Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość Asia Polak-Stoinska
cos jeszcze wam powiem żałosne forumowe gnidy, mam super twarz każdy francuski Omar mi to mówi kiedy biorę spust na twarz :classic_cool: zazdrość?

Gość Asia Polak-Stoinska
Widze,ze ktos sie posluguje moim imieniem i nazwiskiem ? Ja nie jestem autorka ostatniego postu nie stosuje takich wulgaryzmow

Gość Gożć
Dzięki Asiu że przyszłaś znowu i nas o tym wszystkim poinformowałać. Kochana jesteś:) PS. A na zdjęciu nie wyglądasz aż tak źle

Gość Asia Polak-Stoinska
Zabawne zglaszac watki podpisane moim imieniem i nazwiskiem :) No coz widze,ze ktos kafeteria pozwala na wykorzystywanie mojego podpisu ,komus,kto sie podszywa pod moja osobe. Nie znam Omara,bo mieszkam z Polakiem :)I to od 11 lat jak samo nazwisko swiadczy prawda? Wiec powodzenia zycze i milej zabawy komus kto podpisuje wulgarne watki moim imieniem i nazwiskiem :) Jezeli to jedyny sposob na rozrywke to coz tylko wspolczuc :)

Gość gość
Asiu moze i masz w nosie jak wygladasz. Ale nierowno pod sufitem tez niestety masz, bo kto normalny podpisuje sie na kafe prawdziwym imieniem i nazwiskiem. I wcale nie jestes lepsza od nas, jadac na bylego meza Kasi i jego obecna zone. Kasia wszedzie widzi wpisy swojego ex. Tak samo Ty widzisz wszedzie jego i jego zone.

Gość Asia Polak-Stoinska
Drogi Gosciu Nie interesuje mnie opinia czy ja wygladam zle czy nie az tak zle :) Zrozum ,ze mam to gdzies,bo... jestem szczesliwa :) Nie znalazlam na tym forum ani jednej osoby ktora by sie podpisala swoim imieniem i nazwiskiem ,latwo byc odwaznym anonimowo prawda? I jeszcze ktos probuje wykorzystac moje dane do publikacji swoich watkow i kafeteria na to pozwala? No ale coz ja niegyd nie udzielalam sie na zadnym forum. po raz pierwszy od kilku lat zabieram glos w obronie osoby nktora dobrze znam i od razu jestem tez opluwana i wyglada na to,ze opluuwam tez sama siebie :) Omar to malo popularne imie we Francji :) . A kafeteria pozwala na to zeby ktos podpisywal te wulgaryzmy moim nazwiskiem? Sprawdcie IP to bedziecie wiedziec,kto wypisuje te rzeczy uzywajac moich danych. Zycze owocnej dyskusji :) W polsce jak wzykle ludzie maja za duzo czasu . Ciesze sie,ze mieszkam z dala od naszego kochanego narodu :)

Gość Asia Polak-Stoinska
Nie uwazam ze mam nierowno pod sufitem wrecz przeciwnie :) w BOD tez ludzie sie podpisuja swoim imieniem i nazwiskiem z automatu prawda w koncu logowali sie z FB . Wiec nie widze w tym niczego nienormalnego . Natomiast faktem jest,ze bylam obrazana przez przeworskie menty wlasnie dlatego ze uprzejmie i kulturalnie zwrocilam im uwage na to ,zeby nie ponizali kasi na forum,ale to nie pomoglo. Wywalili ich z BOD to przyszli tutaj,taka prawda :) . Co ciekawe pani Ania Futyra nie logowala sie na FB ze swojego konta tylko z konta rafal Sekreta;wiem bo pisali do mnie potem wszyscy z tego konta ,napierw obelgi potem przeprosiny.nawet nie mieli odwagi pisac z prawdziwego konta,tylko zakladali nowe,zeby ja atakowac :) milej zabawy raz jeszcze i nie zapomniijcie publikowac wulgaryzmow podpisanych moim imieniem i nazwiskiem :)

Gość Asia Polak-Stoinska
Nie uwazam ze mam nierowno pod sufitem wrecz przeciwnie :) w BOD tez ludzie sie podpisuja swoim imieniem i nazwiskiem z automatu prawda w koncu logowali sie z FB . Wiec nie widze w tym niczego nienormalnego . Natomiast faktem jest,ze bylam obrazana przez przeworskie menty wlasnie dlatego ze uprzejmie i kulturalnie zwrocilam im uwage na to ,zeby nie ponizali kasi na forum,ale to nie pomoglo. Wywalili ich z BOD to przyszli tutaj,taka prawda :) . Co ciekawe pani Ania Futyra nie logowala sie na FB ze swojego konta tylko z konta rafal Sekreta;wiem bo pisali do mnie potem wszyscy z tego konta ,napierw obelgi potem przeprosiny.nawet nie mieli odwagi pisac z prawdziwego konta,tylko zakladali nowe,zeby ja atakowac :) milej zabawy raz jeszcze i nie zapomniijcie publikowac wulgaryzmow podpisanych moim imieniem i nazwiskiem :)

Gość gość
Aśka jesteś jak detektyw Rutkowski :D Przejrzałaś MNIE TO JA EX nr 10 Katarzyny i to ja wypisywałem przez te 14 stron opinie na temat Katarzyny przyznaje się a teraz ide wymierzyć sobie chłostę

Gość gość
Aśka jesteś jak detektyw Rutkowski :D Przejrzałaś MNIE TO JA EX nr 10 Katarzyny i to ja wypisywałem przez te 14 stron opinie na temat Katarzyny przyznaje się a teraz ide wymierzyć sobie chłostę

Gość gość
Ale jestes exem, ktorym ? tym golod*pcem, przez ktorego Kasia nie miala bialej sukni, tylko kremowy komplecik .

Gość Gożć
Ale przecież nikt nie kreuje tu fikcji i drugiej rzeczywistości, jeśli masz pretensje do ludzi że tak wypisują to pozwij tvvn o zepsucie wizerunku Katarzyny Szczepan, bo to moim zdanie tam powinnaś pisać, bo Obraz niby wrednej baby wykreował tvvn który pokazywał jak traktuje Janusza, bo niestety tak to wyglądało jak by był tylko nic nieznaczącym popychadłem który nie ma prawa do własnego zdania. Program gdy remontowali balkon to najlepiej pokazuje:( Mimo że balkon zaprojektowany przez Janusza był kiepski, to nawet jury starało się pokazać Kaśce że powinna choć trochę bardziej z nim współpracować. Jeśli Januszowi to odpowiada – to inna rzecz – tylko powinna na swoim profilu za Janusza jasno napisać: Tak Januszowi odpowiada jak się go tak traktuje. I koniec.

Gość gość
tylko sie nie bijcie

Gość BOD
Ha ha to zabawne jak się kłócicie o coś o czym nie macie pojęcia. A kto wam powiedział, że ten balkon napewno zaprojektował Janusz ? Skoro powiedział, że na pracach budowlanych się nie zna to jak niby go zaplanował ? Parapety osadzone na murkach, drewniana podłoga i naklejone cokoły, nie mówiąc o podwieszeniu szyn zasłonowych do sufitu w którym pod pucem jest styropian. Ta niby kłótnia o wystrój balkonu to ewidentnie wymuszone scenariuszem, a i zakupy tego dnia tylko jedna osoba z rodziny mogła robić i dziwnym trafem nie był to Janusz. Wybaczcie ale to jedna wielka ściema i przejrzyjcie na oczy...

Gość gość
Dalej nie rozumiem po co goraczkowanie się o niepozytywne opinie Kaski dzieciatej ,jak ktoś się zapisuje do takiego programu to wiadomo ze poddaje się opinii,nawet negatywnym i przesmiewczym Jak nie chce być omawiana,to nie występuje w szolach tvnowskich Jezu,jakie spinanie i bulwersacja,nawet swoje imię i nazwisko podała,a kogo to obchodzi

Gość gość
BOD-przesadzasz,przecież są ekipy robotników których wynajmują a zakupy myślę dotyczą wystroju bardziej bo jeśli ktoś zapomni jakiejś zaprawy,silikonu czy srobek to dokupuje przez internet jeśli robotnik mu powie

Gość gość
Mniejsza z tym kto zaprojektowal balkon u Kasi. Mi sie balkon nie podobal i nie wiem nad czym sie tak zachwycacie. Jedynym w miare ladnym pomieszczeniem byla lazienka.

Gość gość
To ja nie wiem w co Dareczek Inferno z Marleną włożyli tą całą kasę jak on wszystko sam robi, a w ich pomieszczeniach tych niby materiałów wysokiej jakości którymi się szczycą nie widać? Ciekawe czy to co się nie wykorzysta na robotników można ze tak powiem przejeść?

Gość gość
bo te materiały emitują tańsze hłehłehłe :D tez nie wiem o co ten szum z balkonem kaski wszak jako jedyna tam zaslony chciala wieszac wiec moze w zamiarze to tez mialbyc pokoj :D

Gość BOD
Gościu jaki zakupy przez internet !? Oni mieli godzinę w OBI na zakup wszystkiego, a z tymi zakupami przez internet to wielka ściema. Myślisz, że Rita robiłaby ramki ze styropianu gdyby mogła kupić przez internet inne? Słuchajcie uważniej co mówią w programie.

Gość gość
fajny ten program, zazdroszczę im możliwości wygrania takiego mieszkanka na fajnym osiedlu i to jeszcze urządzonego jak marzenie. Oglądam wszystkie odcinki ale nie mam jakoś faworytów, ciężko naprawdę powiedzieć. Chyba najbardziej zasłużyli ci z chorym dzieckiem, mieszkanie też ładnie urządzają.

Gość gość
Moim zdaniem robiła by sama, nawet jak mogłaby kupić je w internecie. Przecież ona z tego słynie. To bardzo oszczędna osoba.

Gość gość
dobrze ze ta stara baba odpadła bo mialam jej dosc strasznie sie wywyzszala...

Gość gość
owszem robia zakupy przez internet dlatego te Kska sie tlumacyzla, ze te uchwyty od mebli kuchennym w internecie wygladaly inaczej

Gość Wladek
Myślicie że będzie druga edycja? Bo gdzieś czytałem ze spada im oglądalność ale emisja o takiej porze w niedziele to się nie dziwię bo ja nawet po sobocie wstac nie mogę do 11tej a co mowiąc wytrzeźwieć;) i z uwaga obejrzeć odcinek.

Gość gość
Wladek, masz absolutna racje! Nigdy jeszcze nie zwloklam (czy zwleklam?) sie z lozka o tej porze po sobotnim zyciu, dlatego ogladam wieczorem w necie. ^^

Gość gość
czy ktos wie jak sie nazywa osiedle badz miejscowosc gdzie sa te mieszkania? Bo jakos nie moge znalezc tej nazwy, wszystko owiane tajemnica:P

Gość Wladek
Villa Campina, Kaputy – bodajże ul. Sochaczewska

Gość KARKÓWKA EWY 33
a co się dzieje z tymi mieszkaniami z których wywalili tych ludzi?

Gość BPC
Będą w nich kręcili rumuńską wersję Bitwy o Dom czyli Bătălia pentru Casa:)