Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość opinia opuncja onufryna
A niby dlaczego mam przestać? Nie rozumiem? Bo Ty uważasz, że to pałac i tańczyłbyś na rurze, żeby coś takiego mieć? Nie bądź śmieszny! BEZNADZIEJA, nie mieszkanie i koniec!

Gość Ritkapipka
mieszkanie ma chyba 3 pokoje tzn salon+ 2 sypialnie, max 50 metrów w polu kapusty - tez był przytuliła je za darmoche z pocałowaniem ręki ale już wybulić na nie ok 250tys to nie :(

Gość gość
Ta Asia P-S to wiesniara i prymityw tak samo jak jej przyjaciolka Kaska Pisze ze nasze gadanie jej "koło d**y lata" Miałam 20 lat temu ciotkę która mieszkała w PGR ,łazika w fartuchu,miała wady i pila wino arizona i tak samo gadała "koło d**y mi lata" I jeszcze pisze o sobie ze jest madra i oczytana przypominasz mi występ juz klasyk gdzie Stuhr śpiewa - stoję przy mikrofonie,niech mnie który przegoni,bo ja się nie chwale-bo ja po prostu niestety mam talent

Gość gość
:D :D :D :D

Gość Wypier*** w końcu ŁYSĄ KAŚKĘ!!
Ta baba urządza wszystko tak jak sama wygląda - MASAKRYCZNIE!!! Stara, zryta kobicina nadająca się najwyżej na sprzątaczkę, ale i to dla niej za wysoki poziom...LUDZIE Z TVN-u kogo Wy na antenę wprowadzacie???

Gość Tatuś Rity rozwozi pieczywo
- czuje się spełniony w tej pracy, a mamusia pracuje na stacji benzynowej - też pewnie pęka z dumy...rodzice pleby i dziady, bo studiów nie skończyli, ale rita za to dowali wszystkim - stanie za ladaą w mięsnym:)

Gość gość
Rita i Sara - czy ich starzy to wogóle denny poziom...Kto normalny tak dzieciom daje na imię? Gosz:-o

Gość ZeuUus
onufryna Bo nie odnosisz się do programu tylko patrzysz okiem jakiegoś brokera mieszkań, co ty myślisz że do programu którego nikt nie zna dadzą im 200m apartamenty w centrum Warszawy. Ja twierdzę że jest to super mieszkanie jak na znaczenie programu i wartość nagrody. Bo z tego co kojarzę to w największych hitach TV typu x-faxtor czy must be cośtam nagroda to chyba 100tys zł. a te mieszkania warte po wykończeniu są właśnie koło 250tys. A poza tym pewnie większość by sprzedała to mieszkanie lub wynajęła, a te wszystkie wzruszające historie o braku dachu nad głową są pewnie w większości lekko przesadzone.

Gość gość
Rita i Sara - ci ich starzy to wogóle denny poziom...Kto normalny tak dzieciom daje na imię? Gosz:-o

Gość opinia opuncja onufryna
Bardzo możliwe, Zu Sie

Gość gość
Kaska powinna juz w pierwszym odcinku wyleciec z programu razem z ta nawiedzona pyskata Karolina, ktora tak broni na FB ta cala Asia, ktorej kolo d**y wszystko lata.

Gość Asia Polak-Stoinska
Moze i wiesniara i prymityw,ale poziom dostosowalam tylko i wylacznie do odbiiorcow . Sam Grzegorz Miecugow kiedys wywolal burze mowiac,ze telewizja zeszla na psy ,bo prezentuje takie programy,a nie inne wlasnie dla tagiej masy jaka mamy i ze ta masa sobie zyczy sobie takiej taniej rozrywki. Wiec uzyje znowu kolokwializmu i powiem ze mam w d... kolejna madra opinie ze jestem wiesniara i prymitywem :) Malo tego nawet nie bede z tym polemiezowala bo... kazdy sadzi wedlug siebie. Moge sie jedynie z tym nie zgodzic ,ale w koncu mamy demokracje,ustroj w ktorym masy rzadza wiec masy sie tez wypowiadaja. jezeli masy uwazaja mnie za prymitywna wiesniare to ja sie klocic z tlumem nie bede :) Szkoda tylko,ze szanowni internauci nie dyskutuja juz na temat programu Pegaz nie istniejacego czy Sondy tez nie istniejacego czy moze na temat kina altenratywnego albo filmow kina iranskiego . Mozna mnozyc watki,ktorych na kafejce nigdy nie znajdziemy. Za to mozna pojsc do biblioteki albo ksiegearni i poczytac co mial do powiedzenia Focault filozof na temat narodzin psychiatrii czy Durkheim na temat stratyfikacji socjalnej :)No ale moze blizej z naszego podworka- mozna podydskutowac na temat tworczosci Stachury czy Osieckeij albo Kofty :) Zapraszam goscia ,ktory mnie wyzywa od wiesniar na prva :) Wie gdzie mnie znalezc,moze wtedy podyskutujemy na wyzej wymienione tematy co? Na przyklad na teùat Focault'a i jego przelomowej ksiazki. przebrnal szanowny gosc chociaz przez jedna strone i to w jezyku obcym? Watpie ;) Moze filozofia Lema? Tez byl swietny a moze raczej Orwell ? Bo Wielki Brat patrzy w sam raz do BOD :) Wiec dysktujcie tu sobie o moim i Kasi poziomi intelektualnym,ktora co tydzien chodzi do kina - do klubu dyskusyjneho,czyta ksiazki kocha zwierzaki ,pomaga ludziom . Wiem ,bylam tego swiadkiem :) Jest bardzoej zyczliwa niz wam to szanowna telewizja przedstawila i obrazajcie nas dalej :). Dyskutujcie i opluwajcie dalej .Wazne jest ,ze w koncu wziela sprawy w swoje rece i zlozy doniesienie na policji :)Czy mam jeszcze raz powtorzyc gdzie ... to mam? Nie sadze ;) Wyrazilam sie chyba bardzo jasno :)Zycze milego dnia i nie udzielam sie juz wiecej :) Znalezc mnie mozna na FB jak juz niektore osoby to zrobily wiec jezeli ktos chce mi napisac jaka jestem prymitywna wiesniara ,to kieruje bezposredni na FB ,bo tutaj uz mnie nie znajdziecie ;) A i jeszcze ktos lubi czasem pouzywac mijego nicku zeby pisac tresci wulgarne rodem z PGR-u ;) ktorych ja nie jestem autorka ,wiec jezeli sie pojawi taki watek uprzedzam z gory ,ze to nei ja ,bo opouszczeam kafejke znudzona i zmeczona juz czytaniem tych pustych farmazonow . jak jiuz wspominalazm wczesniej nioe udzielam sie na forum w ogole od lat 10 . Pierwszy raz zrobilam to w obronie Kasi na BOD FB ,drugi raz tutaj. A sam program uzywam ze jest beznadziejny,badziewny ,dno totalne papka dla mozgu ,nie mam telewizji wiec go ogladalam na kompie zapujac ponad polowe kazdego odcinka.Zegnam szaznowne grono pyskaczy,hejterow i odbiorcow tego badziewia / Jeszcze raz powiem dosadnie jak baba z PGR mam w D..... wasza opinie :)

to z ta Kaska sie juz nudne robi:O Przestancie wypisywac o niej, jej eksach i problemach z nimi na forum, malo kogo to obchodzi, a wojna toczy sie chyba jedynie miedzy konkubina jakiegos eks i kolezanki tej kaski. Do niej wiec sie zwroce: chcesz zrobic kolezance przyjemnosc? To przestan pisac o niej i prowokowac, bo tak tylko nieswiadomie pewnie prowokujesz dyskusje o tej kobiecie podczas, ktorej beda padac tez obrazliwe komentarze, bo ludzie tacy juz sa. Nie dosc, ze rozwalilas temat swym bronieniem kolezanki to jeszcze dalej sie produkujesz i chyba chcesz by o tej Kasce pisali:O Nie chcialabym takiej kolezanki jak ty. Pewnie kobieta czeka az ucichna glupie komentarze na jej temat, a jej glupia kolezanka robi wszystko by tak nie bylo:O

Gość Bitwa
Czego wy ludzie nie rozumiecie że wszyscy którzy chcą merytorycznie pogadać i czegoś się dowiedzieć o programie robieni są w konia przez tą Aśkę i resztę towarzystwa którzy chcą z niewiadomych powodów zrobić wszystko aby rozmowa toczyła się o Kaśce i wciąganiu w to reszty forumowiczów. PROPONUJĘ ABY OD TEGO MOMENTU TEMAMT PANI KASI I JEJ PRZYJACIÓŁ UMARŁ W NASZYCH GŁOWACH I NA TYM FORUM. Kto chce poznać jej wady i zalety niech poczyta od początku bo chyba wszystko już zostało napisane na jej temat.

Gość gość
O widze, ze komentarze sa kasowane.

Gość gość
Asia Polak-Stoinska ależ się pochwaliłaś jaka to ty oczytana jesteś

Gość gość
To raczej oczywiste, zdziwił bym się gdyby w programie każdy miał rożne mieszkania. Wiecie dokładnie jaką one mają powierzchnię?

Na stronie tej jest napisane, ze mieszkania z 2 sypialniami maja 55m2, ale maja tez toalete osobna, a w programie nic nie ma na ten temat wiec jakby odjac te 2m toalety to mieszkania ich maja 53m2 razem z balkonem.

Gość gość
uwielbiam ten topik uwielbiam czytać jak to się znajomi sąsiedzi błotem obrzucają a macie może jakieś sex taśmy? czekam z napięciem

Gość nie chcialabym takiego
mieszkania nigdy. czy wy widzieliscie rozklad tych mieszkan? To straszne. Malutkie pomieszczenia jak klatki dla szczurow:O Moze jak ktos dalby mi za darmo to bym wziela, ale mieszkac tam? Nigdy. A ci co wygraja beda musieli pewnie tam mieszkac. Ja bym sprzedala, ale komu? kto kupi takie mieszkanie? Nawet lokalizacja jest beznadziejna. Kto normalny z walsnej woli kupuje taka klitke na zad*piu? Nikt. Oni nawet nie zastanawiaja sie co bedzie jak tam zamieszkaja. Czym ten Darek bedzie jezdzil na swoje fuchy? Beda samochod musieli kupic, a to kolejny staly wydatek, bo samochod na wode nie jest. Dzieci tez trzeba gdzies wozic do przedszkola czy szkoly. Pozbierali w tym programie biedakow i chca ich na polu z cebula osiedlic:D Ciekawe gdzie do szkoly bedzie chodzic corka wdowca, a Rita do pracy (w ogole ona pracuje w stolicy?). Ci ludzie nie mysla, walcza o cos co bedzie tylko ich wrzodem na d***e.

Gość Norgee
Bez przesady,to jest zaledwie 10km od warszawy i 20km do samego Centrum. A po za tym rzut beretem jest mieścina Ożarów Mazowiecki (5km), tam na upartego można posłać dzieci do szkoły,ale i na bemowo nie jest daleko i tam szkoły są a to tylko 10km. A z tym przymusem mieszkania po wygranej to chyba jakaś ściema,bo jeśli ktoś ma całe życie w innym mieście to wątpię że miałby wszystko teraz sprzedawać i uciekać pod warszawę tylko dlatego że wygrał mieszkanie. A nawet jeśli jest jakaś karencja że nie można sprzedaż tego mieszkania np.przez 5lat to wynajęcie go dla kogoś kto znalazł pracę w Warszawie nie będzie problemu.

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Widziałam w TV właśnie zapowiedź niedzielnego odcinka i mówione było że to mieszkanie jest warte 500.000 zł. Poniosło ich czy co?

co z tego, ze 5km czy 10 jest cywilizacja skoro i do niej jakos dotrzec trzeba, a ciekawe czym dotrze rodzina bez pieniedzy i samochodu. Bo autobusow tam nie ma:O Wynajac? No niby mozna, ale nie wiem gdzie sie znajdzie takiego co chce na polu cebulowym mieszkac:D no chyba, ze sie mocno z ceny zejdzie. Pol miliona to warte? Jasne:D tvn juz takie bajki wymysla, ze brak slow. Przeciez te mieszkania sa wystawione na sprzedarz i zadne tam nie kosztuje pol banki:D

Gość gość
500tys? pewnie w tym salonie będą pozłacane klamki.

Gość Norgee
Gadasz jakbyś żył przed epoka motoryzacji a środki lokomocji zatrzymały się na koniu i dostępne są tylko dla Elity tego świata. A ty myślisz że ten Dareczek przez całe życie te swoje fuchy miał 50m od swojego domu? no proszę cie. A taka Rita, to nawet jeśli nie ma auta (tego nie wiem) to jestem przekonany że nawet gdyby miała złożyć się jej cała rodzina po tysiaku i za pare tysi kupić jej jakieś Seicento na gaz, i by jej wystarczyło. Zrozum że niektórzy ludzie nawet na takie mieszkanie oszczędzają pół życia wiec kiedy dostają go za Free to zakup jakiegoś pryszcza za parę tysi jest formalnością, no chyba że ktoś przez całe życie żyje z zasiłków i pracować nie zamierza, no ale wtedy to mu samochód nie potrzebny:(

Gość gość
rita z zaskórniaków auto sobie kupi

jasne, ze mozna kupic jakis samochod tanio, ale myslisz, ze to tylko jest problemem? Nie mieszkalas nigdy widocznie z dala od cywilizacji, ja owszem i uwierz, ze przy dzieciach to jest tragedia. Biorac chociazby tego darka to musieliby miec dwa auta, bo ktos dzieci musi tez odbierac gdy on dojezdza gdzies tam. Chyba, ze zona bedzie wszystkich wozic. Tak czy siak uwierz mi,z e mieszkanie z dala od komunikacji miejskiej, sklepow i cywilizacji to nie lada wyzwanie. Poza tym Rita to akurat najmniejszy problem jesli chodzi o dojazdy, bo jest sama. Ja mialam na mysli to czy ona ma tam prace, bo chyba nie rzuci wszystkiego by zamieszkac na wygwizdowie:O