Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
24.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość ""A Piotr pracuje gdzies? Darek z Marlena wynajmuja dom. Kasia z Bartkiem mieszkaja na 35 m tez nie ich, bo do podzialu. A Piotr ma dom na dzialce i jeszcze to mieszkanie w kamienicy. Nie wazne jakie, wazne ze ma. "" co ona ma ? ruine w jakiejś tragicznej dzielnicy wejdź w googlestreet i popatrz sobie do tego mieszkanie wynajmowane wiec najgorsze ze wszystkich finalistów! domek na działce to letniak ale skoro się troluje to można to nazwać willą , jesteś beznadziejny w tym co piszesz, ja oglądam wszystkie odcinki od samego początku widzę to inaczej

Gość gość
ile jadu w Was ludzie opamiętajcie się !! źle bo chore dziecko, źle bo siedzi w domu, źle że brzydkie itp. jesteście beznadziejni !! :(

Gość gość
24.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość ha ha ha dobre w koncu ktos inteligentny.... az szkoda ze sie nie znamy :) :) pozdrawiamy i zagladaj tutaj czesciej :) !

Gość a to mieszkanie w kamienicy to
Piotra? Bo jesli tak to sie to juz cos. Ale watpie, bo mieszkania kamieniczne maja wlascicieli, mozna dozywotke wykupic, ale placic trzeba czynsz plus stala stawke wlascicielowi. Jesli zas Piotr ma mieszkanie w kamienicy na wlasnosc to zazdroszcze, bo to naprawde cos nawet na glupiej Pabianickiej. W takiej sytuacji okazuje sie, ze nie brak mieszkania, a wykonania jest problemem Piotra, nie stac go by cokolwiek wykonczyc. Letniskowy domek czy nie, ale jego, w kamienicy tez centralnego nie ma pewnie, wiec ogrzewac trzeba. Sprzedac dzialke z domkiem, mieszkanko w kamienicy (o ile jego) i moze wlasne w Lodzi kupic, bo akurat tam mieszkania drogie nie sa. Roksana przesadza tez, ze Lodz taka straszna, na pewno ma kolezanki, szkole i niechetnie by odeszla, ale rezyser kazal mowic co innego:O

Gość gość
Jeśli realizatorzy tego programu kazali jej to powiedzieć to są debilami Mnie to okrutnie urazilo,niech powie ze nie chce wracać do zagrzybialej kamienicy,niech nie wymienia miasta To zad***e pod wsiowa warszafka to coś lepszego ? Lokalizacja jak stary PGR a Piotr zawsze był ciapa i pechowiec,taki Fajfer

Gość gość
A ta wyzej juz zaczyna poranne wylewanie jadui. Znasz Piotra ze tak o nim piszesz? Wiadomo ze w stolicy sa wieksze ,ozliwosci i kto moze sie tu pcha.

Gość gość
Taaaaa,Piotr Fajfer nigdzie sobie nie daje rady i biadoli a tam zapewne odniesie sukces i kasa będzie mu się sypać workami,hahahaha

Gość gość
" 24.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość Przeczytaj wcześniejsze posty - ludzie piszą ilo to oni kasy nie dostają na dziecko, i że to wspaniale bo mogą leżeć i nic nie robić. Ten temat jest obrzydliwy i powinien zostać skasowany. Obrażacie ludzi za wygląd, za to jak pracują, za to że nie pracują, nic wam się nie podoba. Jesteście żałości w tym swoim rozgoryczeniu. Polska zawsze będzie w ogonie Europy właśnie przez was i wasze podejście.“ Bardzo dobrze i madrze napisany tekst. W poczatkowej fazie jeszcze ocenianio na tym forum domy. Ale teraz nie robi sie nic innego jak obraza, a wrecz opluwa uczestnikow. Zastanowcie sie co bedzie jak ktorys z uczestnikow przeczhta te bzdury ktore wypisujecie. No ludzie....

Gość gość
Jakbys nie zauważyła to powiem ze tu wszędzie na kafe się tak pisze a jak się nie podoba to idź na oficjalna stronę BOD i tam pisz komplementy

Gość gość
Walnij sie w leb. Nie wszedzie na kafe sie tak pisze. Tu ludzie mysla ze sa kims bo w anonimowy sposob moga komus dowalic, a sami sa nieudacznikami zyciowymi. Dlatego cierpia ze ktos moze za free dostac mieszkanie.

Gość gość
To właśnie jest kafeteria. Obrażanie, wyzywanie, ŻADNYCH argumentów. Uciekaj gdzie pieprz rośnie abyś nie nabrała nawyków.

Gość gość
Propozycja dla najaktywniejszych hejterów: Ufundujcie takie mieszkanie! Wtedy będziecie mieli prawo krytykować, wybrzydzać i wybierać uczestników według najdziwniejszych kryteriów i decydować, komu się należy a komu nie. A jaka rozrywka przy tym! Sporo was tutaj więc jak się zrzucicie to drogo nie wyjdzie ;)

Gość gość
beznadzieja

Gość gość
W Łodzi mieszania nie są drogie ? :D może nie aż tak jak w warszafce ,ale porównywalne do poznania itp.

Gość gość
ja uważam że wygra Marlena z Darkiem dopiero dzis zauważyłam jak Darek bardzo schudł od początku programu ile ciężkiej pracy włozyli i nie biorą na litość, nie biadolą nad swoim "cięzkim" losem tylko cieszą sie życiem takim jakim jest i się kochają myślę, że wygrają to mieszkanie

W kuchni Darka i Marleny jury zachwycało się tym dizajnerski kawałkiem deski przebitej butelką – Fajny patent. Ale jak już zapytali kogo to pomysł to niewiadomo bo scenka jest tak pocięta że słychać tylko Darka –„Dziękuję” czyli pewnie Darek. (w tym serialu Darek pewnie musi grać rolę robola wiec nie chcieli pokazywać że Myśli) Niby prosta konstrukcja a cieszy oko. Widział ktoś kiedyś coś takiego? A to wszystko takie pocięte w pół zdania bo samo Jury ma swoje loty i wiadomo kto tam rządzi mocną ręką, bo zaraz po tym widać jak M. Rozenek tłucze swoją podkładką Tomka Pągowskiego, ledwo to widać ale widać, montażyści niedocieli:) (link do scenki poniżej)

ja widziałam takich rzeczy jest pełno w sklepach z pamiątkami ładniejsze są łańcuchy a w nich butelki

Gość gość
polecam www.elastyczna.pl zdrowie, dom i ogród. A i ciasta są przepyszne sama ostatnio robiłam z truskawkami.

UUuuuuu. to mnie Campari zmartwilas, ja myslalem ze darek odkryl Amerykę a to jakis badziew z bazarku, ale mam nadzieje ze przynajmniej sami zrobili.

Gość gość
bez sensu ta butelka , co to jest ? stojak czy ozdoba po prostu ? Norgee kim jesteś z ekipy ?

Nad ludy i nad króle podniesiony; Na trzech stoi koronach, a sam bez korony; A życie jego – trud trudów, A tytuł jego – lud ludów; Z matki obcej, krew jego dawne bohatery, A imię Moje czterdzieści i cztery.

Gość gość
Mi się koncepcja wystroju mieszkania Rity meeeega podoba, kuchnia marzenie...ta wszechobecna biel.. myślę że gdyby nie to że meble mogły być tylko wójcik i obi to by było naprawdę cuuudeńko !

Gość gość
a to że była z tym Michałem prze programem już, no trudno, takie historyjki i tak nie powinny mieć w ogóle znaczenia , przekonała mnie do stylu który nie był mi bliski, genialna , chętnie poproszę ją o pomoc przy urządzaniu własnego m !

Gość gość
Myślę że Rita znajdzie klientów na swoje koncepcje,i jest przyjemna w rozmowie i każdy chętnie kawę z nią wypije Czytałam właśnie na stronie BOD jak samotne panie piszą Piotrowi- "Ma Pan piękną córkę" Nie jestem jakas zlosliwa ale skoro ona jest piękna to dzisiaj idąc ulicą widziałam same Miss Świata

Gość gość
Boze to jest jeszcze dziecko Ma brzydka cere,ale ladne wlosy i jest szczupla i wysoka A rysy twarzy jeszcze sie "uloza" Pokazcie swoje facjaty top modelki...:(

Gość gość
Darecki strasznie schudl Marlenko dokarm meza ;)

Gość gość
dajcie spokój Roksanie ,nie każdy jest piękny ,przeciez to jeszcze dziecko ,wstydźcie sie

Gość gość
ja tez nie byłam piękna w tym wieku ale jak miałam już tak 17lat to bardzo wyładnialam i chłopaki za mna biegali zxe nie mogłam sie opędzic

Gość gość
oj wiele znam nastolatkow z ktorych wyrosly labedzie :) Ona dorosnie i wypieknieje a wy zdazycie sie zestarzec...:(