Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka2111111

masaka.. moj stary znajomy co mu sie podobałam pare lat temu mnie jakoś odszukał

Polecane posty

Gość olka2111111

owtorzyła mu moja koleżanka ,a ja nie umalowana , potargana itd to pewnie sobie pomysłał , o masakra jak ona wyglada... super ...

Gość tenMax
to sobie pomyślał co One wyprawiają razem, że są takie potargane ?

Gość olka2111111
hehehe , nie no może tak nie pomyślał ,ale przyszedł w najgorszym momencie... jakby mnie widział zrobiona pewnie by sobie inaczej pomyslał. wrrr jak ja nie lubie takich niezapowiedzianych wizyt

Gość olka2111111
a teraz to hmmm jestem pewna ,że nie zadzwoni skoro sie tak ,, prezentowałam"... nie zalezy mi na nim zbytnio ,ale przez sam fakt ,że kiedys mu sie podobałam to teraz tak głupio

Gość s89
Ja też jestem pewny, że nie zadzwoni. Faceci nie lubią lafirynd które bez tapety nie wychodzą z domu. 🖐️ HRRRRRR TFUU! :D

Gość olka2111111
.

Gość olka2111111
większość dziewczyn bez minimum tapety nie wychodzi z domu jak byś nie wiedział...a ja nawet fluidu nie nałozylam , no nic dosłownie więc wygladałam jakbym rano wstała no sorry jednak jest ta róznica jak sie dziewczyna ładnie umaluje , ubierze ,a jak byle jak

Gość rtrtrtrtty
wspolczuje ci, ja sama bym sie chyba zalamala jakby mnie ktos odwiedzil a ja tak po domowego, na szczescie jeszcze mi sie nie zdarzylo. zrsezta ja bym kazala powiedziec rodzicom, ze mnie nie ma w domu.

Gość olka2111111
.

Gość olka2111111
ja nawet nie miałam jak powiedzieć bo koleżanka mnie od razu wołała...

Gość rtrtrtrtty
masz wredną koleżankę.

Gość olka2111111
.

Gość olka2111111
nie wiem czy wredną bo ja mam pokój sama tzn mieszkamy razem i ona nawet mogła nie wiedzieć czy chce komus otworzyć czy nie , czy jestem pomalowana itd

Gość rtrtrtrtty
ale skoro kolezance nie wstydzisz sie pokazywac to chyba tak źle nie wyglądasz ;)

Gość wypowiadac sie na temat?
temat pustaków

Gość olka2111111
ale koleżanka to co innego... bo to moja wspollokatorka ,a on nie dosc ,ze dawno mnie nie widzial to jeszcze sie podkochiwal we mnie :O

Gość znam ten ból...
ja też lubię uchodzić za ładną , zadbaną więc unikam takich niespodziewanych wizyt

Gość znam ten ból...
pewnie niektórym kobietom to obojetne czy wyjdą bez makijażu , czy ktos pomyśli o nich ,że brzydko wygląda ,ale mnie np zależy żeby ładnie sie prenetować

Gość Datego ja zawsze jestem
"zrobiona" chociaż całymi dniami siedzę w domu. (Wyjątek to jakieś choroby, bo jak się źle czuję, to nie mam głowy do niczego)Ale wiem już, że jak się nie "zrobię" z lenistwa, to zawsze ktoś przyjedzie z wizytą, a ja jak zombie... ZAWSZE tak jest. Poza tym lubię się malować, a jakbym miała czekać na jakieś wyjście, to bym nie wiedziała do czego kosmetyki służą...

Gość rtrtrtrtty
ale cera sie niszczy od takiego codziennego nakladania 'tapety'

Gość ilonka21
widze ze nie tylko ja tak mam :D kochane ja tez pez tapety czuje sie fatalnien zawsze jestem umalowana po domu raczej nie bo szkoda mi cery a dzis przed chwila ktos dzwonil do drzwi a ja nieumalowana ucieklam na gore i dobrze...bo to byl moj mlody przystojny sasiad :D

Gość olka2111111
.

Gość olka2111111
ilonka21- nooo ja też sie czuje fatalnie , szczególnie bez fluidu , własciwie tylko w domu siedze czasem nie pomalowana, niby niektorzy co mnie widza bez niego mówią ,że przeciez mi ładnie i tam takie ,ale ja im i tak nie wierze :P nie ma co ukrywać jak się kobieta zrobi ,a jak nie to jest duuuuża róznica, a nawet nie chodzi tu o tapete ,ale o zwykly makijaz

Pustaki :O Tusz do rzęs i zalotka i koniec tapety, jak można smarować się fluidem, myślicie, że tego nie widać? :O A na wieczór brudaski pewnie nakładają jakiś nędzny krem a aivonu, zamiast olejku :O Nie ma nic gorszego niż taka brudaska, co przejedziesz jej palcem po twarzy i się uwalisz :O

Gość olka2111111
a nie mam zmarszczek czy pryszczy , mam ładna cere ,ale bez fluidu jestem blada bo nawet sie teraz nie opaliłam , widać jakieś lekkie since pod oczami itd...

Gość ilonka21
spadaj :) ja na wieczor zmywam tapete zelem lub peelingiem i nakladam krem hipoalergiczny physiogel

Gość ilonka21
a ja niestety mam troche pryszczy i porow :( ale walcze z tym, w tapecie czuje sie lepiej. moj chlopak mowi ze ladnie mi bez tapety i ze lubi patzrec na mnie jak spie jeszcze z rana ale ja i tak wiem swoje :P

Gość olka2111111
pancerna kołdora - już nie przesadzaj WSZYSTKIE dziewczyny ,które znam sie malują fluidem ,a nie sa to jakieś ,, pustaki" czy lalki barbie poprostu zwykle dziewczyny... zreszta ja jak nie musze to sie fluidem nie smaruje czyli jak np siedze caly dzien jak dzisiaj sama w domu, a fluid to nie musi bc tapeta , ja uzywam tylko troche rozwietlającego plus korektor

No ja się fluidem nie maluję, tylko podkładem mineralnym, a wieczorem zmywam wszystko metodą OCM. Na dzień tonik i krem nawilżający aloesowy z flosleku. Ja cerę mam ok, tylko kolor niejednolity, bo zawsze koło nosa zaczerwieniona jestem. (alergia)

Ale jak mam więcej czasu, to lubię sobie zrobić jakieś fajne oko, na przykładwedług tutorilai z netu. Czasem jestem zmalowana wieczorowo już od rana. :P