Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikoletta UK

Gdy partner jest lekarzem.....

Polecane posty

Gość Nikoletta UK

Witam .Jestem rozwódką z małym dzieckiem. Po rozwodzie wyjechałam do UK i poznałam Anglika...Miałam obawy i szczerze to bałam się angazować w nowy związek, tym bardziej z obcokrajowcem ! Ale zaryzykowałam .... Spotykamy sie i jest cudownie ;) Pojawiły się natomiast nowe wątpliwości ...A mianowicie mój partner jest lekarzem a ja dowiaduje o nim różne pikantne rzeczy .Nie interesuje mnie Jego przeszłość ale teraz zaczynam mieć obawy by On nie romansuje np. z pielęgniarkami ?! Widzę, że mu zależy na mnie na tyle, że zaakceptował moje dziecko. Stałam się zazdrosna i skrywam to uczucie w sobie i jest mi ciężka . Dodam, że nie mieszkamy jeszcze razem. Jak widzicie nasz związek ? Przejmować się "plotkami" ? Nie chcę drugi raz cierpieć ....

Gość wreeeedota
hehe, myślisz że to Polska i pielegniarki masowo dają d... lekorzom i jescze z tego mega zadowolone////???

Gość Nikoletta UK
ja nie wiem co robia w polskich szpitalach ale najbardziej mi przeszkadzaja te plotki na Jego temat , m.in że kobieciarz , flirciarz itp :(

Gość wreeeedota
oj, skoro jest z Tobą to znaczy, że raczej wybrał. Teraz musisz trzymać rękę na pulsie (chociaż to jego domena ;P )

Gość jfof
A kto plotkuje?

Gość Wiktoria -18
a kto może plotkować .Wiadomo, że zazdrosne babska . Nikoleta nie przejmuj się plotami ale przyglądaj sie uwaznie swojemu facetowi

Gość tak to widze dzis
Fajnie że facet ma powodzenia i co złego jest we flircie, to zdrowe, jesteś kolejną, jedną z większości zazdrosnych bab, dałabyś sobie z tym spokój. Wybrał ciebie i chyba coś to znaczy, więc nie pieprz tylko ciesz się i żyj dziś, wcale nie musicie być ze sobą do końca życia. Korzystaj z życia, teraźniejszości a nie żyj pierdołami!!! I tak umrzesz!

Gość SW 1313
Oj to z kolejnym się rozstaniesz. Może kolejna pamiątka w postaci dziecka. Już to przerabiałaś.

Gość Alicja z krainy filmu
facet zdradzający czy flirtujący jest spoko i należą się mu brawa za to .Kobieta , która flirtuje to już dziwka :-O Nie słuchaj autorko tych głupot napisanych wyżej .Bądz czujna bo nic miłego gdy partner sobie flirtuje z jakąs lafiryndą !! Nie pozwól na to

Gość Ameli@2
A dlaczego nie mieszkacie razem ? Nie zastanawia cie to że on może nie traktuje cie powaznie ?

Gość yyyKafeKrytykant
"a ja dowiaduje o nim różne pikantne rzeczy " :o

mój teść jest lekarzem- i jest rozwodnikiem. Pracuje na oddziale, gdzie nie ma ANI JEDNEGO lekarza ze stażem > 15 lat, który nie jest po rozwodzie ;) x ale- mam dobrą znajomą, jej mąż jest lekarzem. Ginekologiem w dodatku :D I jest najwierniejszym, najlojalniejszym facetem jakiego sobie można wyobrazić. Z seksem czekał do ślubu :) Są oboje bardzo wierzący. Nawet tabletek anty nie przepisuje pacjentkom. x wszystko zależy od człowieka. To zawód podwyższonego ryzyka ;) ale wyczuć faceta możesz tylko Ty.

Gość Nikoletta UK
Amelia jesteśmy razem od 4 m-cy i to ja nie chce na razie z nim mieszkać. Myślę, że nie wypada tak od razu z córką zamieszkać z nowym partnerem , rozumiesz ;

Gość Ja tam wierzę
Czarna gorzka, a Ci państwo nie mają przypadkiem syna? :-D

Gość Nikoletta UK
czarna_gorzka wiem też , że na lekarzy "leci" wiele panienek i to mnie najbardziej denerwuje ! Ja z nim nie jestem z powodu Jego zawodu .Poznaliśmy się gdy nie miał kitlu na sobie więc w tej pierwszej chwili nie wiedziałam kim jest z zawodu .Zresztą to On mnie uwiódł i szczerze to długo się wahałam przed pierwszą randką . Nigdy przy mnie nie dał mi powodów do niepokoju czy podejrzeń niewierności ! Ale słyszałam na Jego temat różne negatywne opinie . Tym bardziej, że poznaliśmy się na imieninach chłopaka mojej siostry więc wiele wspólnych znajomych i wiele do słuchania .........:/