Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pro90

Nieplanowana ciąża

Polecane posty

Czy są tutaj jakieś dziewczyny/kobiety w nieplanowanej ciąży? Proszę o odpowiedzi.

Gość ja jestem.......
jestem teraz w 23 t.c. ciąża z wpadki. Na początku szok i płacz a teraz już się cieszę chociaż sie boję jak to będzie. Prezerwatywa niestety zawiodła. Ale swój wiek już mamy - po 29 lat. Tylko , że ja się zastanawiałam czy w ogole chce miec dzieci, mimo, że uwielbiam dzieci.

Teraz na pewno jest dużo obaw i niepewności, ale przyjściu na świat istotki wątpliwości znikną i będzie sama radość :) Tak przy okazji zainteresowanie kobietki proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej Waszego samopoczucia itd. w ciąży. Robię badania i będę wdzięczna za pomoc! http://www.interankiety.pl/interankieta/b1d3d97830d3b0e93108a00d2db3e8a4.xml?podglad=1 Pozdrawiam przyszłe mamy cieplutko :)

Gość zelixaaa
nieplanowana ciaza to chyba najgorsze co moglo mnie spotkac,bylam z facetem z4lata a ciaza nas bardzo poroznila i rozwalilo sie wszystko! teraz jestem sama z brzuchem i zaras rozwiazanie,a tego dzieciaka tak zaluje ze nie usunelam ... i bede zalowac do konca zycia.

Gość Kubusiowa mama
zelixaaa to oddaj to dzieciątko, ktoś na pewno je pokocha bardziej :(

Gość zelixaaa
mam wsparcie od rodzicow i wogle jestem w stanie wychowac te dziecko pod kazdym wzgledem oprocz psychicznym,jest w brzuchu a go nienawidze chciaz nic mi nie zrobil.wiem wlasnie zastanawiam sie nad oddaniem go do jakies kochajacej rodziny.

Gość ja jestem.......
zelixaaa - współczuje bardzo. U mnie tez nie wsyztsko układa się tak jak bym chciała ale mam nadzieje, że będzie ok. W szpitalu bez żadnych problemów możesz zrzec sie praw do dziecka. Wiele rodzin chetnie je adoptuje. Mam 2 znajome pary, które starają sie o adopcje. a z takiego maluszka byli by najszczesliwsi na świecie.a niektórzy faceci to naprawde świnie. Niby kochaja a jak rpzyjdzie co do czego to zostawiają kobietę z "problemem" i idą bzykac inne. Niedojrzali gówniarze

Gość ja jestem.......
dodam jeszcze, że byc może wcale nie jestes zła na dziecko tylko przelewasz na nie złośc za to, ze facet Cie zostawił niby właśnie rpzez ciąże. to dziecko obwiniasz za rozpad związku a tak naprawde facet był i jest do dupy tlyko to ukrywał.

Gość zelixaaa
a moze dasz mi kontakt do tych swojich znajomych co chca adoptowac ? ja chetnie bym oddala od razu kochajacym rodzicom a nie zeby lezalo az ktos go zechce ... wiem ze to bedzie moja lepsza decyzja w zyciu

Gość ja jestem.......
tutaj nie podam. podaj maila. a będzie chłopiec czy dziewczynka?

Gość zelixaaa
bedzie to chlopak ... chcociaz niech mu lepsze zycie bedzie .

Gość ja jestem.......
ok dam znac:)