Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Widać namiętność w jej spojrzeniu ;-)

Gość gość
Ale to jest ta mlodsza, a komentarze pisze mu ta starsza. Patologia :-D

Gość gość
Do A jaką miejscowość wpisałaś jak szukałaś na nk Piotra Cybulskiego ? Bo tych Piotrów tam jest aż 9 stron ;-)

Gość gość
Ja nie z 20.10 ale, wyswietla sie jako pierwszy.

Gość gość
Obie zakochane. Faktycznie patologia. Trochę dziwne, że facet zostawia wszystko żonie, pakuje ciuchy w worki na śmieci i idzie mieszkać z nową babką i jej córkami. Nie wiem jak mu się układało z żoną. Ale skoro nic nie zabrał z domu to albo taki bogaty, albo zakochany, albo może liczyć na kasę tej nowej kobiety.

Gość gość
Dzięki ;-)

Gość gość
a może ta mała córka która mu sie urodziła to matką jest starsza córka Marty , dlatego się ją nie chwalą ?

Gość gość
Z tego co słyszałam to zawsze liczył na kasę swoich kobiet. NIe chce rozsiewać plotek więc najlepiej będzie jak popytacie, ale mnie to już mowiło całkiem sporo osób. Ponoć kazda jego partnerka-żona była dziana a on raczej pracą się nigdy nie parał.i raczej nie słyszałam nic pozytywnego na temat zarówno jego jak i jego obecnej partnerki. Ponoć oboje zawsze mierzyli w osoby przy kasie.

Gość gość
Zna ktoś tytuł kawałka który leciał w wczorajszym odcinku na samym końcu zaraz jak rodzina weszła do swojego nowego mieszkania ?

Gość gość
tvn to zakłamana telewizja. raczą nas kłamstwami, łzawymi nadciągniętymi historyjkami zeby tylko była większa ogladalnośc, ale czy ktokolwiek chce ogladać kłamstwa? powinniśmy przestać ogladać tvn to może by się czegoś nauczyli, że kłamstwo nie popłaca.

Gość gość
czyli facecik nierobek, łapiący kase kobit, no nieźle

Gość gość
jesteście p**********i O.o pewnie was tak w domu dyma cała rodzina, łącznie z wujkami, kuzynami itd. że doszukujecie się potem tego samego u innych

Gość gość
Daj spokój z muzyką. Tutaj są ważniejsze tematy ;-) Musimy obgadać wszystkich.

Gość gość
więził w domu? Ten kto mieszka we Włocławku to wie, że całymi dniami latała po mieście z kolezaneczkami i niewiadomo z kim jeszcze, jak się woziła super brykami. To nie jest typ kobiety która dałaby się zamknąć w złotej klatce.Robiła co chciała.

Gość gość
o ich obrońcy się znależli, pewnie w osobie ich samych podają się za kogoś innego. No raczej we włocławku poza rodziną to swoich obrońców nie znajdą.

Gość gość
pamiętajcie tylko, że internet nie jest anonimowy, to co tu wypisujecie to są poważne pomówienia, na forum publicznym, administrator tego forum będzie miał obowiązek podać policji wasze numery ip, także myślcie nad tym co piszecie

Gość gość
Ludzie kocham was za te komentarze :D Ta Edycja Będzie NAJLEPSZA :D

Gość gość
"Piękny Lolo" :-)

Gość gość
Proszę nas nie straszyć sadami. To wszystko jest zgodne z prawem. Mój mąż jest prawnikiem i wiem co piszę.A to ile Pana partnerka ma alimentó to jest łatwo udowodnic.I to jak całuje Pan swoją nastoletnią pasierbicę też widziałą całą polska i ma prawo napisać jakie odniosła wrażenia.

Gość gość
Wpiszcie sobie na google grafika " Fotel z walizki". Fotek z takimi pomysłami jest od zarąbania. Od razu wiedziałam, że te dwie blond dziunie tego nie wymyśliły, a tym bardziej nie zrobiły.

Gość gość
Wiecie, w końcu rodzina milionerów. Pewnie mają swoich adwokatów i poważanie w sądach. Już widzę te zbiorowe aresztowania komentujących na forum i pozwy sądowe :-)

Gość gość
E tam jak nas pozwa, to przynajmniej poznamy sie wszystkie na zywo ;-)

Gość gość
o jesu boję się :) chodź tu do mnie , przyjdź

Gość gość
to gratuluje znajacego prawo mężusia buahahahaha piszcie, piszcie, na zdrowie

Gość gość
jak mnie pozwie do sądu to będę wam tu sweet focie z rozprawy przysyłać :)

Gość gość
Jak ten Piotr zna Wojewódzkiego, to może i więcej osób w tvn. Można być pewnym, że dostali się do programu po znajomości.

Gość gość
Pamiętacie ? W poprzedniej edycji też ktoś tutaj straszył policją i sądami. Pewnie zawsze są to uczestnicy albo ich rodziny.

Gość gość
ja bym chciała żeby mnie pozwali, polansuję się, aha....i niech do sądu przyjdą ludzie z tvn, jakaś Rozenek, Wojewódzkiego zaproś, Miszczaka, zrobię sobie focie na fb :)