Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaśkaBaśkaK

MIESZKAM W BRZYDKIM DOMU- KOLEŻANKI SIĘ ZE MNIE NAŚMIEWAJĄ

Polecane posty

Gość Fhdh45455
Nie przejmuj sie wiesniarami. Slodko napisalas ze myjesz swojemu psu lapki :) widac ze mila atmosfera jest u Ciebie w domu :) ktos zawsze potrafi kogos obgadac a nie widzi jaki sam jest. U mnie w domu tez sie nie przelewa a nawet sika sie do wiadra bo nie ma kanalizacji... Tzn lazienka jest i jak ktos korzysta to normalnie do sedesu ale potem to trzeba wynosic wiadrem bo na podworku jest taka dziura w ktorej sie wybiera wode i nieczystosci.

Gość Fhdh45455
Nie przejmuj sie wiesniarami. Slodko napisalas ze myjesz swojemu psu lapki :) widac ze mila atmosfera jest u Ciebie w domu :) ktos zawsze potrafi kogos obgadac a nie widzi jaki sam jest. U mnie w domu tez sie nie przelewa a nawet sika sie do wiadra bo nie ma kanalizacji... Tzn lazienka jest i jak ktos korzysta to normalnie do sedesu ale potem to trzeba wynosic wiadrem bo na podworku jest taka dziura w ktorej sie wybiera wode i nieczystosci.

Gość przewodnik miszlę
ya yebie ale studenci w dzieisjszych zcasach to prostaki, ty ich zaprosiłas a oni takie fochy- olej ich moczem i a jaki kierunek studiujesz?

Gość nie dużo
Ty wyżej chyba żartujesz?

Gość Sadee
Co za kretynki! NNIGDY nie zrozumiem takich ludzi, jak mozna byc takimi zmijami?!!! JAK?! Nawet nie zawracaj sobie tym glowy... Jeszcze zrozumialabym gdyby to byla podstawowka ale chyba nawet tam dzieci sa madrzejsze niz te idiotki! Az sie wkurzylam normalnie...

Gość w mieszkaniu trzeba sie po
prostu dobrze czuc, nie musi byc nowoczesne i na wysoki polysk.sama mieszkam w wynajmowanym, wc i umywalke mam ale prysznic wspolny w piwnicy, za to jest fajne i przyjemne i ma piekny widok z okna.wiem jednak ze pewnien gatunek ludzi by mnie wysmial, ale czy z takimi ludzmi warto trzymac?

Gość irrminnawr23
A skąd jesteś? Ja też przez całe dzieciństwo miałam bardzo brzydki stary dom, grzyba na ścianach, odpadające tynki itp. I tylko raz mi coś na ten temat powiedział ktoś - dokładnie koleżanka, która sama miałą masę kompleksów i jej ulubionym zajęciem było wytykać innnym cokolwiek, bo sama była gruba i nieatrakcyjna. Inne fajne, zamożne, ładne koleżanki nigdy mi nic nie powiedział na ten temat. Nie przejmuj się nimi, na pewno masz tam też i innych znajomych, którzy nie są tacy. a jeśli Cię na to stać, to powiedz im wprost że to nie od Ciebie zależy w jakim domu mieszkasz i że starałaś się ugościć je najlepiej jak mogłaś, ale nie wiedziałaś że są takie płytkie..

Gość Milluśka
Też mnie te łapki psa rozczuliły:) Musisz być bardzo miłą i fajna osobą - tak się Ciebie czyta:)

Gość BaśkaBaśkaK
Haha, oj dziewczyny jesteście niesamowite :)! A łapki pieska to z czystego egoizmu- zaraz mi się dziad jeden wpakuje do łóżka, więc już wolę, zeby był czysty :D Jutro szkoła, trzymajcie kciuki:)

Gość upaczka
poważne pytanie: powiedz chociaż, jaka to uczelnia i czy dzienne, czy zaoczne nie mogę uwierzyć w taki gimnazjalny poziom studentek

Gość upaczka
z pieskiem rzeczywiście słodkie

Gość prawda jest taka że że
Fajnie, że Cię tu wszyscy tak podbudowali :) ja jeszcze dodam, że mam dużo koleżanek z tzw. "bogatych domów", które nie są żadnymi snobkami (mimo,że widać po nich, że mają markowe ubrania etc) ale są naprawde dobrymi ludźmi :) Jak już wcześniej wspomniałam mój dom też nie jest willą ale nigdy z ich strony nie spotkałam się z jakimiś nieprzyjemnościami i bardzo lubią u mnie spędzać czas (chociaż wiadomo, że w ich wielkich salonach lepiej robi się domówki :P). Więc, nie zamykaj się na ludzi! Tamte snobki może i obrobią ci tyłek ale ile osób w to uwierzy? Mało, większość tego posłucha i będzie mieć na to wywalone ;). Jutro może będą jeszcze jakieś nieprzyjemne komentarze ale z pewnością znajdziesz na studiach normalnych znajomych :).

Gość upaczka
no pisz, co to za uczelnia:)

Gość upaczka
takie prostactwo charakterystyczne jest dla nowobogackich, którzy słomy się nigdy nie pozbędą. ludzie z wyższych warstw są zazwyczaj kulturalni

Gość Ja ci wierze
Wyksztalcenie nie zawsze idzie w parze z kultura... Mogly pojechac a zostaly 2 dni, glupie krowy.

Gość upaczka
no pisz wreszcie jaka to uczelnia:)

Basiu, myślę że zupełnie nie powinnaś się przejmować! to ci ludzie są ograniczeni, a Ty masz z tego co piszesz kochającą, szczęśliwą rodzinę i to najważniejsze. Dobrze, że od razu okazało się jakie naprawdę są owe koleżanki. Poznasz jeszcze wartościowych, szczerych i serdecznych ludzi:) Głowa do góry:)

Gość upaczka
nie idzie, bo dziś każdy prostak może studiować ciekawi mnie, gdzie studiuja tak ograniczeni ludzie

Gość TinkiTinki
Ty sie wogole tymi "kolezankami" nie przejmuj. Zaprosilas je, przygotowlaas sie a te Ci dupe obrobily. A sraj na nie. Ja mieszkam w duzym domu, mam wszystko to co Ty wymienilas ze nie masz i wiele innych rzeczy i co ? Balagan zawsze mam bo sie nikomu sprzatac nie chce ;-) Psy mam dwa co robia wieli balagan. Sprzatamy raz w tygodniu bo po prostu nie ma na to czasu. A gosci zparaszam tylko po wczesniejszym umowieniu, bo az wstyd w taki syf kogos zaprosic :-) i mi te okna pcv ani elegancka lazienka wcale w utrzymaniu czystosci nie pomaga :-) Dlatego olej te koelzanki i znjadz sobie inne. Nie sa warte Twojej przyjazni. No i ja mam takie motto, ze to moj dom i robie w nim co chce i mam tak jak chce a jak sie komus nie podoba to spier****c :-)

Gość 213123213213
"W czwartek na uczelni kolega krzyknął za mną- ej, zostało mi troche wody mineralnej, chcesz do domu, żeby kibel płukać?!" x x x ciekawe prowo, ale z tym juz przesadziłas, dziecko... :p na stuciach jesli bedziesz, to tam ludzie reprezentuja nieco wyzsze loty niz w gimnazjum... :p

Gość Ja ci wierze
Co to te prostaczki obchodzi jak mieszkasz skoro zostaly mile przyjete? I po co mowic o tym innym? Nie maja nic inteligentnego do powiedzenia.

Gość lilly of my valley
oo kolezaneczki maja niezły tupet Ty je świetnie ugościłas,a te Cię obgadały.Nie rozumiem takich ludzi widać,że są nie wychowane i słoma im z butow wychodzi :p a Ty sie nie przejmuj :) Tez miałam w podstawowce b. biedna kolezanke i NIGDY w zyciu nie dalam jej odczuc,ze jest w czyms gorsza.Przyjaznimy sie do dzisiaj :)

Gość 213123213213
okna PCV to norma w Polsce, na zachodzie ludzie wymieniają takie gówno na drewniane, bo od nich tylko sciany plesnieją... a panele jako luksus??? OMG

Gość Ja ci wierze
No niekoniecznie prezentuja wyzsze loty... Nie brakuje takich pustakow w dobrych liceach i na studiach. Puste jest ocenianie kogos pod wzgledem posiadania czegos w domu, ladnych ubran lub ich braku.

Gość Ja ci wierze
213213213 to zaden luksus, ale nie o tym mowa. Miales/as mala stycznosc z prostakami lub sam/a taka jestes.

Gość 31 PRAWIE LAT
hej Baska. a co to one za wiesniary i brak oglady z ich strony! Sluchaj, te paniusie to zycia nie znaja. ja mieszkalam w akademiku w 4 osoby w pokoju, tez mialysmy czysto ,no ale warunki byly fatalne (gazetami szyby zaklejalismy bo zimno bylo). Jakby one zobaczyly jak ja mieszkalam to bym byla obgadana na cale wojewidztwo. Tylko Ci powiem ,ze sa wazniejsze rzeczy w zyciu niz zepsuty kran. Jesli kapiacy kran jest wyznacznikiem Twojej osoby to odpusc sobie te znajomosci ,b o bedzie Ci przykro caly czas. Badz mila, uprzejma,ale nic ponadto. Przez takie paniusie dziewczyna z mojego roku popelnila samobojstwo,bo ja kolezanki obgadaly, ze prostytuuje sie w nocy. A ona zwyczajnie miala prace na zmywaku w barze, bo nie miala kasy na drogie zycie . Teraz pewnie nie jest im nawet przykro bo to takie plytkie xxxx

Gość upaczka
podaj nazwę uczelni autorko albo chociaż, napisz czy to którys z tych: UW, UJ, UŁ, UAM, KUL, UWr, UwB lub innych większych uczelni państwowych?

Gość marysz krkd
ja sama mieszkam w takim domu ze na prawdę gorszego w okolicy nie ma :-O i idąc do liceum poznałam koleżankę, ubierała się tak jak ja w lumpach, przychodziła do mnie wielokrotnie i nigdy złego słowa nie powiedziała, nawet nie widziałam po niej żeby była zaskoczona. Ja do niej pierwszy raz pojechałam gdzieś po roku znajomości, bo mieszkała dalej. I szok, dom jak pałac, basen w środku....

Gość 213123213213
to że ktoś ma dom czy mieszkanie niewyremontowane, nie musi oznaczac ze jest biedny... w okolicy jednen z domów co ma stare drewniane okna- wszędzie, to zajmuje profesor medycyny... prawodpodobnie go stac na wyzsze koszty ogrzewania, bo poza tym takie okna to same plusy... wg mnie jak sa zadbane to wyglądają lepiej niz pcv, zwłaszcza te białe gówna nie rozumiem tego topiku, na studiach tez wcale nie ma ludzi z wielkich miast, przeciwnie, ze wsi i malych miasteczek większosc jest, w miescie tylko mieszka na stancji... czasem moze sie i ktoś zmieje, ale zeby coś gadac na głos w tym wieku to wg mnie jest niemolziwe

Gość 31 PRAWIE LAT
mnie to na US wyglada:P