Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @spokey

Dlaczego piszecie na tym forum i jak długo ??

Polecane posty

Gość @spokey

Dlaczego wybieracie akurat to forum? Zaprzyjaźniliście się z kim tutaj prywatnie?

Pisze tutaj rok. Podobnie jak cukiereczka24 staram sie pomagac i doradzac ludziom. Poznalem tez kilka fajnych osob i z nimi rozmawiam, wiec to drugi powod. Z kilkoma osobami sie bardzo polubilem i prowadzimy takze korespodencje poza forum porzez maile i gg.

Gość o tej debilizm
1) bo jestem umiarkowaną introwertyczką 2) nie zaprzyjazniłam się ,chociaż jest kilka osób których posty miło się czyta 3)pisze około 4 lata 4) forum wybrałam przez wgląd na to że leci "live" innych live nie znam

Długo, juz kilka lat. Tylko że miałam juz czarny nick do którego zapomnialam hasła, przez jakis czas bylam anonimowa a od niedawna mam ten ;) Wchodzę tu z nudów, posmiac sie albo i doradzić jak cos wiem. Ale nie traktuje ludzi stad poważnie więc nie, nie zaprzyjaznilam sie z nikim i tego nie zrobię :p

Gość takaona*
Znalazłam to forum przypadkowo jak byłam w ciąży i tak tu zaglądam do tej pory (moje dziecko ma 7 lat ;) ) Poznałam 2 osoby w realu .

Jakoś od października. Większość chyba sprowadzają problemy tak jak było to w moim przypadku. I piszę tu czasami o nich a czasami próbuje pomóc.

Gość fuiti
4) forum wybrałam przez wgląd na to że leci "live" innych live nie znam są jeszcze kowbojki :)

Gość szoque!
od 2003 🖐️ pisze nieczesto, jak mnie najdzie czasem, np. w ten weekend :D dlatego, ze tu jest jakos swoiscie i sympatycznie. nie zagladam tu codziennie, a najczesciej to na forum kuchenne. a trafilam tu od kuchni i mialam kilka czarnych nickow kiedys, lecz zreyzgnowalam z tego rodzaju rozpoznawalnosci, gdyz pisze tu raczej na zasadzie tematycznej niz znajomosciowej. a majac czarny nick wystarczy napisac cos, co komus pojedzie po ambicji, albo nie trafi w gustu i zaraz zaczynaja sie za toba szlajac czepialskie mendy i wypisywac durnoty. a mi ta takie cos po prostu szkoda czasu :)

Gość Grzesław in orange
Jestem od 3 lat :) Obecnie mam jeden nik ,wcześniej 2 inne :)

Gość Ja jestem od 5-ciu lat
Na poczatku mnie to wciągało, była jeszcze kultura ale od roku czasem zagladam i rzadko sie wypowiadam. l Często w ogóle nie zagladam. l Trafiłam przez przypadek i nie powiem na początku było przyjaźnie, mozna było porozmawiać podzielić się problemami , poradzić , l Niestety z czasem robiło sie powoli "bagno" tak jak dokuczanie , zakładanie głupich bezsensownych tematów odpowiedzi wulgaryzmu i to mnie zraziło. l Najbardziej mnie wkurza śladzenie jakiegokolwiek nicka publikowanie tego na kilku tematach--wysmiewanie itp. l Widać, że głupków przybywa z roku na rok:o Zwłaszcza na ogólnym i erotycznym, na innych tez nie jest lepiej :/ l Myśle, że przesiadują tu osoby które nie mają własnego życia, bądź zazdroszcza innym, albo sa to rozbitki z problemami psychicznymi, otyłością , bądź pokrzywdzone przez los--bo skad tyle złosliwości ?? l Powiedzcie jak moźna siedzieć wieczorami do 2-3-ciej w nocy, zamiast wyjść do przyjaciół ewentualnie z nimi spędzac czas--z dziewczyna --chłopakiem ??? l Niestety to jest prawda o osobach tu przesiadujacych. l Oczywiscie pomijam ludzi na wózkach inwalidzkich itp, ale zdrowe ładne dziewczyny i chłopaki co przesiadują praktycznie 24/h to juz cos z nimi nie halo.

Gość zinsynuowany
ja pisze na tym forum bo po to jest forum żeby na nim pisać. Nie zgadzam się z teorią getta czyli, że udzielaja sie tu osoby takie bądź inne. nie ma zadnych schematów. To iluzja. ­ Tak ze 3 cztery lata. Poznałem tu min obecną dziewczynę jak i nieodwzajemniona miłosc. ­ A w ogóle co to za pomysł aby wymagać tłumaczenia sie z motywów aktywnosci na forum Miejsce dobre jak każde inne i myśle, że w wiekszości przypadków obrane nieświadomie na zasadzie "wlazło z ggogla" Zamienisz pare postów, poczujesz się bardziej pewnie i swojsko to też nie będziesz szukał po necie innych miejsc.

Ja jestem od 5-ciu lat- Bo to przez was, gdybyście były normalne, to faceci by tu nie siedzieli, a że jesteście sukami i dajecie dupy tylko ruchaczom, to my mamy wieczory wolne i sobie tu siedzimy i pogadujemy. A teraz zastanów się ile w życiu olałaś facetów, co cię nieśmiało podrywali, a ty ich wyśmiałaś, poniżyłaś i sobie poszłaś, pewnie mnóstwo, a potem masz żale że na kafe faceci cię obrażają. Dziś same podłe suki żyją, co uwielbiają poniżać facetów, to też faceci wolą być sami niż z takimi sukami jak wy.