Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
no tak, przeciez on mówił że miał piękne mieszkanie i zostawil żonie byłej ale znając życie to niech on taki cwany nie będzie

Gość gość
przeciez wiadomo że występ w takim programie to jest niesamowity lans, możesz się wypromować na portalach, więcej zarabiasz, jestes rozpoznawalna itd nie chodzi tylko o wygranie bo wiadomo że to może tylko jeden minister zdrowia Arłukowicz tez się wypromował w szoł tvn - "Agent"

Gość gość
A to szuje biedaczki z willą i dwiema córkami wstyd . Miszczaka powinni z tv. Wywalić za to że pozwala na takie coś.

Gość gość
Komentarz z FB : "Ja nie wiem dlaczego wierzy sie osobom które w tv kłamią i biora na współczucie.ZNam osobiście Panią Martę Grządziel i wiem jak było w jej małżeństwie.Pani Marta nie pracowałą, nie zajmowałą się domem bo miała służącą, cały czas tylko kawka, herbatka i koleżanki w kawiarniach, w restauracjach.Nie należy do osób które dałyby się zamknąc w złotej klatce i podporządkować.Ona to jedno wielkie kłamstwo.Dostaje ponad 12 tysięcy alimentów miesięcznie i o tym zapomniałą wspomnieć."

Gość gość
A tu kolejny komentarz, ale na temat Borkowskich (ta w warkoczykach) : " Dostatnie życie na pokaz i mamy wyniki. Zamiast spłacać dom wyjeżdżali na wycieczki zagraniczne. Poza tym mają piękne mieszkanie w Gdańsku na Lęborskiej. Czy ktoś to sprawdza?"

Gość gość
ostro

Gość gość
ludzie przecież w I edycji zwycienzca miał pientrowy dom na działce i mieszkanie w centrum łodzi. nikt tego nie sprawdza. wygrywają płaczki i lizusy

Gość gość
A te dwie napompowane, czyt. matka z corka, nie powinny w ogloe sie znalezc w tym programie. Skoro stac je na podroze, to i stac na mieszkanie.

Gość gość
Ten program to żenada.10 rodzinka to niezłe aktorstwo.We Włocławku wszyscy ją znają tą całą Panią Martę i wiedzą kto komu piekło zgotował, raczej ona swojemu mężowi niż on jej i jak widać dalej nie popuszcza.Takiej to wiecznie mało. Kto ma tyle pieniędzy co ona, ale jej to nie wystarcza.Wszystko jej się należy. Ten jej partner wcale nie lepszy. Włocławianie wiedzą co to za gość.

Gość gość
ale na zdjęciu fb widać jaka jędza z niech wyrachowana i ile ma koleżaneczek, które ja całują i słodzą

Gość gość
wszystkie jej koleżanki to takie pisdunie wypindrowane, wyglądają jak tirówki spod lasa

Gość gość
najlepsze było to jak opowiadała, ze jej mąz to była jej pierwsza miłośc*****erwszy mężczyzna. Hahaha.Dobre sobie.Śmiech na sali.

Gość gość
ale chyba ona miała męża jak miała 16 lat, to miała jeszcze kogos wcześniej ?

Gość gość
obejrzałam profil na nk Piotra Cybulskiego - partnera tej bogaczki Marty i tak ......urodziła mu sie córka w 2010 roku, więc kto jest matką ? a to tekst jaki napisała mu pod zdjęciem córka jego dziewczyny wiktoria grządziel- kocham CIĘ skarbie każdego dnia jesteś przystojniejszy twój na zawsze kociak o pisze jego przyszywana córka

Gość gość
no to juz jest jakaś patologia. Pisze do niego nie jak do ojczyma tylko jak do kochanka. Może ich coś łączy?dlatego jest tak zanim. Każdy kto zna jej prawdziwego ojca wie, ze to wspaniały człowiek i jak je kocha mimo, że na to nie zasługują. Żal mi go bo na jego drodze stanęła taka Marta a ona niszczy wszystko co jej staje na drodze.

Gość gość
na stronie Bitwy o dom nie ma co pisać bo usuwają wszytsko co jest im nie na rękę, co mogłoby pokazać ludziom, ze ich program oparty jest na kłamstwie.Prawda jest im obca i każdy mój komentarz jaki tam zamiesciłam a pokazuje, że w programie nie powinny się znaleśc pewne osoby natychmiast zostaje usunięty.Fajnie gdyby zainteresowały się tym jakieś inne fora itp.To jest nie do pomyślenia co się dzieje w tej telewizji. Tysiące ludzi w naszym kraju nie ma dachu nad głową. To dla nich miał byc ten program, a nie dla ludzi którzy opływają w luksusie.

Gość gość
do 20.03.14 Na profilu Piotra Cybulskiego jest fotka jego z ta Marta i ona wyglada jak by w ciazy byla. To moze to ich wspolne dziecko ? Tylko dlaczego nie bylo w programie o nim mowy ? Ukrywaja 3 dziecko ;-)

Gość gość
ona ma trzecia córkę i nic nie powiedziała ? szok

Gość gość
jakbyście poznali połowe prawdy o niej to wszyscy byście byli w szoku.Ta kobieta nie cofnie się przed niczym aby osiagnąc swój cel, nie ma hamulców.

Gość gość
to mów, słucham, co takiego strasznego zrobiła ?

Gość gość
nie mam zamiaru ciagać się z tą osobą po sądach. Pisząc publicznie pewne rzeczy człowiek jest narażony na to, że zostanie osądzony o zniesławienie. Nawet jesli to prawda to w dzisiejszych czasach czasem trudno ja udowodnić. Bo jak np udowodnisz kobiecie np, ze miała wielu partnerów, myslisz, ze któryś sie do tego przyzna i stanie przed sadem zeznac tak spałem z nia. Wiele jest spraw o których wiemy ale niestety nie możemy tego udowodnic.Przykładowo złapiesz swojego faceta na zdradzie widziałaś to, wiec wiesz ale nie masz dowodu. On będzie sie wypierał w żywe oczy i jak to udowodnisz?

Gość gość
czyli domyślam się że bzyka się chętnie z róznymi

Gość gość
Coś mi się zdaje że ta edycja będzie najlepsza :D

Gość gość
Zdziwiłam się właśnie, że jak dostali klucze, to ten ojczym pocałował przyszywaną córkę prosto w usta. Tam musi odchodzić niezłe kure...wo. Do tego jeszcze te dwie cizie blondyny z ustami jak pontony, które kochają Egipt i chłopów. Sodoma i gomora ;-) A jak one ten fotel z walizki zrobiły i wymyśliły same , to ja jestem królowa Elżbieta. Tyle tysięcy zgłoszeń a tvn i tak wybiera swoich ludzi. Mają widzów za naiwnych jak widać. Dobrze że mamy to forum , przynajmniej prawdy można się dowiedzieć.

Gość gość
Tez mnie to zaskoczylo, bo od kiedy to ojczym corke w usta caluje. Zreszta on mu pisze na FB jak bardzo go kocha. Ta rodzinka to patologia cala para :-)

Gość gość
Ten ojczym pewnie ***** wszystkie trzy na zmianę i jeszcze kasiorę dostaje ;-)

Gość gość
Ona jemu pisze * mialo byc.

Gość gość
Ten ojczym pewnie puka wszystkie trzy na zmianę i jeszcze kasiorę dostaje ;-)

Gość gość
Ta starsza corka straszne za nim, az dziwnie to wyglada.

Gość gość
Pewnie zakochana po uszy. To częste przypadki, że pasierbice w tym wieku lecą na ojczymów. Matka ma przerąbane ;-)