Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaśkaBaśkaK

MIESZKAM W BRZYDKIM DOMU- KOLEŻANKI SIĘ ZE MNIE NAŚMIEWAJĄ

Polecane posty

autorko zgaduje ze mieszkasz w utrzymanym w dobrym stanie zadbanym poniemieckim budynku tak?

Gość szkoda czasu
szkoda Twojego czasu na takie znajomosci, ja chetnie bym do Ciebie wpadła na domowe ciasto i grilla:) nos do gory i nie przejmuj sie wiesniarami

Gość 213123213213
"No niekoniecznie prezentuja wyzsze loty... Nie brakuje takich pustakow w dobrych liceach i na studiach. Puste jest ocenianie kogos pod wzgledem posiadania czegos w domu, ladnych ubran lub ich braku." x x x chyba że ludzie az tak kretynieją... ja mam teraz 35 lat i jak studiowałam to było nie do pomyslenia. No i w kazdym czasach z wiekiem u ludzi pojawia sie coraz więcej empatii, i zwykłej inteligencji. nie tweirdze, że ktoś sobie czegoś nie pomysli- ja tez czasem myślę o kimś to i tamto, ale róznica taka, że nie smieję się, nie pokazuje palcem, itp.

Gość totoszka00
Dziewczyny zazdroszczą atmosfery w Twoim domu. Chciałyby aby u nich też było tak ciepło i przyjaźnie. Postanowiły więc obrobić Ci tyłek , nie są nauczone podstawowych zasad kultury. Ja sama mimo tego iż mam naprawdę piękne dwupoziomowe mieszkanie , gustownie urządzone (moja mama jest architektem i dekoratorem wnętrz :)) lubię bardzo moje mieszkanie , lecz staram się nie zapraszać ludzi których bardzo dobrze nie znam. Miałam kiedyś taką sytuację że moje "nowe" koleżanki z liceum, które średnio chyba mnie lubiły , po tym jak zaprosiłam je na swoje urodziny do domu , zaczęły się fałszywie mile wobec mnie zachowywać. Miałam też koleżankę która miała naprawdę stary, maleńki domek z wychodkiem na zewnątrz, na początku nikogo nie zapraszała. Potem raz mnie zaprosiła, ja naprawdę nie widziałam w tym nic złego że jej dom jest taki a nie inny. Naprawdę nie przyszłam że tak powiem do jej domu tylko do NIEJ i zachowywałam się normalnie i swobodnie, nikomu potem nie mówiłam że ona ma tak czy siak. Teraz po x latach znajomości powiedziała mi że tak się strasznie bała kogoś zaprosić, i że naprawdę pomogłam jej swoim zachowaniem. Naprawdę to kwestia kultury i obycia

Współczuje, ale nie przejmuj się. To zwykłe pustaki, skoro Ty je do siebie zaprosiłaś, uqościłaś a one się tak odwdzięczyły...

Gość 213123213213
wg mnie to były jakieś niewychowane wiesniary, a uczelnia to chyba pedagogika w lublinie? :p mam w rodzinie b bogate osoby, co w mieszkaniach maja stare odpadajace linoleum, okna stare odrapane, stół w kuchni ten sam od 50 lat, ale okropny, podobnie meble..., do tego obrazy Malczewskiego i Fałata na sianach, antyki, zarypista mieszanka... no i dochody z nieruchomosci kilkadzisiat tys na mc

i autorko nie mów, ze mieszkasz w brzydkim domu, bo to Twój dom rodzinny, nikomu obcemu nie musi sie podobac.

Gość upaczka
nazwa uczelni?

Gość 31 PRAWIE LAT
Baska, ja tu juz pisalam. Nie wazne jak to wyglada z zewnatrz, wazne, ze w srodku czysto i ladnie:) Jestem ze slaska i powiem Ci, ze tutaj domy wygladaja tragicznie, szczegolnie w mojej dzielnicy.wyobraz sobie, ze sa wychodki na polpietrach. (!!). Kiedys moi znajomi przyszli do mnie, nie bylo miejsca w pokoju za duzo, szklanek zabraklo do herbaty a i tak kazdy byl szczesliwy. Ja nie wiem skad wy tych przyjaciol bierzecie:/

Gość 213123213213
albo moze niektórzy zazdroszczą, w końcu miec dom to jest coś, inny mieszka z kawalerce w bloku z 4 osoby z kiblem, oknami pcv, i slynnymi panelami, i zal mu dupe sciska, bo wolałby normalny metraz nawet z wychodkiem w ogrodzie?

Gość uszczelka
Nie stać was na uszczelkę do kranu czy nie ma komu wymienić?

Nie przejmuj się moja droga:) jak to się mówi "prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie" , uważałaś je za dobre kumpele a okazały się głupie i fałszywe. Wiem co czujesz, bo mam podobnie u siebie, też nie mam pięknego domu. Ale nawet gdybym miała wille z ogrodem to bym się nie naśmiewała z tego jak mieszkają inni. Rozumiem że nie wszyscy są bogaci. Ja nie zwracam uwagi jak kto ma w domu ładnie czy brzydko. A wiem z własnego doświadczenia że są takie osoby że na to zwracają uwagę a póżniej gadają, dlatego od takich osób najlepiej trzymać się z daleka. Nie martw się, najważniejsze że masz wspaniałą rodzinkę a nimi się nie przejmuj:) i nie poddawaj się , buziaki :)

Gość deszczowa piosenkaaaa
Lubię czytać ten temat :) Daj znać Basiu jak było na zajęciach i jak się miewasz:)

Gość fhfgfmn,,hjlih
hahahaha Basiu do mojego mieszkania przyszeł pan coś naprawić, na koniec zwierzył się, że on aiwe, gdzie ma krzyknąć 500 zł a gdzie "tylko 350". i dał mi do zrozumienia, ze wie, że nie byłoby stać na te 500. Ludzie tacy są. Po prostu. Olej głupie gówniary, ucałuj psiaka w nosek i głowa do góry.. PS facio wyciągnął takie wnioski i w sumie mnie to na rękę. jakby wiedział, ze mój aparat foto jest wart więcej niż jego auto to by moze tysiąc krzyknął. itak uważam takie zachowanie a bezwstydne i żenujące. Fachowiec przyznaje się, ze kroi ludzi sądząc po pozorach. Witamy w Polsce.

Gość basiu
napisz proszę, jaka to uczelnia