Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
25.11.13 W programie pytania zadaje reporter a to co powie uczestnik to jego sprawa, wi臋c nie wciskajcie 偶e kazali,on nie mia艂 kontraktu na odegranie roli aktorskiej , jeste艣cie trudni w relacjach - jak si臋 na co艣 uprzecie to masakra :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
08.34 O jakich relacjach mowa ? Bycie przy swoim zdaniu tak nazywasz ? 艢miechu warte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szambonurek nareszcie odpad艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaraz wyjdzie na to, ze wszyscy mieli gotowy scenariusz i juz rok temu go dostali do wyuczenia , zeby byli bardziej wiarygodni. I gotowy wystruj mieszkan itp., itd. Wiec co sie czepiacie DD, przeciez to tez byl tylko scenariusz. Smieszy mnie to, ze jakies dwa tygodnie temu Wojtek byl szambonurkiem, burakiem itp, a teraz to Wojtek. Corki juz nie kluski. A ta mlodsza to taka super dziewczynka. Ja Wojtka nie lubie i bardzo dobrze, ze wylecial. W takiej sytuacji jak on, to w Polsce jest ludzi na peczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o cze艣膰 ba艣ka! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To nie Ba艣ka :D wichura byki wali masakryczne :D a tak swoj膮 drog膮 bidul do domu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ona, tylko zainwestowa艂a w s艂ownik :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Albo jedna z jej dwuch 艣licznych c贸rek pomaga pisa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co... 艣roda tu偶 tu偶 i pewnie bidule wygraj膮 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wichura ma teraz na fejsie nowy profil z misiem uszatkiem : Barbara Barbara za艂o偶ony 4 listopada.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niestety moje drogie, ale musze Was zmartwic. Nie jestem Wasza ulubienica Wichura. Jak juz to jestem jej antyfanka. I nawet powiem Wam, ze jako pierwsza o niej wspomnialam tutaj. Wiec prosze mnie nie poruwnywac do Baski !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sorry "porownywac"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie prawda ja napisa艂am pierwsza o wichurze klamczucho

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A niech Ci bedzie. Ja o niej wspomnialam, jeszcze za czasow jak Aneta byla w programie. ze jest taka jedna na FB. Oczywiscie jej dane podawalam w skrocie (pierwsze litery). A pozniej tak sie to pociagnelo, ze do tej pory jest Wichura wspominana tutaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pookaa偶 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie b臋dziemy si臋 tu targowa膰 kto pierwszy bo prawda jest taka 偶e wichura to moje odkrycie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale to ja raz dla 偶artu nazwa艂am j膮 Wichura i nawet zdziwi艂am si臋 偶e to chwyci艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zaraz fina艂, takie powinny buzowa膰 emocje a tu nic. Tvn da艂 d**y :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale by by艂o, gdyby Gor wygra艂 haha :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mi oboj臋tne jest kto z tej tr贸jki wygra moi faworyci ju偶 odpadli tvn mo偶e tylko liczy膰 na smsy od tych rodzin na nikogo wi臋cej dali d**y z tymi finalistami i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my艣l臋 偶e te 4 rodzinki powinny jeszcze raz stan膮膰 do fina艂u. Inni jurorzy powinni przyj艣膰 i ogl膮dn膮膰 te wszystkie mieszkania raz jeszcze i oceni膰 sprawiedliwie w tedy zadecydowa膰 kto ma przej艣膰 dalej a kto ma by膰 wyeliminowany my艣l臋 偶e te偶 si臋 zgodzicie ze mn膮 . Moim zdaniem niesprawiedliwie p. Wojtka wyeliminowali przecie偶 jak ogl膮dam te wszystkie mieszkania to dalej jestem w 100% pewna 偶e p. Wojtek z c贸rkami powinien doj艣膰 do fina艂u pozdrawiam wszystkich :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cisza przedwyborcza ? hhahah 艣picie czy poszli艣cie do szko艂y? piszcie mejle na Ruch poparcia dla wojtka nie 艣pijcie halo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
25.11.13 sms b臋d膮 wysy艂a膰 tylko rodziny finalist贸w? stuknij si臋 :d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
26.11.13 " my艣l臋 偶e te偶 si臋 zgodzicie ze mn膮 " - nie, nie zgadzamy si臋 z Tob膮 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam pomysl.Te ktore tak rozpaczaja, ze Wojtus nie wszedl do finalu i on taki biedny, zlozcie sie dla niego na mieszkanie i bedzie po sprawie. A jak ktora wolna to niech i odwiedzi Wojtusie, a nuz sie ktora spodoba wybrednemu Wojtusiowi. Tylko pamietac, ma byc MLODA bo innymi Wojtus nie jest zainteresowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale trzeba by艣 szalon膮 fank膮 偶eby siedzie膰 tu o 5 rano :-) Moim faworytem by艂 Jurek. A teraz te偶 wszystko mi jedno kto wygra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
09.08 Sama go odwied藕 i przesta艅 p*******膰 dyrdyma艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 kluski s艂abo si臋 staraj膮 w tym ruchu poparcia :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
klusk膮 to ty jeste艣 idiotko a co do 08:42 i 08:44 to ty si臋 walnij w 艂eb 偶eby ci klepki naskoczy艂y jak w og贸le je masz a ja jestem tego zdania 偶e Wojtek powinien wej艣膰 do fina艂u a co do dziewczyny to on ju偶 ma w艂a艣nie mnie i powiem 偶e jest super facetem zreszt膮 z wami nie b臋d臋 dyskutowa膰 bo widz臋 偶e niema z kim 偶egnam :)

Udost臋pnij ten post