Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Hej ho hej ho do pracy by sie szlo a mi sie nie chce :/ U mnie tez jak narazie bez zmian po ziolkach ale chyba mnie popedzaja strasznie bo bym z lozka meza nie wypuszczala :) Mackowa damy rade nasza kolej teraz ;p Pozdrawiam was kobitki moje :*

Gość Paola1801
Postanowilam, ze pojde po @ do gina i zsczerpne porad jakis. Napewno w jakis sposob mi pomoze. Bo ja juz sie poddaje. Moze zle licze dni plodne?nie wiem sama. No ja ze zlosci tak sie dzis najem ze szok :D

Gość MaćkowaŻona
Nessaja a co do bosych stop to u nas normalka, chociaz nie w moim przypadku :) my w kapciuchach latamy po firmue bo ciezko 12 godzin w butach wytrzymac. Wieczorami jak na nocke sie przychodzi to okolo 20 jest akcja "pizamka" i w drechy sie przebieramy bo wiadomo - wygodniej ;) jak ktos marznie to kocem sie opatula, na luziku takim bo szefostwa nie ma. A nawet jak kierownik wpadnie to z przymruzeniem oka do tego podchodzi, poki co nie ma wymogow co do stroju bo sluzbowych nie mamy ;)

U mnie dziewczyny piekna pogoda.Sloneczko grzeje, jakies 6 stopni na plusie. Zyc nie umierac, jest cudownie. Dzisiaj mam troche pracowity dzien. Skoczylam do chlopaka zaniesc mu sniadanie, wrocilam to musialam firany zawiesic bo od 2 tygodni gole okno.A ze sciany sa wysokie to po drabinie skakac musialam, ciesze sie ze zyje :P Podlogi musze pozmywac i obiad na 18 zrobic. Bylam wczoraj u brata BF.Dwojke dzieci ma. Jejku jakie szkraby.Dziewczynka do przedszkola chodzi a chlopczyk ma niecale 2 latka. Az zaluje ze siedzielismy tak krotko.

Nessaja ja się czuje w miarę troskę kaszel jeszcze mnie męczy dzieciaczki średnio starszakowi lepiej trochę młody był zdrowy 2 dni teraz choroba przyszła że zdwojoną siłą ale do lekarza jutro bo na dzisiaj nie ma miejsca nasza kochana służba zdrowia;) wyslalam już;)

Mackowa to ja ide do Ciebie pracowac! jak ja bym chciala tak w dresach i kapciochcach zeby wygodnie bylo ;) a nie koszula i spodnie w kant ktore po praniu cholernie gryza! jedynie lubie ten polar bo i cieply jest i w nim sie czuje dobrze :P ehh ale Ci zazdroszcze :P :P

Angelus kochana lezki mi sie zakrecily w oczach! dzidzia piekna! nie moge oderwac od niej wzroku :) ehh.. moja dzidzia tez tak juz wygladala.. szkoda ze nie mam zdjecia z tego etapu.. dobrze ze dzis taka piekna pogoda to nie dam sie dolinom ;)

U mnie dzis 1 na plusie i od czasu do czasu sloneczko przebija;) Ale dolek juz sobie poszedl ode mnie ( mam nadzieje ze na dlugo ) wiec wracam.do was moje kochane :)

angelusdominus śliczne maleństwo:):):) nic tylko pozazdrościć ❤️ i w końcu udało mi się zobaczyć brzuszek giubelli:) koszulka wymiata:) Nie wiem czy pamiętacie, ale w tym miesiącu nie jestem stymulowana i co? robiłam przez parę dni testy owulacyjne, bo to ten czas i dupa:( nie ma:( więc od nowego cyklu pewnie znów tablety, igły itp itd, ale jak ma mi to zaowocować takim brzucholkiem jak u Giubelli i takim zdjęciem jak angelusdominus to nie ma co dramatyzować :D swoją drogą jeśli chodzi o igły to też się kiedyś bałam, ale teraz pfff chleb powszedni bo oprócz tego, że doktorek mnie kłuje to mam wszytskie możliwe alergie do tego astma w pakiecie, więc od alergologa też czasem igłą dostanę i jest jeszcze kardiolog, który też czasem zaatakuje bo mam wadę serca i co jakiś czas muszą mi pobrać kubeł krwi:p No marta cieszę się, że już z Tobą lepiej kochana:) mieszkanie posprzątane, obiadek zrobiony, czas na relakssss moje drogie, a wieczorem tańce hejjj

stymulowana tez sie ciesze ze odpuscilo bo juz zaczelam powaznie myslec o psychiatrze ... ale wracam do zywych i yeee yeee do was moje kochane ;) Mackowa luty nasz jest po ziolkach ;p

marta ja po ostatniej @ miałam takiego doła, że aż pod depresje podchodziło i też myślałam o psychiatrze bo nie potrafiłam sobie z tym poradzić, ale przeszło uff....mam nadzieję, że w tym miesiącu tak nie będzie bo wiem, że na pewno @ przyjdzie, ale i tak się boje, że dorwie mnie baba jaga deprecha :(

Gość MaćkowaŻona
Angelus o matko, doslownie i w przenosni. Ale piekne zdjecie :) malenstwo wyglada mi na dziewczynke!!! :) Giubelli genialna koszulka i brzuszek :) rety Staraczki kiedy my taki bedziemy mialy? :) Stymulowana wiec jednak na chemii zostajesz? Ziolek nie bedziesz pic* co do testow to Ty nie bierz do glowy!! :) Marta no ja mam nadzieje ze luty bedzie chociaz Twoj bo u mnie cos sie nie zanosi ;)

🌼Witajcie dziewczynki dopiero co wróciłam co od lekarza!! wysiedzialam sie jak zwykle no ale cóż poradzić.. a wiec tak zaczelo sie od tego że odebralam wyniki tarczycy 2 badania wyszły mi spoko a jeden ten na ktory biore lek bardzo mi spadl ponizej normy.. wiec dzwonilam - lekarz kazal przyjsc... no to poszlam kazal mi brac polowe tabletki powiedzial ze badania sa dobre co sie ciesze :) i kazal wsiasc na samolot :) jejciu jak juz dzidzius od ost wizyty urósł az mowie do niego ale duzy :))) bylo widac juz wszystko ładnie bo na ost wizycie to byl taki fistaszek :) wogole sprawdzil czy jest kosc nosowa i jest, i inne czesci ciała czy sa prawidlowo tez sa ;-) powiedzial zebym sie sobotnim badaniem nie stresowala ;))) jestem normalnie cała w skowronkach 🌼 zabieram sie do czytania i nadrabiania zaległosci milego wieczoru kochane :*

bejbe kochana mozna Ci tylko pozazdroscic tego szczęscia:) jestem dzisiaj wyrabana po pracy i nie mam sił na nic:(

tak Maćkowa zostaje przy lekarzu, muszę mu zaufać i wtedy wszytsko na pewno dobrze się skończy:D Bejbe super, że wszytsko ok z Wami 🌼

🌼angelusdominus śliczny dzidziuś ❤️ :) Giubelli ale już brzusio widać ❤️ bluzka rewelacyjna ;-) agniesia88 hihi z tym snem może faktycznie ciąża mnoga się kroi :D ^^ asasas Paola1801 przykro mi... głowa do góry nie smuć się kochana :* Stymulowana aj ze testy nic narazie nie pokazaly.. hm ale organizm ludzki jest tak zagmatwany.. ze mozesz sie tego nie spodziewac a tu bach .... i ciąża :) z całego serca Ci tego życze:* Eweelka:*🌼

Gość gość
o żesz w mordę! Paola no jak to to tak?:( mnie też chyba ten sen nie dotyczył, bo nie czuję się jakoś specjalnie inaczej. Brzuch boli jak co miesiąc i tyle... idę na maila obejrzeć tą piękną dzidzię:) oko chociaż nacieszę:D Paola głowa up! up! agniesia88

Majowa 27********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif AKTUALNE STARACZKI - 2014 eska 22 ******** 22 ******* 13cs ****** 1 dz ******* @02.01.2014 beatka26 ******* 26 ******* 4cs ********* 1dz ******** @09.01.2014 Agniesia 88 ******* 25 ******* 3cs ******* 1dz******* @ 4.02.2014 izulinka7 ****** 23 ****** 11cs ******** 1 dz ******* @09.02.2014 paulinka121989 ******* 24 ******* 8cs ****** 1 dz ****** @12.02 MackowaZona ******* 27 ******13cs *******1 dz ******* @12.02 IZA85.......................28..........4cs............1d z...........@ 14.02 Stymulowana *******28 ****** 16cs *******1 dz******@ 15.02.2014 marta86100 ******** 28 ******* 73cs ******2dz******* @18.02.2014 Alaaa66****** 28 ****** 10cs ****** 1dz ********* @18.02.2014 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ 28.02.2014 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @11.03.2014 Goofcia ******* 22 ********* 6cs ******1 dz ******* @1.03.2014

*Marta i Stymulowana nie załamywać sie- jedziemy wszystkie wszystkie na tym samym wózku i chyba kiedyś sie nam uda:) *Angelusdominus- pozazdrosicic CI tylko możemy, jesteś taka młodziutka i juz 4 dzieciatko:( kurka jak Ty to wszystko ogarniasz:)?nieraz sie zastanawiam.....ale super, bardzo mi sie podobaja takie liczne rodziny, nieraz coprawda sie zastanawiam jak my ogarniemy ten dom przy 2 dzieci, oboje pracując ale nie poddaje sie i walcze:P narazie ze staraniami ale.... moze kiedyś.....uda sie 2 bo Ciebie to juz chyba nie dogonie:P:P *Paola1801 nie widze Cie w naszej tabelce -albo slepa jestem- jak długo sie starasz Kochana? *Nessaja a jak u Ciebie samopoczucie? *Agniesia88 a co u Ciebie? czekamy na wiesci:) *MackowaZona co tam dzisiaj na horyzoncie? dalej u Ciebie tyle śniegu:)? u mnie ni centymetra:P

Gość JovankaJo
Ależ dziś był piękny dzień:) Słońce, wiosna, wiosna, wiosnaaaaaa!!! Dziewczynki, zobaczycie - nowa aura zaowocuje nagłym wysypem fasolek!:) Już nie mogę się doczekać tego gradu radosnych informacji:):):) I jak się zacznie to się nie połapiemy która kiedy zaciążyła i której najpierw składać gratulacje:) Zrobiłam dziś na obiad zupę z porów z makaronem i ze śmiataną (ale nie zupę-krem, lubię jak pływają całe krążki). Jezuuuu. Rewelacja po prostu... A jutro szpinakowa! Kocham szpinak w każdej postaci:) Dziś cały dzień chodzę jakaś taka głodna. Boję się, że zaczęło mi się ssanie ciążowe:( I że nie będę się potrafiła powstrzymać... Ech... No nic nie poradzę - po Na Wspólnej idę smażyć jajka.

Wiecie na co mam ochote? wziasc w auto, puscic ulubiona muzyke i w spokoju, w samotnosci, w chwilach refleksji jezdzic bez celu i najlepiej jakby nikt o tym nie wiedzial.. cholerne doliny... a wszystko dzieki jednej dobrej kolezance ktora chciala moje drobne refleksje ktorymi sie podzielilam potraktowac jakby nic sie nie stalo... znowu niebezpiecznie kilogramy przybeda bo na pocieszenie objadam sie czym sie da czemu na swiecie jest tak malo szczerych ludzi?...

Gość gość
Chyba się zaczyna... :( mam jakiś taki beżowy śluz.... W sumie to nigdy takiego nie zauważałam, @ przychodził tak siup! i jest. Teraz widocznie za bardzo się tym przejmuję, więc jest kolorowy:) No ale chyba będzie @. Właściwie to źle termin wpisałam w tabelkę:P Z obliczeń wynika, że nie jutro a w środę nadejdzie @ :P No ale skoro już się zaczyna, to chyba się przyspieszył. :) jakie rewelacyjne brzuszki i dzidziuszki na mailu:D:D:DD:D znowu zazdroszczę....;)

Gość gość
ja to byłam tam wyżej - agniesia88:)

Hejka babeczki :* No ja juz po pracy leze w luzki ziolka wypite ;) Mackowa damy rade zobaczysz :) Ja ostatnio nie mysle o dzidzi nie mam czasu hehe tylko jak ziolka pije to wtedy mowie sobie siup w ten glupi dziub zeby Wiktoria byla :) hehe walnieta jestem wiem ale nie mierze juz temp i nie patrze na sluz i szyjke :) Musze na poczte wejsc ale to jutro bo koncze o 15 ;) Powiem ci Mackowa ze jutro powinna byc owu u mnie i ja czuje mreega moj prawy jajnik az pachwina mnie boli :( 11 mam gina i zobaczymy co powie...

Gość Alaaa66
Powiem wam ze u mnie owulki ani widu ani slychu ale jajniki mnie rwa... Już jakoś przywyklam do jednej kreski na jakimkolwiek teście nic będę patrzeć jutro.... Jakim cudem badacie szyjke? Może to głupie pytanie ale nie mam pojęcia

Gość JovankaJo
_nessaja_ - to ja mam dla Ciebie propozycję:) Zabierz mnie na taką przejażdżkę bez celu, możemy nawet nic nie mówić, co? A potem pojedziemy na lody i wcale sobie nie przytyjemy po nich, dobra?:)

Jovanka teraz wlasnie weszlam do domu, bylam na krotkiej (pod pretekstem ze jade do pracy na chwile do kolezanki) ale mimo wszystko troche mi lepiej. Jakbym wiedziala to bym podjechala po Ciebie :) poczekaj na nastepna :* dziekuje Ci kochana :)

Jovanka a co do lodow, jestem za ;) ostatnio zjadlam pol litra lodow wiec mam wprawe :)

Gość MaćkowaŻona
Ala wcale nie glupie to twoje pytanie, ja tam tez nie umiem badac se szyki ;) Marta no u mnie raczej nic z tego :-) dobrze ze Cie jajniki bola, znaczy ze pracuja :-) lko pozazdroscic :-) Eweelka sniegu nadal duzo. Troche sie udeptal ale nadal jest. Temp ciagle niska wiec nie ma jak snieg znikac :-) Agnesiaa Ambroziak na tvnie ogladaj to moze humor sie poprawi :-) Nessaja i Jovanka to pakujcie sie do autka i wpadajcie do mnie. Zgarnijcie Eweelke po drodze coby zimy zasmakowala troche :D

Gość agniesia88 to ja
Maćkowa oglądam! Dzięki za przypomnienie, bo się zaczytałam i zapomniałam:-) bleee operacja!!! :-) :-P