Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość eska 22
tak oto ja zaczekaj do 15 wtedy powtorz test i sie okaze:)

Gość PauliśC
taka oto ja Racja, zrób test 15 i wtedy będziesz wiedziała co jest na 100%:) Za ciebie oczywiście też trzymam kciuki jak za każdą z nas:) Przed chwilą wróciłam do domu, miałam iść tylko na chwilkę do sklepu, a tak daleko zaszłam że znalazłam się na mieście :) Miałam kupić tylko chleb, a zrobiłam wielkie zakupy i na pocieszenie kupiłam sobie dwie bluzeczki. Pogoda piękna, słoneczko świeci i cieplutko. Już nie mogę się doczekać weekendu. Pół soboty i całą niedziele spędzę z moim :)

Gość PauliśC
Halo! Dziewczyny! Śpicie? Ja dziś się lepiej czuje. Dziś podbrzusze mnie już tak mocno nie boli, choć trochę pobolewa, ale już nie tak mocno jak wczoraj i przedwczoraj. Ale za to zaczęła mnie cała szczęka i głowa boleć :( właściwie nie wiem od czego. A jak u was? Jak popołudnie minęło?

Ja jak dorwałam rower po pracy tak wróciłam teraz ! Mam taki stylizowany na starodawny z koszykiem, kupiony na pchlim targu, ale przerzutki ma ;) no po prostu szał! Nie doceniałam rowerów ale dziś już wiem żeeee....jadę nim jutro do pracy :D śpijcie dobrze i ja się biorę do płodzenia :D a Wam życzę zabrania się do upragnionego testowania i samych pozytywnych wyników :) PA !

Gość PauliśC
Oj dziewczyny, taka dziś piękna pogoda była że nie dziwie się że tu pustki :) Ja w domku prawie cały dzień, skorzystałam z wolnego dnia i wzięłam się za sprzątanie całego mieszkania :) Roweryk... muszę sobie sprawić, też uwielbiam jeździć rowerem :) miłej nocy kobietki :)

hej kochane pobudka tak ładnie a wy dzień marnujecie. my razem z ptaszkami wstajemy chociaż ta noc ciężka byłą staram się odzwyczaić synka nocnego karmienia dzisiaj pierwsza noc za nami pobudka o 22 wziął łyka wody pomarudził i spał wstał o 24 i krzyk ja mu wodę a on w ryk w końcu wstał rzucił butelką połózył się i zasnął ;-) i już do rana. zobaczymy jak dzisiaj będzie. ja jutro testuje ale myślę że nie będę miała okazji bo w czoraj znowu negatyw. piersi mam twarde napuchnięte i takie żyłki widać ale podbrzusze informuje że d**a blada :-(.

Gość majowa:)
hej dziewczęta:) jak tam u was?? testujecie ?? Ja mimo ciągłego zmęczenia jakoś długo spać nie potrafię. Jutro idziemy z moim na weselicho do znajomych, niestety z moją werwą to chyba za bardzo nie poszaleje na parkiecie;)

Hellloł ;) dziewczynki te co robiły testy owu - głównie pytanie do Aniki86 - przyszły mi dziś te testy, zamiast 30 przyszło 36, i miały być 3 gratisowe testy ciążowe, których nie ma :/ dzwonię do nich i nie odbierają. Albo się rąbnęli przy pakowaniu albo może ja czegoś nie rozumiem ? Czy testy owu mogą wykryć ciążę ?!?! Przecież to chyba inne jest ich przeznaczenie.... oświećcie mnie. Ja sobie kupiłam te testy chyba z zazdrości, że Wy ciągle testujecie, a ja siedzę na d***e. No to ja też będę testować ! A co ! Codziennie !! Hy hy hy ;)

Dobra. Już wiem. Walnęli się przy pakowaniu, więc tym samym mam więcej testów no i 3 ciążowe mi doślą. Oby coś na nich wyszło :) miłego dzionka, pozdrawiam :)

Gość PauliśC
witam dziewczynki! Ja przed chwilą wróciłam z pracy, u mnie pogoda w kratkę, chwilę słoneczko a za chwilę chmury i deszcz:( i do tego strasznie przez to śpiąca jestem. Mi do testowania zostało jeszcze 4 dni, ale myślę że nawet się nie doczekam :(

Gość fiona_88
Witam was. Nie odzywalam sie bo musialam wszystko sobie w glowie poukladac. Dalej nie mam okresu. Ide we wtorek do ginekologa, powiem mu, ze testy wychodzily pozytywnie, beta nie. Ciekawe co mi powie. Moze w koncu da jakies leki, albo cos. Pewnie zrobi usg. Zobaczymy, martwie sie troche

hej dziewczyny no w końcu jakiś odezw ja strasznie zrezygnwana jestem jutro powinna być @ test zrobiłam dzisiaj i d**a już się nie łudzę. wkurza mnie to kłucie prawego jajnika. fiona wszystko będzie ok zobaczysz na ciebie też będzie czas giubelli szczęściaro no to teraz testuj i życzę pozytywnego wyniku na koniec ja też czytałam że jeśli jest się już po owu a test pokazuje 2 kreski to jest ciąża. majowa dbaj o Siebie ja chyba dam sobie spokój doła złapałąm.

Gość PauliśC
Ja myślę że nasz problem polega na tym że tak natarczywie o tym myślimy :( Ale inaczej się nie da jeśli się tak bardzo chcę :( Ja też chyba dam sobie spokój na jakiś czas, bo uważam że w tym miesiącu nici. Zobaczymy co dalej będzie, idą wakacje, wyjedziemy z moim, odpoczniemy to może wtedy się uda

właśnie pisałam na forum gdzie kobieta tak jak ja chce zajść w ciążę na wypowiedzeniu i myślałam że mnie krew zaleje co za głupie su.....i się wypowiadają jedna się chwali że zwolniła kobietę dyscyplinarnie jak dowiedziała się o ciąży i że obdzwoni ła firmy aby jej nie zatrudniali a kobieta poroniła i nie może pracy znaleźć.Boże jak bym taką złapałą hhhhhhhhhhhh porażka życie powinno sz.........ty rozumu nauczyć.

Gość PauliśC
A same są kobietami, i ciekawe czy im by było w takiej sytuacji miło. ja to takim osobą życzę żeby kiedyś je spotkało coś takiego od innej osoby. Ja myślę że każdego kiedyś sprawiedliwość spotka :) Strasznie źle się czuję dziś :( Masakra jakaś, pewnie od tej pogody :(

Gość emila888777
Witajcie. Mam problem i mam nadzieje , ze podpowiecie mi co powinnam zrobic:od 2 lat staramy sie z mezem o dzidzie lecz nam nie wychodzi, zmienilam gin i zaczely sie badania w moich wynikach wszystko z pozoru jest ok a u meza kiepsko :liczba plemnikow 19.60 mln, plemniki zywe 18%, plemniki nieruchome 92% ale dla moja lekarka stwierdzila ze narazie odpuscic jego leczenie a mnie wyslac na droznosc jajowodow...co powinnam postapic?

witaj żadna z nas lekarzem nie jest ale co to za lekarka co mówi że z Tobą wszystko ok to mąż ma problem z plemnikami a ona zamiast zacząć badania każe tobie drożność jajników robić. dziwne i nie rozumiem albo za głupia na to jestem.

Gość emila888777
no wlasnie tez tego nie rozumiem, szuka problemu we mnie chociaz ma czarno na bialym gdzie wystapil problem, chyba czas na zmiane kolejny raz gin

Gość PauliśC
Wychodzi na to że czeka cię kolejna zmiana lekarza. Skoro u twojego męża jest kiepsko to ja nie rozumiem dlaczego lekarz jemu nie przepisał hormonów na poprawę nasienia. Moi znajomi mieli dokładnie ten sam problem co wy, u niej też wszystko ok, a u niego wyszło mniej więcej jak u twojego męża, lekarz wówczas zapisał mu tabletki na poprawę i jak skończy je przyjmować to na kontrole musi się stawić i wtedy można myśleć żeby u niej coś robić. Nie rozumiem postępowania tego lekarza skoro u ciebie ok. A może ja też się nie znam.

Chyba że chce Ci zrobić drożność żeby ta mała ilość miała jednak szansę na przedostanie się tam gdzie trzeba. Może leczenie u mężczyzn trwa dłużej ? Dziwna lekarka, trzeba pytać przy każdej wizycie do upadłego co i jak bo oni tylko rzucają frazami a żeby konkrety jakieś w tym były to już nie...

Gość PauliśC
Ale u mnie się piękna pogoda zrobiła mmm... :) Mam nadzieję że cały weekend taka będzie, to może w niedzielę się z moim gdzieś ruszymy, może nad jakieś jeziorko :) Trochę odpoczniemy od tego wszystkiego, i zrelaksujemy :)

giubelli a ty jak zwykle zabłysłaś pod tym względem się nie zastanowiłaś może bez kitu u mężczyzn dłużej leczenie trwa. dziewczyny jutro wypada mi @ 3 mać kciuki bardzo proszę.... :-).

Gość TIERONA*
Hej dziewczyny !!! Ja wczoraj wróciłam i odpoczęłam trochę i przemyślałam wszystko,mój chyba też...Chociaż to dopiero dwa dni więc 'nie chwale dnia przed zachodem słońca'.Mam nadzieje,że też coś zrozumiał :( :O niestety u mnie przyszła ta małpa i na dodatek 5.06 ?zaczęłam cwiczyć i odżywiać się zdrowo od jakiegoś czasu i jak na razie dobrze mi idzie :D Wyciszyłam się i jestem bardziej spokojna,podchodze po prostu do wszystkiego inaczej...Taka przerwa i tęsknota dobrze nam zrobiła :) :D Trzymam kciuki za Wasze kreseczki dziewczyny !!!

Gość PauliśC
Cześć! Ale tu cisza się zrobiła, chyba już nikt nie zagląda. Ja właśnie wróciłam z pracy i czekam na mojego :) podbrzusze już przestało mnie boleć, więc nawet się nie łudzę że wyszło :( w sumie zostały mi jeszcze 3 dni, ale czuje ze nic z tego :(

Gość fiona_88
cześć, ja dzisiaj dostałam @. Spoznil sie chyba z powodu tych nerwow i wszystkiego. Nie mam zamiaru wiecej niewiadomo ile testowac, tyle pieniedzy idzie na te testy. Bedzie mi sie okres spoznial tydzien to zrobie test. Nie bede wiecej sie tak stresowac.

Hej Hej ! Jak to ! Zaglądamy zaglądamy ! Tylko ładna pogoda, każdy pewno porządki albo wypoczywanko :) Przykro mi z powodu @ zaczynamy znów razem kolejny cykl, tym razem myślę, że się uda ! Nie myślimy o tym, żyjemy pełnią życia i do przodu ! Udanego dnia życzę PA !

Hej hej ! :) fiona_88 jakbym słyszała swojego męża "po co ty tyle tych testów kupujesz, nie będziesz miała z tydzień okresu to wtedy rozumiem!" Przykro mi i liczę, że juz w tym cyklu się uda! :) PauliśĆ - a może cisza przed burzą??? :) Co do mnie to wczoraj rano zrobiłam Pink Test i wyszedł negatywny, ale okresu nie dostałam, dzisiaj na razie też nie mam, ale się nie łudzę, bo ostatnio też mi się spóźnił jeden dzień. Jeszcze stresy - sesja, więc może to dlatego...

Gość eska 22
hej dziewczyny. U mnie pogoda dzis piekna:) dopiero teraz usiadlam na chwile mam duzo dzis gotowania bo jutro mama ma imieniny:) moj mezus jest na weselu ja dzis wolne, dzis jest ostatni dzien co biore tabletki( maz juz sie doczekac nie mogl:) za tydzien jade do swojej gin na kontrol mam nadzieje ze juz sie wyleczylam z tego zapalenia i znow bedziemy mogli zaczac starania od nowa:) milego weekendu Wam zycze dziewczyny:)

no hej dziewczyny w końcu jest co poczytać. ja właśnie wróciłam byliśmy u szwagierki w odwiedzinach. dzisiaj powinnam mieć @ a tu ani widu ani słychu nie nastawiam się i testu nie robie ale tak z drugiej strony cały dzień dzisiaj pisiu biegam i nie za sprawą przeziębionego pęcherza....no i te nudności nie wiem jeśli do poniedziałku nie dostanę to zrobie test...... :-).