Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieIubieuk powraca

wracam do UK bo w Polsce sie nie udalo

Polecane posty

Gość nieIubieuk powraca

Mam juz dosc Polski i Polakow, postanowilem wrocic do UK. Wiem, ze do tej pory gadalem glupoty i wysmiewalem sie z ludzi w jukeju, ale tak dluzej byc nie moze. Zostalem wywalony z pracy i matka powiedziala, ze nie bedzie utrzymywac pasozyta, spakowala mi walizki i wystawila za drzwi. Za oszczedzona kase kupilem bilet na autokar w jedna strone do UK. Tym razem nie bede juz mieszkal w biednym szeregowcu bo kolega Ahmed zalatwil mi materac u siebie w szopie w ogrodku. Na razie bede pracowac u niego w kebabie, ale to i tak lepsze niz np praca na tasmie czy roznoszenie ulotek.

Gość indahouse
Nie chcemy ciebie durniu w jukej, wynocha na ukraine

Gość nieIubieuk powraca
Poznam ładną hinduskę i stworzymy dzieci :) Zaprzyjaźnię się z cyganami,i będę miał przyjaciół,czego w Polsce i na internecie nie mam. A jak się trafi szczur to go osobiście złapię. Kolega obiecał że mi załatwi nocleg i pracę,i na przystanek po mnie wyjdzie,żebym się nie pogubił. Tylko na to mnie stać,bo wychowano mnie na niedorajdę życiową,ale dobre i to :) Trzymajcie za mnie kciuki. Przepraszam,ale na nic lepszego mnie nie stać bo jestem śmieciem. Nie stać mnie na normalny dom,na przyjaciół Polaków i Anglików,jestem nikim. Ale spróbuję być kimś.

Gość nieIubieuk powraca
Napisal dzis do mnie moj byly wspolnik Prezes Wertyp, ma podobno jakies zlecenie na zlapanie szczura u numerowej w szeregowcu, ale fucha! ludzie nawet nie wiecie jak sie podjaralem! Oprocz pracy u Ahmeda w kebabie bede mial druga robote, chyba zaraz polece sie nawalic tanim jabolem albo spirytusem, ktory nawiozlem z ukrainy od moich towarzyszy Saszy i Iwana. http://www.youtube.com/watch?v=YksITl47Kls zobaczcie co nagralismy ostatnio po obaleniu 3 litrow denaturatu, zgadnijcie ktory to ja..podpowiem, ze ten najprzystojniejszy LOL