Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxiiiiiiiiiiii

Czy to są dobre zarobki?

Polecane posty

Gość maxiiiiiiiiiiii

Jeśli małżeństwo ma 3000 lub 3500 miesięcznie w Londynie? Do tego kredyt hipoteczny, samochód, rachunkii i tak dalej?

Gość England was better in the past
3500 na kredyt hipoteczny, samochód, rachunki, jedzenie, jakieś ubrania, chemię powinno starczyć...Zależy jak, kto żyje, mnie by starczyło i mojemu mężowi, ale bez szaleństw...Sam kredyt ok.1500 miesięcznie...

Gość czy to duzo czy to malo
Dla jednego duzo pieniedzy, innemu ledwo starczy...Jak dla mnie 3-3.5tys w Londynie na 2 osoby to zadne rewelacje...Choc wiadomo, ze znacznie lepiej jak minimalna...

Gość do zapytanie mam ja
Zalezy ile wynosi kredyt, jesli do 1000 to moim zdaniem powinno wystarczyc na spokojne zycie, bez luksusow, ale bez tzw ledwo wiazania konca z koncem. Czy dobre? zalezy co sie rozumie za dobre, jest to nadal ponizej krajowej w Londynie, wiec nie nazwalabym takich zarobkow dobrymi, raczej wystarczajacymi.

Gość mieszkanka Londynu....
My tyle mamy z mezem, no moze bardziej kolo 4 tysiecy. kredyt mamy bardzo nisko oprocentowany i splacamy ok 700funtow miesiecznie. Placimy za przedszkole synka 900+ oplaty za dom pewnie 300-400miesiecznie. jedzenie 500 na miesiac. inne oplaty to pewnie kolejne 500 (paliwo, travelka, ciuch jakis, kino lub jakas knajpa). Czyli wydajemy miesiecznie ok 3 tys. Zostaje tysiac srednio. To stracza na wyjazd do PL ze 2 razy w roku (swieta to z reguly dwa tyg w Pl+ jakis tydzien latem). Urlop raz w roku na tydzien bez szalenstw za ok 500 na osobe. Mamy oszczednosci ok 20tys w tym momencie.

Gość do mieszkanka Londynu....
no tak, ale macie dość niskie raty, no i więcej jak 3-3.5 tysiąca...

Gość mieszkanka Londynu...
No tak, ja po prostu pokazalam jak jest u mnie. kredyty i oplaty sa rozne, my juz mamy prawie 60% domu splaconego, dlatego tez taki niski procent.

Gość do do zapytanie mam ja
3000 - 3500 netto mc na 2 osoby to poniżej średnich płac w Londynie????!!

Gość no nie wiem nie wiem
W Londynie z kredytem na dom, samochodem, przy normalnym życiu bez luksusów to ze 4-5 tysięcy miesięcznie trzeba spokojnie

Gość no wiesz no wiesz
3000 malo, 3500 starczyc powinno, ale nie liczylabym, ze cos z tego zaoszczedzicie...No chyba, ze kredyt bedzie maly (do 1000 mc)...