Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
wie偶臋 jej nie ci膮gnijcie jej za j臋zyk powiedzia艂a ile mog艂a w takim bloku potem mo偶na mie膰 z s膮siadami nie藕le przesrane

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
najpierw piszesz, 偶e mieszkasz z nimi w bloku i to sa mieszkania tbs teraz piszesz, ze oni komunalne a ty tbs to jak to mozliwe w jednym bloku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wiem co takiego pi臋knego by艂o u Boguszewskich, maj膮 tak samo puste 艣ciany jak i Gor a do tego te kwiatki ko艂o telewizora wygl膮daj膮 jak o艂tarzyk :O pami臋tacie, 偶e ta pierwsza co odpad艂a to przywalili si臋 do niej o puste 艣ciany i niezagospodarowany parapet? a tu jurorzy ju偶 tego nie zauwa偶yli?! :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba ktos myli dwie osoby ja pisze ca艂y czas o tbs

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
miasto gda艅sk skupuje cz臋sto mieszkania od deweloper贸w aby "da膰" je ludziom czekaj膮cym w kolejce po komunalne st膮d mog艂a si臋 wzi膮膰 ta r贸偶nica komunalne- tbs

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sory dziewczyno, ale chyba sie juz pl膮tasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a zreszta t艂umaczyc nikomu sie niemusze ja napisa艂am co ja uwazam o tym programie o niby urzadzaniu wnetrz,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
poczytajcie sobie w necie ro偶nica komunalne a tbs bo to kolosalna r贸偶nica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy w tym nowym bloku w kt贸rym rzekomo mieszkaj膮 Boguszewscy jest lista lokator贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro do nich chodzisz to czemu im nie powiedzia艂a艣 co my艣lisz o ich oszustwie, 偶e pokazali star膮 ruder臋, a mieszkaj膮 w nowym bloku? tylko piszesz to na kafeterii? a jak inni s膮siedzi, nikt si臋 nie burzy? nie ma plotek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w ka偶dym mie艣cie sa nowe bloki komunalne ja mieszkam obok komunalnych wybudowanych w 2012 roku i wygladaja pi臋knie wi臋c nie wiem jak ktos nie mo偶e zrozumie膰 偶e nowy blok jest komunalny, dostaja sie tam ludzie np z domu dziecka, albo z kamienicy kt贸r膮 miasto przej臋艂o lub wyburzy艂o itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to juz sie robi chore to co dzieje sie na tym forum to wy teraz bedziecie nachodzic uczestnik贸w w domu? strach sie was ba膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To napisz nam ulic臋 i numer domu gdzie oni mieszkaj膮. Znajdziemy sobie w google maps.Ja widzia艂am 偶e mieszkaj膮 w jakiej艣 ruderze. Po co telewizja mia艂aby pokazywa膰 inny dom ? Mieszkanie malutkie bo z jednego pomieszczenia zrobili cztery. Ona m贸wi 偶e zawsze marzy艂a o w艂asnym mieszkaniu bo to nigdy nie b臋dzie jej. Nieprawda bo mieszkania komunalne mo偶na wykupi膰 ca艂kiem niedrogo. Kurcze ja z m臋偶em i 2 dzieci starali艣my si臋 o mieszkanie u burmistrza przez 7 lat. Nic z tego. By艂 wynajem a teraz kredyt. Dlatego uwa偶am 偶e Ewa i Kamil s膮 szcz臋艣liwcami 偶e dostali to lokum. I wkurza mnie 偶e jeszcze im ma艂o. Jak w bajce o z艂otej rybce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tam nic do nich nie mam, ale troch臋 za mocno j臋cz膮. Inni naprawd臋 maj膮 gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty te偶 mog艂a艣 si臋 zg艂osic do programu czemu tego nie zrobi艂a艣? Kazdy z nas tutaj m贸g艂 sie zg艂osi膰 i walczy膰 o w艂asne mieszkanie a teraz siedzicie i narzekacie bo ci bo tamci sie zglosili a maja gdzie mieszkac a ja nie mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do spania !!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dostali sie to sie dostali z ma艂ym przekretem ale c贸z

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szukam ich bloku, pisa艂a艣 偶e to ul 艁膮kowa ? czy 艁膮kowa to jest na Orunii ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakim przekretem jest jasno napisane i m贸wili o tym, 偶e mieszkaja w komunalnmym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niewazne czy na oruni czy na 艂akowej daj se na luz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ewa i Kamil Boguszewscy- z oficjalnej strony bod Obydwoje pochodz膮 z Gda艅ska. Ewa ma dwadzie艣cia pi臋膰 lat, jest kelnerk膮 i baristk膮. Jej dwudziestosiedmioletni m膮偶 pracuje w firmie sprz膮taj膮cej. S膮 rodzicami dw贸ch c贸rek: Nikoli i Klaudii. Poznali si臋 w domu dziecka. Obecnie ich domem jest mieszkanie komunalne przyznane przez miasto. Wprowadzaj膮c si臋 tam nie mieli prawie nic. Z kawalerki uda艂o im si臋 zrobi膰 trzy malutkie pomieszczenia. Chcieliby da膰 swoim dzieciom prawdziwy dom, jakiego oni sami nigdy nie mieli. W wymarzonym mieszkaniu znajdowa艂aby si臋 otwarta kuchnia z wysp膮, mini plac zabaw dla dzieci oraz sypialnia z du偶ym 艂贸偶kiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na fejsie kto艣 napisa艂 偶e jedna osoba kt贸ra by艂a z Ew膮 i Kamilem w DD strasznie ich oczernia i 偶e wszyscy j膮 znaj膮 i nienawidz膮 na ca艂ej ulicy. Wygl膮da 偶e to co艣 osobistego. Wyzywa ich 偶e bidul do domu a sama jest z bidula. Dziwne to jakie艣. Nie dajmy si臋 w to wci膮ga膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nic nikt niezmieni ze bedziecie debatowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ewa powiedzia艂a 偶e marzy艂a o sypialni z ogromnym oknem. A w BoD takie ma艂e okienka. Powinni zrezygnowa膰 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem gdzie w Gdansku nowe komunalne bloki ,Tbs to i owszem a jak oni mieszkaja na Oruni jeszcze dolnej ,jak ktos cos o rym pisal to moze lepiej aby sie im udalo wygrac ,bo dolna Orunia to nawet jak za darmo by mi tam chate dali to bym nie chciala a w szczegolnosci za torami bo to chyba bylo pokazane w tv.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mieszkania komunalne czynszowe r贸wnie偶 podlegaj膮 pod TBS. Tak samo jak te ju偶 wykupione ze wsp贸lnot膮 i te z partycypacj膮 koszt贸w. Ale chyba kto艣 powinien wiedzie膰 gdzie mieszka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ewa z Kamilem sa z***bisci I wy macie cos z g艂贸wkami poprostu zadroscicie ze mozna miec kochajaca sie rodzine.A ze byli w DD to nie ich wina a wina rodzic贸w .Niestety rodzic贸w sie niewybiera!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
JUREK jak to czytasz to chcia艂am ci napisac ze zrobi艂es z******ty salon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przesta艅cie z tym : Mog艂a艣 te偶 zg艂osi膰 si臋 do programu. Nie ka偶dy chce pokazywa膰 swoje 偶ycie obcym ludziom. Tylko niekt贸rzy lubi膮 ekshibicjonizm emocjonalny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ewka to wredna pazerna wulgarna zo艂za, s艂ychac by艂o jak gada艂a ze swoim fajt艂ap膮 przez telefon

Udost臋pnij ten post