pisz jak twój poranny test :) Mój wczoraj wrócił, przyjechał nawet po mnie do pracy, a dziś z samego rana pojechał :(, a ja zasnąć nie mogę, no i się dowiedziałam że wraca w sobotę wieczorem wiec kolejne dni sama ech.. Nie patrzyłam jeszcze na ten chiński kalendarz płci, choć słyszałam o nim. Ja też mam sny że jestem w ciąży. Raz miałam taki naprawdę zabawny. Poszłam na pierwszą wizytę do gina i mi powiedział że pić dużo mleka, więc ja poszłam do domu i zaczęłam pić to mleko, a tu z każdym łykiem powiększał mi się brzuch, tak że gdy skończyłam miałam taki duży że spokojnie mogłabym rodzić :D

Gość PauliśC
Wita dziewczyny! Wczoraj jak wróciłam to byłam tak padnięta, że nawet przy komputerze nie miałam siły usiąść. Tylko prysznic i spać. Fiona_88 - pisz, pisz jak twój poranny test :) Mój wczoraj wrócił, przyjechał nawet po mnie do pracy, a dziś z samego rana pojechał :(, a ja zasnąć nie mogę, no i się dowiedziałam że wraca w sobotę wieczorem wiec kolejne dni sama ech.. Nie patrzyłam jeszcze na ten chiński kalendarz płci, choć słyszałam o nim. Ja też mam sny że jestem w ciąży. Raz miałam taki naprawdę zabawny. Poszłam na pierwszą wizytę do gina i mi powiedział że pić dużo mleka, więc ja poszłam do domu i zaczęłam pić to mleko, a tu z każdym łykiem powiększał mi się brzuch, tak że gdy skończyłam miałam taki duży że spokojnie mogłabym rodzić :D

Gość fiona_88
Witam was, robilam test. Raczej nic tam nie ma. W sumie tak samo jak wczoraj.

Gość fiona_88
Jakby ktos ten test zobaczyl to nic nie widac. Tylko ja widze cos bladego

hej dziewczyny fiona może zrób zdjęcie testu i daj link... ja myślę że jeśli jesteś w co bardzo wierzymy to musisz poczekać dwa dni i napewno będzie lepiej widać ja pamiętam jak z moim synkiem robiłam test rano nic a wieczorem był tak jak u was cień cienia. koejny zrobiłam chyba za dwa dni nie pamiętam dokładnie i już były dwie grube krechy.... my 3mamy kciuki mi synek dzisiaj dał do 8 pospać.... dalej boli mnie raczej kłuje w boku w prawym i brzuch jak na okres pobolewa ja już tez wariuje bo @ powinna być 15tego..... piersi też bolą :-(.

Gość fiona_88
taka oto ja. Chcialam zrobic zdjecia ale naprawde nic na nich nie widac...chyba sobie wmowilam te kreski. W poniedzialek jak @ nie bedzie zrobie jeszcze 1, ale raczej nic nie bedzie. Dalej mam humory, plakac mi sie chce, bola piersi i brzuch, ale to symptomy taki same jak przed okresem

Gość eska 22
fiona_88 moze zaczekaj do 10 wtedy zrob test bedzie bardziej wiarygodny, ale trzymamy kciuki zeby bylo ok:) dla mnie te dni to wiecznosc nawet sie starac nie mozemy juz niech to sie wszysto skonczy bo mam dosc:(

Gość fiona_88
to nie moj test, tylko z neta, ale podobny

a ja ci mówię żebyś jeszcze tego nie przekreślała może akurat będzie niespodzianka no bo w końcu nasze forum ma przynosić szczęście.... ja siedze przed laptopem od rana zjadłam dwa marsy na śniadanie nawet mojej ukochanej kawy nie tknęłam wogóle wstaje dzisiaj rano do synka i tak mi się w głowie zakręciło i słabo mi było że myślałam że się przewróce...... porażka normalnie. majowa a jak ty się czujesz uważaj kochana na siebie...

Gość fiona_88
taka oto ja: ja zjadlam parowki i sliwki suszone heheh :)

ja w pierwszej ciąży żyłam tylko na kebabach pizzy frytkach i rosole hehe jak zjadłam co innego to kibel był mój przez naj a najbliższą godzinę......... coś czuje że jeśli się uda to teraz będę jadła słodkie już mam straszną ochotę najśmieszniejsze jest to że tyle jadłam fastfudów a przytyłam tylko 10 kg. JA CHCE JUZ WIEDZIEC.

Gość fiona_88
tez bym chciała wiedziec, niestety nie mam dobrych przeczuc. Caly czas chodze do kosza na smieci i wyjmuje te testy i patrze na nie...;-( kurde...jestem 4 dni przed okresem, 32 dzien cyklu, chyba juz jakby cos bylo to powinna byc widoczna kreska...

hejka taka oto ja - ja mam wahania nastrojów ze hoho dziś w drodze do pracy (zawsze mam problem ze znalezieniem miejsca do parkowania ) jak już je znalazłam to nie umiałam się wcisnąć i stale mi się nie podobała pozycja samochodu - wiec poprawiałam i popoprawiam ze prawi się pobeczałam w tym aucie. wrrr.. Poza tym już mnie nosi bo jutro wizyta i denerwuje sie bo tak bardzo chce żeby było ok:))Ból podbrzusza zelżał ale pojawił sie metaliczny posmak w buzi i "ciężki" żołądek . No i oczywiscie latam co chwila do kibelka skontrolować czy wszystko ok.

może odpocznij sobie połóż się albo na spacer wyjdz przestań chodz na chwile o tym myślęć to nie zdrowo tak się denerwować.

Gość fiona_88
;-( mam dosyc. Przepraszam was, mam takie wahania, ze nie moge ;(

majowa oj ja też zawsze się wkurzałam jak zaparkowac nie mogłam bo ja zawsze mały autkiem jeździłam a jak passata kupiłam to szlag mnie trafiał oj kobieto kiedy ty miałaś nmieć @. ja myślę żę przez długie miesiące jej już nie zobaczytsz...

a ty tutaj cały czas jesteś???? mi też z przed laptopa nie chce iść mój mąż na rybach a synek właśnie wtał i siedzi na nocniczku a ja obok niego i oglądamy rybkę mini mini...:-).

ja miałam mieć @ 1.06. Jestem albo b. często tu zaglądam bo w pracy jak na razie ruchu brak ... a że sama jestem to ani do kogo odezwać się nie można.

to fajnie chociaż że luz masz w pracy a nie będe wścibska jeśli spytam gdzie pracujesz bo jestem ciekawa czy pójdziesz na l4 czy bedziesz pracowac do końca.

No i w tej kwestii tez mam problem. Bo na ostatniej wizycie ginekolog zalecał mi pójście od razu na L4 (ze względu na ostatnie poronienie ) Pracuje w sklepie z alkoholami. Dostawy są do ogarnięcia bo jeżeli dam zaświadczenie o ciąży to będzie mi kierownik je rozpakowywał. Ale godziny troszkę mnie przerażają bo 10h zmiany mam- a ciężko mi się domyślać jak się będę czuła. Ja tez zawsze byłam zdania że ciąża to nie choroba, ale teraz się tak boje o moja fasolkę że sama nie wiem co będzie lepsze.

Kurde !! Dziewczyny !!! Ja się tak nie bawię, bo teraz to mam ochotę zrobić test :P ale nieeee, będę wytrwała i wytrzymam. No ja nie czuję nic. za 5 dni okres, no może trochę czuję piersi - ledwo widocznie ale jednak są :D 🌼 Majowa - ale masz fajnie.... ale co do pracy to odczekaj jeszcze chwilkę i zgłoś szefowi bo faktycznie 10 godz to ja bym w ciąży siedzieć nie chciała....na pewno pójdzie Ci na rękę. Kurcze, ja mam pracę biurową - idealnie by teraz można było mieć dziecko, wychowywać je....ehhh.... 🌼 Pierwsze słyszę o chińskim kalendarzu (dobrze, że jesteście :) ) I wychodzi mi w czerwcu i lipcu dziewczynka. Ale i tak myślę, że to trochę pic na wodę - ale może akurat....? :) 🌼 Fiona, Eska - głowy do góry - czas pokaże - załamką nic nie zdziałacie.... chyba wszystkie tutaj na swój sposób to przeżywamy. Ja mam taki tryb życia, że wracam do domu po pracy o 19.oo i dopiero wtedy siadam i myślę, że czegoś mi brakuje....Chyba czas zwolnić tempo... 🌼 mi się zawsze śnią drastyczne rzeczy z moim dzieckiem, ale zawsze te sny mam jak zobaczę coś w tv, np. sprawa małej Madzi, dziecko spuszczone w toalecie... albo wczoraj jak zobaczyłam Artykuł że Polska para zagłodziła i zamordowała swoje dziecko w Anglii to normalnie.....Słyszałyście ? nie wiem naprawdę do czego ten świat prowadzi.

Kurde !! Dziewczyny !!! Ja się tak nie bawię, bo teraz to mam ochotę zrobić test :P ale nieeee, będę wytrwała i wytrzymam. No ja nie czuję nic. za 5 dni okres, no może trochę czuję piersi - ledwo widocznie ale jednak są :D 🌼 Majowa - ale masz fajnie.... ale co do pracy to odczekaj jeszcze chwilkę i zgłoś szefowi bo faktycznie 10 godz to ja bym w ciąży siedzieć nie chciała....na pewno pójdzie Ci na rękę. Kurcze, ja mam pracę biurową - idealnie by teraz można było mieć dziecko, wychowywać je....ehhh.... 🌼 Pierwsze słyszę o chińskim kalendarzu (dobrze, że jesteście :) ) I wychodzi mi w czerwcu i lipcu dziewczynka. Ale i tak myślę, że to trochę pic na wodę - ale może akurat....? :) 🌼 Fiona, Eska - głowy do góry - czas pokaże - załamką nic nie zdziałacie.... chyba wszystkie tutaj na swój sposób to przeżywamy. Ja mam taki tryb życia, że wracam do domu po pracy o 19.oo i dopiero wtedy siadam i myślę, że czegoś mi brakuje....Chyba czas zwolnić tempo... 🌼 mi się zawsze śnią drastyczne rzeczy z moim dzieckiem, ale zawsze te sny mam jak zobaczę coś w tv, np. sprawa małej Madzi, dziecko spuszczone w toalecie... albo wczoraj jak zobaczyłam Artykuł że Polska para zagłodziła i zamordowała swoje dziecko w Anglii to normalnie.....Słyszałyście ? nie wiem naprawdę do czego ten świat prowadzi.

wiesz co majowa ja myślę że 10 godz to za dużo poza tym najważniejsze i najniebezpieczniejsze są pierwsze tygodnie. dbaj o siebie...... ja pracowałam w biedronce stanowisko kierownicze więc nie dzwigałam a jednak l4 od razu wziełam. ginekolog nie chciał mi dać ale w pracy mnie nie chcieli bo się bali. teraz jestem na wypowiedzeniu więc l4 będzie napewno... giubelli wytrzymaj to TYLKO 5 dni no dobra łatwo mówić aż 5 dni...... chodzi ci o tą pare co dziecko ummarło bo je zasolili????. a tak wogóle to bolą jeszcze którąś tak jajniki kurde ja zaraz padnę. a i mam taki gęsty biały śluz nie wiemm jak się do niego odnieść bo wszędzie co innego piszą.