Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Słuchajcie zostało 5 rodzin a tylko 3 miejsca w finale. Do zrobienia jest jeszcze salon, kolejna rodzina odpadnie zapewne na poprawkach. Kogo obstawiacie a kogo chcielibyście widzieć w finale? ;)

Gość ciuryło wichura
Kasie z pierwszej edycji ;)

Gość gość
Do finału powinien wejść Jurekm ,Wojtek i Gor a wpierdzielą dom dziecka, piwnicę i Gora

Gość gość
i po co to gdybanie kto ma wejść do finału jak wszystko Rozenkowa już ustawiła

Gość gość
żadna rewelacja kto ma wejść do finału już każdy wie dzięki Rozenkowj

Gość gość
finał wybrańcy Rozenkowej bidul, piwnica i Gor powiedziała "ja tak chcę|" możecie już nie oglądać tego programu

Gość gość
to nie jest bitwa o dom to jest program ja tam chcę

Gość gość
przepraszam ma być ja tak chcę

Gość gość
zrzynać ja też potrafię dajcie mi tylko kasę

Gość obiektywne spojrzenie
Kto jak kto w tym programie ale bidul działa na mnie jak czerwona płachta na byka.Miasto zafundowało im mieszkanie komunalne,gdzie inni latami czekają na przydział.Bidul wypad z programu.Osobna sprawa cały program napisany ma scenariusz od samego początku,ale co się dziwić skoro TVN to tuba medialna PO tak samo zakłamana.

Gość gość
w komunalce mają niski czynsz tu na pewno nie będą mieli niskiego czynszu i tą chate sprzedadzą im tylko zależy na kasie a nie na mieszkaniu a kasa niestety wszystkim by się przydała

Gość gość
oni z bidula dostali już ful kasy gdzie nie jeden z nas zaczynał od zera oni na start byli już szmalcowni i jeszcze mieszkanko komunalne marzenie nie jednego z nas

Gość gość
Ludzie załóżmy stronę. Antyfanów tych z bidula tak jak ciurylo wichura :D

Gość gość
8.11.13 - popieram słuszna obywatelska inicjatywa:D pochlasty patologiczne z bidula wonn

Gość gość
ciekawe kto komu daje w łapę za to żeby w finale była ta koszmarna trójca bidul, pieczara i Gor

Gość gość
lepsza od tej trójcy byłaby już nawet ta ruda Karolina

Gość gość
A ja nie rozumiem Was. W tamtym tygodniu zescie jechaly na Wojtka, ze szambonurek, ze corki kluski itp. A teraz jest Wojtek i jeszcze chcecie, zeby do finalu wszedl. Ja jego nie lubilam i nie lubie i chcialabym, zeby wylecial jak najszybciej.

Gość gość
Ale ona tej grupy nie założyła

Gość gość
kuchnia Jurka jest śliczna, taka estetyczna i świeża , najbardziej mi sie podoba ,szkoda że wyreżyserowanie programu ustawiło Jurka żeby nie dostal sie do finału

Gość gość
Oni dostali mieszkanie komunalne, ale nie mieli rodziny. Byli sierotami. Co jest dla Was większą wartością? Dziadków dla dzieci i własnych rodziców nie kupią sobie za żadne pieniądze. Mówicie, że im się poszczęściło. Pewnie gdyby mogli wybrać to też woleliby wychować się w prawdziwej rodzinie, a nie bidulu. A skoro uważacie, że tak wiele otrzymali od państwa, bo byli sierotami to zafundujcie tak wspaniały los waszym dzieciom. Oddajcie je do bidula nie będą musiały się męczyć dostaną mieszkanie. Przecież to takie szczęście!

Gość gość
no ale nawet jak szambonurek wejdzie do finału to i tak nie wygra nie może być powtórki z pierwszej edycji - bvedzie w finbale ażeby tvn mógł kase z smsów ciagnąć od naiwnych telewidzów. Dorzucą bidul i jeszcze tego cygana albo pieczare tvn zgarnie kase za smsy a i tak wszystko jest ustawione jak w każdym programie tvn-u. Może nawet to STATYŚCI :D

Gość gość
08.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość x x x jakoś nie płakali z braku rodziny natomiast ochoczo serwowali nam opowieści jak to od od szczenięcych lat zajmowali się bzykaniem w schowkach na szczotki. Mieszkanie dostali, kase też dostali ( tzn. wyprawke na start) , oni w ogóle pracują czy tylko na zasiłkach jadą?

Gość gość
Cale szczescie, ze ruda odpadla. Ta to dopiero dobijajaca dziewucha. Na FB znowu zaprasza na swoja strone, na ktorej ma fartuszki i czapeczki i kucharskie wlasnego projektu. Koszt tego gowna tylko 60 zl.

Gość gość
Owszem kuchnia Jurka ładna ale ta drewniana Marta w ogóle nie pasuje do tego nowoczesnego wnętrza chociaż rysunek piękny. Jurek denerwuje mnie tym swoim ciągłym gadaniem o wolności. Facet 53 lata, dorosłe dzieci, wnuki a on nagle chce się odmłodzić. Te loczki, bródka i młodzieżowe ciuchy są żałosne. Taki hipster od siedmiu boleści. Nagle w wieku andropauzy poczuł wiatr we włosach hehe

Gość gość
bidul powinien dostac mieszkanie bo sieroty ? nie sa sierotami jeśli już - w kwestii formalnej bo mają rodziców pijaków- ale nie o to chodzi jeśli uważasz że mieszkanie się należy bo nie maja babci, dziadka i tacy biedni to może weźmy bezdomnego do pragramu z kanału ON WIĘCEJ NIE MA a mieszkania gorzej nie urządzi bo w programie sa fachowcy więc sami tego nie robią

Gość gość
Mnie nie podoba się szambonurek. Źle mu z oczu patrzy, ma taką zadziorną bandycką gębę. Pewnie niejeden raz ktoś od niego dostał wp*****l, szczególnie żona.

Gość gość
Co to znaczy że tym z DD należy się mieszkanie ? Całe życie są na utrzymaniu państwa i podatników i jeszcze coś im się należy ? A może to oni powinni teraz dać coś od siebie ? Jakiś wolontariat czy coś :-)

Gość gość
_______ jestem pewna że DD mają pomoc od państwa, nigdy nie uwierzę że on zarobi na 4 osobowa rodzinę i mieszkanie datki, zapomogi , sratki itd zwykly podatnik musi utrzymywać takich "pokrzywdzonych przez los" a niech ida do roboty tak jak my i charują na chleb dla dzieci , gdzie pracujemy na jakieś smieciowe umowy zlecenia,spłacamy kredyty, mało kto dostaje coś od rodziców bo każdy walczy jak w dżungli żeby mieć jakiś kąt choćby to było mieszkanie komunalne nie użalamy sie nad swoim losem Dla mnie to PASOŻYTY

Gość gość
10.20 Haha statyści dobre.

Gość gość
Prawda że pasożyty. Ich starzy pewnie też ciągną z opieki, renty, zapomogi, zniżki. Ale oni nie patrzą kategoriami że kogoś wykorzystują. Przecież im się NALEŻY. Pijawki. Przez takich coraz większa bida w kraju.