Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
U ryjków wiszące fotele na tak małym balkonie to porażka. Raz , że nie ma przejścia to jeszcze będą obijać ścianę i meble. Ale spoko, ponakleja się liście. Przyjrzałam się, że Jurek ciekawie zrobił tą szarą ścianę w przedpokoju. Gdyby lustro było całe i inne meble byłoby całkiem ok.

Gość gość
Balkon Anety całkiem ładny. Przedpokój też nie jest zły, tylko lustro powinno być bez ledów, wystarczy kinkiet na górze. Jeśli chodzi o różyczki, Rita miała w salonie takie same i nikt się nie czepiał. Niektórzy naprawdę mieli gorsze pomieszczenia. Popatrzcie u tych z DD na fugi między cegłami . Masakra jakaś !!! To chyba ich córeczki pomagały robić piaskiem z piaskownicy. Fuszera i jeszcze raz fuszera. Co oni robią w tym programie ? Przy niektórych uczestnikach przypomina mi się taka czeska bajka" Sąsiedzi"

Gość gość
ja myślę że łazienka u Jurka była ciekawa, inna i widać było własną inwencję, jeszcze nie widziałam takiej świecącej ścianki, jakiś żel a Rozenkowa pojechała że złe wykończenie i pokazali kamerą jak spod listewki wyszło trochę kleju czy silikonu :Okompletny nonsens, jak oni za wszelką cenę chcą manipulować widzami , to już jest śmieszne, i smieję się żałośnie natomiast jak dom dziecka popaprał cegiełki na ścianie i nie zaimpregnował i wygląda to fatalnie to tu zbliżenia nie zrobili ,nie pokazali tej ciapy ugniecionej paluchami, wiecie co si z takim czymś dzieje gdy jest niezaimpregnowane ? wszystko odpadnie i skruszeje i trzeba będzie szuflą zdzierać do końca a ta Pisda Rozenkowa powiedziała że własna inwencja, napis przy suficie , :O

Gość gość
Po co wysyłać smsy i tracić kasę na koncie skoro i tak to nie ma żadnego znaczenia dla TVN-u. Tylko żeby kasę zedrzeć z naiwnych ludzi :o

Gość gość
Rozenkowa mi tak dziala na nerwy, ze szlag mnie trafia. Jak byly lazienki tez sie czepila Anety, o taka p*****le jak pralka. Mowila, ze zla pralke wybrali i ze zle to wyglada, bo jest pakowana od gory, a nie tak normalnie. No idiotka.

Gość gość
Ci z DD powinni sami zrezygnować jak nie dają sobie rady , a nie jeszcze się rzucają. Tomek miał rację, mogli wziąć fachowców. Co ten chłopaczek narobił w przedpokoju z fugą to śmiech na sali ,ławka nie polakierowana, jakiś okropny napis. Balkon z tą piaskownicą to istna parodia. Ale widać sentyment do piasku. Najpierw łóżko na plaży, teraz piaskownica.... nie powinni znaleźć się w programie. Niech wylatują jak najprędzej.

Gość gość
Absolutnie nie podoba mi się drewniany balkon tych z piwnicy. To już wsiowi mieli ładniejszy.

Gość gość
Nie dodali zdjęć przedpokoju szambonurka. Taki był piękny, że obiektyw chyba pękł. A jego balkon nic specjalnego. Stolik, ławeczka i ta okropna trawa w doniczkach.

Gość gość
Ja nie wiem kto robi te zdjęcia pomieszczeń. Przedpokoju Kuczwary brak. A na zdjęciu gabinetu piwnicznych jest jakaś gruba baba. Ten program schodzi na psy.

Gość gość
Ta gruba baba to jakas zjawa ;-)

Gość gość
Ci z piwnicy to muszą mieć pełno pająków w tym drewnie i korników

Gość gość
Wsiowi pewnie wściekli, że odpadli i liczą straty. Tyle żarcia poszło na przywitanie ekipy, rozenkowa wypiła im całą wódkę i popsuła kombajn. A fachowcy zjedli mnóstwo szynki i ogórków. Tyle wszystkiego, a i tak odpadli.

Gość gość
A te pseudo balkony normalnie żal. Szafę mam większą. Co tu urządzać jak ciasnota taka. Poza tym to nie balkon tylko weranda osłonięta. Trochę dziwnie, otwierasz okno w salonie żeby wywietrzyć, a za nim jakaś szklarnia. Okropność.

Gość gość
łazienka lokowatego najciekawsza

Gość gość
na temat pomieszczeń lepiej się nie odzywać i tak to nie ma znaczenia szkoda naszej dyskusji czy coś jest fajne czy nie program jest ustawiony od samego początku

Gość gość
smsy też nie ślijcie bo stracicie tylko kasę bo tam już dawno wiadomo kto ma wygrać

Gość gość
Nawet nie mam zamiaru.

Gość gość
nie nabijajcie tvn kabzy za nabijanie nas w butelkę

Gość gość
ja na pewno nie będę głosować

Gość gość
Są ciekawe pomieszczenia u niektórych. Teraz jak spokojnie oglądam fotki to podoba mi się : łazienka Jurka i Angeliki, gabinet Magdy , balkon Gora. Uważam, że Magda i Paweł powinni przystopować z tą cegłą i drewnem. Biała cegła w przedpokoju i sypialni. Zabudowany drewnem balkon, a sufit i szafa w sypialni wygląda jak w jakiejś szopie. Ryjki to jedna wielka porażka, kicz i chaos. W każdym pomieszczeniu śmietnisko drobiazgów i te liście okropne. Łazienka jak grobowiec, deprecha podczas kąpieli murowana. A dom dziecka po prostu .... bawi się w dom.

Gość gość
tam nikt nie ma nic do gadania Natalia i Rozenkowa straciły swoją twarz wydając tak bzdurne opinie Tomek uciekaj z tego programu najszybciej jak się da póki zachowałeś jeszcze swoją twarz

Gość gość
do (18:27) w końcu jakaś szczera opinia z którą się zgadzam tylko to nic nie da jak kto tam robi wszystko to ustawka

Gość gość
DD to programy pomylił ;) Powinni się znaleźć w "Nasz Nowy Dom" na Polsacie bo tacy są biedni i poszkodowani.

Gość gość
Dom dziecka do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
27.10.13 i 27.10.13 a wiecie co to emocje marzenia i fakt że jest się tak blisko ich realizacji ?

Gość gość
27.10.13 te rezzzyser marnujesz się tutaj , zapraszam na plan III edycji , widzę w tobie ogromny potencjał :) :)

Gość gość
27.10.13 ooo ciuryllo machura wichura :) :) daj spokój wyluzuj wygrali i już ;)

Gość gość
W gabinecie Magdy też biała cegła. Walą to w każdym pomieszczeniu. To jest nudne jak flaki z olejem. Drewno, cegła, gwoździe. Pewnie kuchnia i salon też w ten sam deseń. Dla mnie to nie jest rodzina na finał.

Gość gość
W tamtej edycji wygrały łzy i teraz też tak będzie.

Gość gość
Gdyby Jurek w przedpokoju zamiast skrzyń dał jasne meble i jakiś fajny wieszaczek byłoby całkiem nieźle. Ciekawa ściana za lustrem i spoko lampa. Balkon do d**y, choć pojedyncze pomysły ciekawe. np. te butelki w ścianie. Podobało mi się to drzewko wsiowych.