Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuperośsss

do mam które wiedzą jakie są procedury szpitalne

Polecane posty

Gość zuperośsss

Czy na moją prośbę szpital powinien udostępnić dane nt porodu i stanu dziecka po porodzie? Czy jest tylko to co dostałam przy wyjściu czyli wyniki badania mojej krwii i jakie leki mi podali?

Gość beata samotna
W książeczce zdrowia dziecka masz wszystkie dane na temat porodu i stanu zdrowia dziecka. Jakie inne dane mają Ci udostępnić?

Gość zuperośsss
Np dziecko wypisali mimo zoltaczki.czy mają badanie krwii dziecka?interesuje mnie tez stopien mojego pęknięcia i uszkodzenia przy porodzie. Ktory byl koszmarem tak na osobnosci :/

Gość książeczka zdrowia..
\wszystko jest w książeczce,, a jaki był stopień poziomu bilirubiny u dziecka? To też powinno być wpisane.. są informacje o dziecku z porodu, są z dniu wypisu.. mój miał też żółtaczkę, nas nie wypuścili, musiałam małego naświetlac.. w książeczce mam wszystkie poziomy jakie badali (robiono badanie takim specjalnym urządzeniem przykładanym do czoła i raz czy dwa z krwi).

Gość zuperośsss
U mnie o zoltaczce nic nie ma.a mial w szpitalu juz . pewnie to olali

u mnie w wypisie ze szpitala byly daty i obok poziom bilirubiny, moja lezala tydzien z zoltaczka po porodzie, jak nas wypisali dalej byla długo zolta ale poziom byl normalny w dniu wypisu

Gość zółta mama
moja mała też miała żółtaczkę i zostałyśmy wypisane. Zbadalli jej poziom bilirubiny był w normie i do domu a po 3 dniach zaczęła być co raz mniej żółta

Gość Bzjzkkskxnxbnx
Tak. Cała dokumentacja szpitala jest do wglądu pacjenta. My nawet zrobiliśmy ksero jak mama była poważnie chora. Ordynator nie był szczęśliwy ale wyboru nie miał, takie prawo pacjentaa

Gość deretinka
ja zostalam zarazona gronkowcem i po wyjsciu ze szpitala złozylam podanie o wydanie kopii karty pobytu szpitalnego mojego i dziecka