Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

hej laseczki ubrać się ciepło co was kobietki nie przewieje dzisiaj my już po śniadanku mały śpi a ja jak zwykle mam chwile aby zajrzeć giubelli ty jesteś boska z tymi twoimi tekstami koń by się uśmiał fajny pomysł masz z tą aplikacją ja chyba też skorzysamfajna sprawa bede miec swoje kilogramy na oku hehe z tymtekstem cyce jak donice to żeście mnie wogóle powaliły na łopatkia co zrobić jak ktoś takie przed ciążą miał to jak nazwać kolejny rozmiar hehe:-) miłego dzionka :-).

Gość paulinka121989
Czesc siostrzyczki moje kochane. Dzis koniec @ takze zbieram sie pomalu do dzialania;) tylko bedzie trudno bo mezus w delegacje bedzie jezdzil:/ no ale jakos trzeba to pogodzic;) mialam dola chyba ze dwa dni;( teraz jest ok;) bedzie dobrze!

Gość MaćkowaZona
Hej Paulinka :) Powodzenia w dzialaniach zycze :) ja ostatnio tez jakas zdolowana bylam, za malo slonca czy co?! ;) Straszna tu cisza, mam nadzieje ze z powodu swieta i dlugiego weekendu :) Pozdrawiam cieplutko :*

Hej hej ! Jestem i ja ! Przesyłam pozytywne fluidy i energię do działania ! :) My spędziliśmy ten czas w gronie rodzinnym, jadłam jadłam i jadłam. Dziś w nocy przekręcając się, nie wiem czy walnęłam się o łokieć lubego czy co, zaczęły mnie boleć cyce ze 3 x mocniej niż przed @, no i znów ważąc się, z 67 schudłam do 64 ! Oczywiście net w ruch, ale podobno to jest norma, że na początku się chudnie. Z objawów to tyle. Wczoraj poszliśmy wieczorem na cmentarz i po drodze rozmawialiśmy co i jak, kiedy pojedziemy do lekarza, kiedy damy znać reszcie rodziny jak wszystko pójdzie dobrze, i nagle obydwoje widzieliśmy dosłownie albo spadającą gwiazdę, albo meteor - nie wiem! Obydwoje to widzieliśmy i stwierdziliśmy,że mimo iż nie wierzymy w jakieś zabobony, to to był znak, że musi się wszystko udać :) Udanej i spokojnej soboty !!

Gość gość
Hej dziewczyny mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona My tez z mezem staramy sie od 2 lat o dzidzie ale nic:-( Teraz @ spoznia mi sie tydzien chodz zawsze mam regularny @ zrobilam 4 testy i negatywne jakas masakra jesli mi sie nie zacznie to w srode ide do gina ale jak zniesc niepenosc do srody :-/ Doradzcie cos prosze mial ktos podobny przypadek????

Gość MaćkowaZona
Mi sie kiedys okres spoznil 20 kilka dni, testy negatywne, beta tez. Lekarka na usg nic "ani malego ani duzego" nie zobaczyla. Stwierdzila ze to moze byc ze stresu lub przemeczenia :/

Hej dziewczyny...Dołączam się do Was...Staram się już od 5 lat....Mam nadzieję,że w końcu i Nam się uda...Tracę nadzieję a jednocześnie się nie poddaję...Wierzę,że z Wami będzie mi łatwiej przez to wszystko przejść . I zafasolkujemy wszystkie razem :) pozdrawiam Was serdecznie :)

Heloł :) ja tez sie zglaszam ;) godz temu dopiero do domu wrocilam, jestem strasznie zmeczona i spiaca, tak sie dzis nalatalam w pracy, marzy mi sie juz lozko. Giubelli, ani nie mow, piersi bola przeogromnie, ani czasem polozyc sie na boku wygodnie nie idzie bo gniota juz po bokach :/ jak reszta dziewczyn? i witam nowe dziewczyny :)

Gość załamana_K
Giubelii ogromne gratulacje!!!! Twoja historia powala z nóg, zwłaszcza jak to oznajmiłas Twojemu Lubemu:) Super:) Moze jakies wskazówki ktore pomoga innym ?:) Nic wiecej nie pisze bo chyba nikt tez nie chce do mnie slowo napisac, nic nie pozostalo jak tylko dalej sie dołować niepowodzeniem ale poki co czekam na okres do 5.11....

Gość gość
No to ciekawe jak bedzie ze mna naprawde dolujace jest to czekanie. Bo juz tyle czasu wluczymy sie po lekarzach i nikt nie potrafi powiedziec dlaczego mamy problem jak badania w normie :-( Dzieki za odpowiedz

Gość MaćkowaZona
Zalamana, jestesmy tu zeby sie wspierac na wzajem, czekamy na informacje wiec odzywaj sie do nas czesciej :) trzymam kciuki zeby jednak okres 5 Ci sie nie zaczal :) Gosciu nie wiem czy czytalas wczesniejsze wpisy dziewczyn ale mozna sie dowiedziec madrych rzeczy. Miedzy innymi tak w skrocie ze im bardziej sie starasz o dziecko tym slabiej Ci wychodzi :) znajomi 4 lata starali sie o dzidziusia, lekarzy wszystkich mozliwych nawiedzili, zdrowi jak rydz i ona i on a dziecka jak nie ma tak nie bylo. Dopiero jak odpuscili sobie starania, okazalo sie ze znajoma jest w ciazy :) dzis maja zdrowego synka, niedawno skonczyl rok :) wiec glowa do gory i zajmij glowe ot chociazby nadchodzacymi swietami, prezentami na Boze Narodzenie :) rob wszystko coby nie skupiac sie tylko na dziecku

Gość załamana_K
Dobrze , napewno bede na bieżąco Was kochane informowac jak tylko bedzie o czym, narazie czekam na @ a póki co zadnych objawów nie ma wiec pewnie zaś nici:( poza lekko podwyższoną temp ale pewnie dlatego ze troszke zas mnie gardło pobolewa:((( A mężulek juz tez wydaje sie byc wyeksploatowany bo jak piszesz Maćkoważona o swoim , mój ju też taki zmeczony jak mówie choc do roboty, bo dni płodne przelecą:) a on kaput:( teraz za to ma odpoczynek kiedy to okres tuż tuż....

Hej dziewczyny, przyłączę się do tematu jeśli pozwolicie ;-) Ja również staram się z mężem o dzidzię, do okresu pozostały 2dni, ciekawe czy tym zrazem nam się uda ;-)

Gość MaćkowaZona
Oby okres sie nie zjawil u Ciebie Zalamana, ja juz tez odliczam dni do mojego, a dopiero 16 ma sie zaczac. Co ja bym dala zeby sie nie zjawil wlasnie z powodu ciazy... Ehh, i maz by odpoczal :P No ale coz. Kiedys musi sie udac :)

Gość MaćkowaZona
Witaj Bejbe, witaj Isia :) powodzenia w staraniach :)

dziękuję MaćkowaZona i również 3mam za Ciebie kciuki ;-) długo starasz się o dzidzię?

Gość gość
Dzieki MackowaZono a odpowiedz czytalam poprzednie wpisy wiem ze tak jest staramy sie a tu nic ale w takich sytuacjach jak sie spoznia jest ta iskierka nadzieji a gdy robisz test i nic to juz rece opadaja Trzymam za nas kciuki nam tez sie musi wkoncu udac :-)

Gość gość
Mam nadzieje ze dostaniemy taki slodki prezent na Boze Narodzenie :-)

to prawda piękny był by prezent, choć ubiegłe Święta Bożego Narodzenia wspominam boleśnie, w wigilie odeszło nasze maleństwo :( a byliśmy tacy szczęśliwi że się udało i będziemy rodzicami...

Gość gość
No taki prezent tylko o tym marze Bejbe nie smuc sie pamietaj ze musi sie udac jestesmy tego warte bo kto Jak nie my wszystkie kochajace i oczekujace :-)

Gość gość
A mnie cos boli kregoslup niewiem czy to na @ czy nie ale jak kucam to brzuch mnie pobolewa masakra jakas Bejbe dlugo starasz sie o dzidzie?

dziękuję za miłe słowa, musimy być silne i się nie poddawać! choć nie powiem czasem jest ciężko, ale nigdy nie wolno tracić nadziei

w pierwszą ciążę zaszłam po 6 miesiącach, niestety stało się jak się stało,.. do tej pory nic, niedługo będzie rok od poronienia, a u Ciebie?

Gość gość
A u mnie 2 latka i nic zawsze @ mam regularnie a tu tydzien teraz sie spoznia i panikuje ale w ciagu tygodnia zrobilam 4 testy i negatywne :-( Bardzo mi przykro z powodu poronienia ale napewno sie uda :-) Ja tez czasem juz tak mysle w zlosci czy sie nigdy nie uda ale jak zlosc przechodzi to znow pojawia sie nadzieja :-)

hm masz regularne cykle, a spóźnia Ci się już tydzień - to długo, nie wiem test po takim czasie powinien już pokazywać choć słabą kreseczkę, choć nie raz czytałam że różnie to bywa z organizmem kobiecym i test pokazywał dość późno.. mnie test pokazał słabą kreskę już 3-4 dni przed terminem miesiączki, i było coś takiego we mnie dziwnego że czułam że coś się dzieje, dlatego testowałam dość wcześnie i faktycznie nie myliłam się poczekaj parę dni i jak się nie pojawi powtórz test może jeszcze za wcześnie

Gość MaćkowaŻona
Bejbe my z mezem juz 10 cykli sie staramy. I poki co nic, wiem ze to nie dlugo w porownaniu z innymi ale dla mnie jest to szalenie dlugi czas oczekiwania. Przykro mi z powodu Twojej straty. Mam nadzieje ze tym razem Ci sie uda i urodzisz zdrowe malenstwo. Serdecznie Ci tego zycze :))) Gosc, moze wymysl sobie jakis nick to bedzie nam latwiej sie porozumiewac, bo gosci tu duzo wchodzi ;) kurcze oby to byla ciaza. Trzymam kciuki. Bete planujesz robic? Moze spróbuj, a noz widelec okaze sie ze to ciaza :):)

Gość kajakaja12345
Hej to ja gosc takze jak za rada MackowaZona pisalam nick Wlasnie dziwne Bejbe z ta moja @ bo tak to jeszcze nigy nie mialam MackowaZona mam w srode isc do mojego gina takze niewiem czy robic bete Czasem mam juz taki mentlik w glowie Pozdrawiam goraco i dobranoc wam dziewczyny :-)

No nadzieja jest skoro tydzien spoznia Ci sie @, moze zalezy to od testu jaki robilas? a masz jakies objawy? nabrzmiale piersi i bardzo obolale? a brzuch Cie boli? u mnie zaraz po owulacji juz cos podejrzewalam, myslalam, bo jak nigdy brzuch zaczal mnie ciagnac kilka dni pozniej, podejrzewam ze implantacja, ale nie napalalam sie i od tamtej pory regularnie pobolewa mnie brzuch, czasem jak na okres czasem klucia, czesto wlasnie jak mam podkurczone nogi. Pisz na biezaco, trzymam kciuki ;) A wiecie co przeczytalam? :D ze w listopadzie wiecej kobiet zachodzi w ciaze niz w jakimkolwiek innym miesiacu, bo podobno zimne noce staja sie coraz dluzsze, i jeszcze zeby zwiekszyc szanse zaplodnienia wyczytalam : "Warto też pozostać przez chwilę w łóżku po odbyciu stosunku. Mimo że plemniki potrafią same poruszać się w kierunku szyjki macicy, możesz pomóc im pokonać tę drogę, leżąc lub nawet trzymając nogi w powietrzu" :D Gdzie eska, Paulisc i Angelusdominus? odezwijcie sie :) Angelus bylas u lekarza?

Gość MaćkowaŻona
Kaja a to jak idziesz do gina to wstrzymaj sie tych kilka dni, zobaczysz co Ci lekarz powie :) cierpliwosci duzo duzo zycze i oby sie szybciutko wyjasnilo :)