Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Kasik85 No ja wlasnie przerywam starania!!!! Ale tylko dlategoze czeka nas 24 godzinna droga do polski i bałabym sie o fasolkę. Nie chce sie tak stresowac przed własnym weselem. A przypomnij mi kiedy Wy bierzecie slub?? :)

karcia cięzarówka ciężarówka :) tu jest tyle dziewczyn że czasami naprawde można coś zapomniec albo pominąć :) Jovanka ale Ty mądra kobieta jesteś :) a tak wgl to tak późno się je sniadanko ?:) kasik te skutki uboczne nie są takie tragiczne ,można się przyzwyczaić,najgorzej jak się skumulują razem wszystkie .ja np najgorzej miałam w pierwszym cyklu,a potem to już jakieś pojedyncze objawy jak te napady gorąca :) ważne żeby działało :*

Gość elilkaa
Godzine temu dopiero wstalam.Musialam zalatwic sprawy na miescie Pierwszy raz w zyciu mam tak bolesna @ :( A z solarium to fakt z tym krwotokiem, ze ja glupia wczesniej nie pomyslalam

Izulinka moj doktorek mnie juz doinformowal w temacie basenów, mozna chodzić ale ryzyko zakażenia bakteriami jest duże. Ale sa specjalne antybakteryjne tampony których moga używać kobiety w ciazy! Niestety nie pamietam ich nazwy (doktorek chciał mi zapisać ale stwierdziłam ze na basen nie pójdę) zapytaj w aptece, a jak nie to we wtorek mam wizytę to sie dowiem:) nazwa chyba na literek E z tego co pamietam:)

Gość Dasza86
hej, wiem że cierpliwość to ważna sprawa, ale jestem już zmęczona ciągłymi niepowodzeniami. staramy się z mężem od 9 miesięcy i po prostu już nie wiem kogo mam zapytać. jestem przebadana dokładnie i wszystko jest ok, dlatego pomyślałam że "babskie" grono ma jakieś swoje doświadczenia i może czegoś nowego i oryginalnego się dowiem :) ale dzięki za odpowiedź :)

Gość Dasza86
nie na razie nie robił, lekarz mówił że dopiero po roku starań zaczniemy coś działać, a na razie mam wrzucić na luz, ale to się tylko tak łatwo mówi.. nie umiem przestać o tym myśleć, mam po prostu presję w głowie, szkoda gadać...

dziewczyny.... w pracy czułam się okropnie. spać spać spać.... wracając z pracy kupiłam sobie jeszcze dwa testy. dziś mamy uroczystą kolację z rodziną i chciałam się napić drinka skoro nie jestem w ciąży. lecz mój mąż poprosił mnie żebym z piciem wstrzymała się do poniedziałku. zrobiłam test. zerkłam na niego jedna kreska. no trudno myślę. spakowałam i dałam do kosza. za jakieś 15 minut mieliśmy wywód i dyskusję o moim piciu. i ja mu chcąc udowodnić że nie jestem w ciąży wyjęłam test z kosza patrzę na niego a tu BLADA DRUGA KRESKA!!!!!!!!!!!!!!! zaniemówiłam i powiedziałam "oż kur**" dałam mu do ręki a on się tylko uśmiechną i popatrzył na mnie tak słodko:):):):):):):):):):):)

Wow żoneczka męża chciałaś oszukać ?:D nieładnie nieładnie :) Gratuluję :)teraz moja nadzieja wzrasta :) może za jakieś trzy dni jak nie przyjdzie to zrobię , a na razie będę czekać. *** Iza ślub mam 13 września :) *** Dasza86 porozmawiaj z mężem i poproś niech zrobi badania, i tak to jest płatne i można zrobić na własną rękę, po co czekać i się denerwować. Jak coś będzie nie tak, oby nie było to będziecie wiedzieć , a nie czekać kolejne cykle. Taka jest moja rada.

Do mojej gin spróbuję się dostać w poniedziałek i poproszę żeby mi przepisała clo. musiałyście robić jakieś badania wcześniej, czy tylko USG? Brałyście tylko clo czy coś jeszcze?

To super. Jak się nie udało w tym cyklu to mam nadzieję że w następnym będzie clo i się uda :) *** Właśnie skończyłam montować rolety w kuchni, teraz biorę się za mycie drzwi tarasowych i jak mój A wróci to też zamontujemy rolety:)

Eweelka kochana jestem jestem, czytam caly czas ale nie mam kiedy odpisac za bardzo.. u mnie ten cykl jeszcze odpuszczamy. -- Mackowa, Brzoskwinka oficjalnie gratuluje :* -- Iza to odetchnelas z ulga jak @ sie zjawil, teraz sie zregenerujesz a potem wio koniku :D i w sierpniu bedziesz miala super prezent slubny :) -- Dasza witaj, pozostaje Ci poczekac do terminu @. Trzymam kciuki zeby sie nie pojawil :) -- Apropo Mackowa pracownika miesiaca :D wczoraj przychodze do pracy i kolezanka mi gratuluje stowy, mowie czego? no wygralas bon za stowe tam C***isze na tablicy. Wiec ide i patrze i zostalam pracownikiem miesiaca kwiecien za 100% obecnosc :D hahaha -- Zoneczka <3 <3 ajajajaj :D wspaniale :)

Żoneczka Ty łobuzie!! ;-) ale numer wykręciłaś. Gratulacje!!!! Dobrze, że masz takiego troskliwego męża:-) super! Może faktycznie to po @ te moje pieczenie. Smarowałam clotri i chyba przeszło:-) tylko ta opryszczka zakichana!! Cały czas smaruje maścią, a ona nic tylko rośnie:-( Jejku dziewczyny ale się posypałyście z tymi ciążmi.. Eksplozja świetnych wiadomości. Ciekawe która następna:-) szkoda, że maj się kończy a ja dopiero w dziewiątym dniu cyklu, także nastepny termin niespodziewanie @ w czerwcu...

Agniesia my im oznajmimy dobra wiadomosc w czerwcu ;-) ;* Zoneczka super wiadomosc ;***

Gość Pita82
IZA Ty już dostałaś @ a ja jeszcze nie kurde. I też robię sobie przerwę do września.

Gość Pita82
Żoneczka WOW! Super! no no no ale Cię mąż pilnuje z tym piciem, coś wyczuł że nie możesz drinkować :-)

Gość goscdarka
izulinka no właśnie widze ze tabelka rośnie w oczach :-D superowo w koncu forum odczarowane :-* wy dziewczyny tyle piszecie ze nie daje rady byc na bierzaco wrrr cos sie zeslimaczylam :-)

Kurcze dziewczyny to jednak cierpliwość popłaca:-) Brzoskwinka, Maćkowa, Stymulowana i reszta. Chyba nie raz się załamywałyście, że się nie udaje... A tu w końcu są upragnione dzidzie;-) jak ja Wam zazdroszczę dziewczyny!!! Oczywiście pozytywnie. Nadal czekam na swoje szczęście i widocznie niektórzy tak mają, że muszą odcierpieć te pół roku, rok czy nawet więcej i w końcu się udaje:-D pozostałe staraczki - nam też sie uda:-) :-) :-) czerwiec, lipiec, sierpień... Wszystko przed nami!!!:-* :-* :-* Strasznie szkoda mi Marty, która w taki sposób zniknęła. Ciekawe czy nas czyta?? Jeśli tak to pozdrawiam Cię gorąco kochana:-)

Zoneczka suuuper ;) ty się z mężem nie sprzeczaj bo on dobrze wiedział ze gola strzelił hehe gratuluje z całego serca ;) wiec wieczór będzie o soczku ;)

Nowe ciężarówki wklejcie zamiast terminu @ buźkę zanim uciekniecie do ciężarówek wtedy będzie łatwiej się zorientować :) Jeszcze raz gratuluje wszystkim ciężarówkom :) Buziaczki Chciałam wkleić tabelkę ale uznaje mi za spam

Gość gość
Zoneczka moje gratulacje Kochana! :* wow co za miesiac :) ciekawe ktora nastepna :) ....... Kasik a ja 13 wrzesnia ide na slub przyjaciolki :) Milej i spokojnej nocki zycze 🌼

Dobry pomysł z tymi buzkami ;) jak możecie to wklejcie u mnie bo ja z tel nie dam rady ;/

Gość Pita82
Nie wiem co Wam napisać... to jest niemożliwe!

Gość gość
Pita co sie stało ? Żoneczka

Gość Pita82
jadę po kolejne testy bo to jest niewiarygodne! nie w moim stanie przy takiej chorobie!!

Dzisiaj to naprawdę mamy wysyp Pita GRATULUJĘ !!!!!:) To która jeszcze? :)