Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
spadaj rybi艅ska

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a praca cie juz szuka i czeka na ciebie,dzisiaj prace ci臋偶ko znal臋藕膰 do sprzatania tylko osoby z orzeczeniem o niepelnosprawno艣ci ,no mo偶e jeszcze spo偶ywczych ale tez ci臋zko ale co to za praca z*********膰 swiatekpi膮tek i niedziela przy ma艂ych dzieciach jeszcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tu nie ma Rybi艅skiej,o co ci chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja tez nie pracuje a mam zdrowe dziecko ,bo gdy mia艂am i艣c do pracy nagle zachorowa艂a moja matka i trzeba by艂o sie ni膮 zaj膮c ,i mia艂am dylemat czy przyj膮膰 oferte pracy czy je藕dzic po lekarzach a to wszystko zbieg艂o sie w tym samym czasie co diagnoza ,i co mia艂am matke zostawic sam膮 p艂acz膮c膮 choroba nag艂a ,gdzie nawet 偶esmy sie nie spodziewali takiej sytuacji i teraz nic nie moge znal臋藕膰,ale gdybym zostawi艂a matke mia艂abym wyrzuty sumienia 偶e nie zrobi艂am nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie Rybi艅scy s膮 najciekawsi , mnie najbardziej zdenerwowa艂a Rita wymy艣lon膮 histori膮 ! Nagle si臋 pojawi艂 ksi膮ze z bajki a tak naprawd臋 od dawna s膮 ze sob膮 !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od pocz膮tku nie lubi艂am Rity ale gdyby mieszkanie 艂adnie urz膮dzi艂a to te偶 mia艂aby szanse

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rzeczywi艣cie, love story Rity by艂o mocno re偶yserowane, nie wiadomo tylko, czy to jej pomys艂, czy te偶 zasugerowany przez producent贸w? Do programu wesz艂a jako singielka, zreszt膮 taki by艂 pewnie zamys艂, 偶eby uczestnicy byli r贸偶ni... a tu si臋 okaza艂o, 偶e samotna nie jest i co艣 trzeba by艂o pewnie z tym fantem zrobi膰. No to wymy艣lili 偶e uczucie wybuch艂o podczas programu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mozna komus zazdroscic chorego dziecka. W lbachs ie wam poprzewracalo dziwki za dyche.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no nie dowiemy si臋 czy zamys艂 re偶ysera czy samej Rity, ale historia wiadomo , wysz艂a ciekawsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To, prawda trzeba byc bez serca aby zazdroscic komus chorego dziecka :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w otoczeniu mam chore dziecko i w og贸le nie czeka艂o na rehabilitacj臋, ca艂a jest za darmo, dziecko chodzi do ulubionego rehabilitanta 2x w tygodniu. Ale najlepiej nic nie wiedzie膰 a si臋 wypowiada膰 jak to w Polsce ci臋偶ko. Onkologa te偶 sobie sama za艂atwi艂am, po 2 tygodniach by艂am po wyci臋ciu guza na chirurgii onkologicznej. Akurat takie rzeczy dzia艂aj膮 i je偶eli kto艣 mi chce wm贸wi膰 偶e trzeba rezygnowa膰 z pracy bo si臋 ma chore dziecko to chyba nie zna reali贸w..

Udost臋pnij ten post

Na p. Rybi艅sk膮 tak wszyscy pisz膮 ze do roboty i do roboty mimo 2 dzieci w tym jedno niepe艂nosprawne bo jak zwykle nie maja do kt贸rej p贸艂ki ja wsadzi膰, bo jak by by艂o tych dzieci ju偶 3 albo 5 to ludzie przylepili by 艂膮tk臋 dzieciorob贸w, patologii i wszystko by si臋 zgadza艂o w ich pustych g艂owach. a tu tylko 2 dzieci - wiec takiej bur偶uazji masy nie rozumiej膮.:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
oj, widz臋 偶e zboczyli艣cie z tematu ;) naj艂adniejsze mieszkanie maj膮 wg mnie Rybi艅scy 艣rednio udane glazurnik a Piotr nudnawe niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .....Agnieszka....
Sama jestem niepe艂nosprawna i nie wiem jak jest gdzie indziej, mo偶e w wi臋kszych miastach jest lepiej. U mnie z rehabilitacj膮 jest tragedia. Po zapisaniu si臋 na jakiekolwiek zabiegi trzeba czeka膰 minimum 2 miesi膮ce. Jeszcze jak kto艣 ma szcz臋艣cie do dobrego rehabilitanta to ma dobrze. Moja to 艣rednio si臋 zna nawet na zwyk艂ym masa偶u. A z drugiej strony rehabilitacja zw艂aszcza dziecka powinna by膰 codziennie tak 偶e 2 razy w tyg to 偶aden luksus Za z艂ej komuny mia艂am co 2 miesi膮ce wyjazd na 3 tyg do CZD i na miejscu te偶 rehabilitacje prawie na okr膮g艂o. I z chorym dzieckiem matka powinna by膰 , oczywi艣cie przedszkole ale to na kilka godz dziennie a teraz nie ma pracy bez nadgodzin, bez dyspozycyjno艣ci najlepiej 24.h Ludzie ze zdrowymi dzie膰mi nie maj膮 艂atwo a co dopiero z chorym. I 偶eby nie by艂o nie g艂osuj臋 na nikogo bo nie mam kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piotr z paszczurem do domu! Po pierwsze ostateczna rozgrywka rozegra si臋 pomi臋dzy Marlen膮 i Darkiem vs Rybi艅scy, po drugie mieszkanie Piotra urz膮dzone jest bez gustu i musi wr贸ci膰 na stare 艣miecie, po trzecie jak chce wyda膰 za m膮偶 tak膮 brzydot臋 ju偶 teraz musi zbierac na posag dla paszteta, aby do 40-ki zd膮偶y膰:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..ewelina
Moim faworytem jest mieszkanie Piotra i Roksany, bo zdecydowanie trafili w m贸j gust, mo偶e odrobin臋 bym ociepli艂a salon jakim艣 dodatkiem ale poza tym 艣wietne mieszkanie. Maj膮 ode mnie kilka g艂os贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Roksana jest brzydka , jak nie chce wraca膰 do 艁odzi to niech nie wraca, wyprowad藕 si臋 i nie pokazuj tu swojego ryja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Niesprawiedliwe?! Czy ty przeczyta艂a艣 ten temat? Lawina szamba wylewana na uczestnik贸w, pos膮dzanie o lenistwo, zdrady, lans na dziecko, obra偶anie. To jest niesprawiedliwa ocena?!" x Sprawiedliwa ocena tych konkretnie os贸b, a nie og贸lnie Polak贸w. Mieszkam teraz w Niemczech i znam z s膮siedztwa tak wredn膮 Niemk臋, kt贸ra jest z艂o艣liwa w stosunku do wszystkich i obgaduje kogo si臋 da, 偶e nie zna艂am nigdy takiej wrednej Polki. Pierwszy raz spotka艂am si臋 z tak膮 skrajno艣ci膮 w艂asnie tutaj. Ludzie na ca艂ym 艣wiecie tacy bywaj膮 niestety. Bardziej lub mniej wredni, z艂o艣liwi itd. Wsz臋dzie si臋 tacy zdarzaj膮 i do tych konkretnie ludzi mo偶na odnie艣膰 te oskar偶enia. Powiedz, Ty kim jeste艣? Polk膮? Prawda? Uwa偶asz si臋 za wredn膮 z racji tego, 偶e jeste艣 Polk膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Same dziwy i k***y sie tu wypowiadaja. Co za bezduszne p***y z was.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
24.06.13 [zg艂o艣 do usuni臋cia] " go艣膰 w otoczeniu mam chore dziecko i w og贸le nie czeka艂o na rehabilitacj臋, ca艂a jest za darmo, dziecko chodzi do ulubionego rehabilitanta 2x w tygodniu. Ale najlepiej nic nie wiedzie膰 a si臋 wypowiada膰 jak to w Polsce ci臋偶ko. Onkologa te偶 sobie sama za艂atwi艂am, po 2 tygodniach by艂am po wyci臋ciu guza na chirurgii onkologicznej. Akurat takie rzeczy dzia艂aj膮 i je偶eli kto艣 mi chce wm贸wi膰 偶e trzeba rezygnowa膰 z pracy bo si臋 ma chore dziecko to chyba nie zna reali贸w.. " xxxxxxxxxxx Kobieto bedziesz miala swoje dziecko niepelnosprawne, bedziesz sie wtedy wypowiadac. Moja corka ma 15 lat jest na wozku (rozszczep kregoslupa). Chodzi do masowego gimnazjum. Po lekcjach chodzi na rehabilitacje (prywatnie, za godz 70 zl). Panstwowo tez chodzi, tylko tych darmowych rehab. w ciagu roku jak dobrze pojdzie to jest z 10 tyg , za reszte sie placi. A takie dziecko niestety potrzebuje rehab codziennie. Miec takie dziecko to jest praca 24 na dobe. Wiec mowie, jak ktos widzi takie dziecko tylko u znajomych, czy gdzies tam na ulicy to niech sie nie wypowiada na ten temat. Sorry ze tak chaotycznie to napisalam, ale co poniektore stad mnie niezle podkur....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
14.14 - roksana sie wypowiedzia艂a,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dlaczego Rybi艅ska nie ruszy
swojej szerokiej Szanownej do pracy? Moja mama wychowywa艂a mnie, mojego niepe艂nosprawnego g艂uchoniemego i niewidomego brata z pora偶eniem m贸zgowym, oraz m艂odsz膮 siostr臋 i ca艂 czas pracowa艂a! Mieli艣my ma艂e, stare dwupokojowe mieszkanie, 偶adnych bab膰 czy cioci do pomocy, a jednak dawa艂a rad臋 to wszystko ogarn膮膰! Pracowa艂a do 60r.偶.dopiero od 2 lat jest na emeryturze, ale Rybi艅skiej 艂atwiej si臋 plaszczy d*psko w fotelu, bierze zasi艂ek na syna i klepie nowe dzieci! Opowiada艂a, 偶e sama dorasta艂a w norze, 偶e nie mia艂a nawet w艂asnej lampki nad 艂贸偶kiem...a co to kogo g...obchodzi? Ilu z nas tak 偶yje?! Bardzo wielu! ale ona przy kalekim dziecku musi klepa膰 kolejne, a 偶e w domu na d***e siedzi to niebawem urodzi si臋 kolejne i kolejne...Brak s艂贸w na tak leniwe baby, kt贸re 偶eruj膮 na kalectwie w艂asnego dziecka:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego Rybi艅ska nie ruszy.......A ilez to ta Rybinska dzieci naklepala ? Az dwoje, to faktycznie druzyna koszykarska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A w ogole coscie sie tak uczepili Rybinskiej. Marlena ma 3 zdrowych dzieci, a siedzi w domu i d**a jej od tego siedzenia rosnie. A chlop sama skora i kosc, niedlugo zaniknie.

Udost臋pnij ten post

Po stylu i jako艣ci twojej wypowiedzi widz臋 偶e wiele lat temu twoja mama chyba za wszelka cen臋 powinna jednak zosta膰 w domu i Was wychowywa膰. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to teraz si臋 wypowiedz膮 leniwe t艂uste baby z grub膮 doop膮 co im si臋 pracowa膰 nie chce...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przecie偶 Marlena zarabia w domu produkuj膮c bi偶uteri臋 sutaszu na cudze 艣luby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a dlaczego do pracy nie
pojdzie Marlena, Piotr? Dlaczego Rybinska majaca niepelnosprawne dziecko ma isc do rpacy, a Marlena majaca trojke zdrowych nie pojdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a dlaczego do pracy nie
to niech Mrlena ruszy tylek do normalnej pracy i zarobi na kredyt, a nie sie bawi w robotki reczne:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Marlena nawet zrobi艂a sobie szafk臋 i gabinet bo ma tak du偶o zlece艅 !

Udost臋pnij ten post