Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Klaudia jesteś super laska a ten wasz salon z tym zegarem to dopiero z******ty odlot

Gość gość
Klaudia to inteligentna dziewczyna podoba mi się i salon wasz również

Gość gość
piwnica im dalej to jest coraz gorsza ciekawe czemu im wszystko uchodzi na sucho i jeszcze nie wylecieli a Jurek jest coraz lepszy to go wypierdzielają

Gość gość
jak się nazywa pierwowzór tego programu z UK? chciałam sobie pooglądać jak za granica projektują domy

Gość gość
słyszałam, że była jeszcze wersja z australi i niemiec i tez prosze o wtyki jak ktos ma ;)

Gość Ofuczona na ten program
szkoda mi Jurka !!!!! Dobry był !!!!!!!!! GOR powinien odpasć i to bez dwóch zdań !! Jurorzy dali ciala !! jestem zła !! Kiczowate lóżko (to dopiero tandeta)

Gość gość
Ewy i Kamila nienawidzi ewidentnie jedna osoba, czyżby jakaś nieszczęśliwie zakochana w Kamilu? Co, Ewa ci go odbiła i teraz się wyżywasz ?! Te teksty o "ryju Ewy itp." może pisać tylko niezrównoważona, zazdrosna dziewucha.

Gość gość
I jeszcze coś takiego: „Bitwa o dom” to nowa propozycja telewizji TVN, która estetyką będzie nawiązywała do chociażby popularnego w Australii reality „The Block”.

Gość Ofuczona na ten program
zla zła zła zła ! Wybrali tandete jurorzy wielcy ! jeszcze ta w okularach (zapomniałam jak sie zwie ) poprzestawiała im-niesprawiedliwe !! JUREK powinien wrócic !!

Gość gość
znalzłam House Rules na wiki - nie wiem czy to odpowiednik będzie ale remontują swój dom i w nagrodę zostaje spłacony ich kredyt

Gość gość
W następnej edycji Darek Inferno będzie rywalizował z Wojtkiem Kuczwarą w projekcie Łazienki, Eliza z dzieciatą Kaśką o sypialnie. DD z Kaśką od Wichury o drugą sypialnie, a Piwnica z Ritą o salon, a właściwie jadalnie. A Gor z Piotrem o pokój zabaw. Oczywiście nie dla siebie ale do jakiegoś rodzinnego Domu Dziecka, a jurorzy z BOD będą im pomagać, bo jurorami w tej serii będą dzieci. I wreszcie werdykty będą sprawiedliwe i posłuży to wielu osobom.

Gość gość
Bidul odpada w środę

Gość gość
jesli to prawda to rozenek chyba sie z wscieklosci potnie :P

Gość gość
Sama rozenek powie : walczyłam o was jak lwica dobrze wiecie ale ......

Gość gość
w finale powinni pokazać jak Rozenkowa przeprasza Jurka za wyrzucenie go z programu a jako rekompensatę oddaje mu swoją gażę i dom to dopiero byłby ciekawy finał

Gość gość
w finale jak zwykle każdy juror usiądzie obok danej rodziny i będzie przemawiał, wygłosi mowę do ludu mi to się chce śmiać z Rozenkowej, jak ona z przejęciem mówi, z taką powagą jak sędzina w sądzie najwyższym podczas wygłaszania i uzasadniania wyroku a kity przy tym wali i nie zdradzi się niczym hahaha :D tak samo przekonuje w Perfrkcyjnej do zakupu papieru toaletowego w filoletowe motylki bo współgrają ze ślaczkiem glazury a przy przemowie o Piotrze, który wygrał kłamała mówiąc uroczystym językiem "twoja ŻONA chciałaby......myślisz o ŻONIE..."itd akurat Piotr i Aga nie byli małżeństwem ale trzeba było ruszyć serca ludu i zaangażowaniem produkować piękne słowa hahahaha :D

Gość gość
ale trzeba oddać Rozenkowej sprawiedliwość, że w ostatnim odcinku była za wyrzuceniem Gora! Decydujący głos miał Tomek i to on wybrał Jurka :O czym mnie bardzo zdziwił bo myślałam, że kto jak kto ale Tomek Jurka lubi!

Gość gość
Tomek robi to co chce Rozenkowa nie wiesz o tym a jej wypowiedź że to ma odpaść Gor to było tylko pod publikę

Gość gość
Zostawiają ludzi do finału którzy już dawno powinni odpaść przecież to widać że wszystko jest z góry ustalone i wyreżyserowane nie czekają w ogóle na efekty wykonanych pomieszczeń

Gość gość
Tomek napomknie swoje zdanie ale wiadomo zrobi to co Rozenkowa chce, Rozenkowa w ogóle się nie zna na aranżacji wnętrz, Natala to o niej najmniej można powiedzieć , ale też nie pokazała się z dobrej strony ze znajomości dekoratorstwa ;brak jakiejkolwiek kreatywności leci na chybił trafi może się uda

Gość gość
byłe ci z bidula odpadli

Gość gość
bidul nie odpadnie bo szukaja jej siostry zeby byla lzawa historyjka

Gość gość
ta starsza córka wojtka to ładna dziewczyna :)

Gość gość
zazdrosny bidul niech się weźmie za swoje życie i szuka swojej szansy! Ja trzymam kciuki za tych młodych, fajna i szczęśliwa rodzinka.

Gość gość
pieczara tylko nie ona dosyć że nie ma wyglądu to odstawia samą hałturę już dawno powinna odpaść

Gość gość
no ta Oliwia całkiem ładna i wcale nie jest gruba jak ktoś tu pisał tylko zależy jak sie ubierze. Na ostatnich eliminacjach fajnie wyglądałą ale widziałąm że na nastepnych było gorzej

Gość gość
a czy ktoś wie czy ten Piotr z I edycji to zamieszkał w tym mieszkaniu? I ciekawe czy któreś z pozostałych mieszkań zostało sprzedane.

Gość gość
Nie nie zamieszkał sprzedał je w rozsądnej cenie i odbudował swój dom