Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ikisia

ciąża??? A moze to tylko skutek uboczny??? POMOCY!!

Polecane posty

Gość Ikisia

Witam.. Mam mały problem i potrzebuje odpowiedzi. W 6 dniu cyklu odbyłam stosunek ze swoim partnerem.. Był to stosunek bez zabezpieczenia (ponioslo nas troszke i bardzo tego zaluje). Partner nie miał orgazmu we mnie. Nastapil on dopiero dluzszy czas po tym jak wyszedl . Moje cykle trwały zazwyczaj 27-28 dni. Miesiaczka trwa okolo 3-4dni. W 8 dniu cyklu (okolo 40h od stosunku) przyelam tabletke 72h po. Od 2 i pol miesiaca jestem we francji. Po tygodniu od przyjecia tabletki dostalam krwawienia ale jest ono jasne wręcz różowe. dzisiaj jest 5 dzień tego krwawienia. Dzisiaj (14 dni od stosunku) zrobiłam test ciążowy który definitywnie pokazał ze nie jestem w ciąży. Ale nadal nie mam pewnosci. Nie mogę zrobic testu krwi ani pojsc do lekarza poniewaz jak juz wczesniej pisalam jestem za granica. wracam do kraju dopiero za 3 tygodnie. Czy moge byc w ciazy? A jezeli nie to czy wszystko jest ok? Prosze Was o powazne odpowiedzi.

Sadze, ze moze to byc skutek uboczny tej tabletki,ale pwnosci nie mam,bo nigdy nie mialam z nia do czynienia.

Gość Ikisia
to sadzisz ze ciaze mozna wykluczyc???

Gość Ikisia
Prosze o odpowiedzi

Mysle,ze raczej tak. Ale jak masz jakies watpliwosci,to za kilka dni powtorz test albo idz do gienkologa jak bedziesz miala mozliwosc