Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaAnnna

dlaczego nie moge przyjaznic sie z kobietami?

Polecane posty

Gość onaAnnna

mam mnostwo kolegow i przyjaciol ale z dziewczynami nie dogaduje sie wcale ? jak to jest mozliwe;/?

Gość gihillla
ja tez tak mam od przedszkola- nie spotykam sie towarzysko z kobietami poza rodzina a i to rzadko- zawsze siedzialam sama w ławce i na przwerwie- po huuja mi kolezanki-skoro kobiety s a wredne wobec siebie-nie wierze w kobieca przyjazn i solidarnosc

Gość onaAnnna
ktoras z was tez tak ma ?

Gość gihillla
widzialam mnostwo przyjacioleczek co sie trzymaly za rączki i chichotąły w konciku a za plecami swinstwa- zadnej kobiecej solidarnosci , wsparcia nie doswiadczylam w zyciu nigdy -smiac mi sie hce gdy czytam pochwąły kobiecych spotkan , wiezi , przyjazni

Gość onaAnnna
ja za to od podstawowki tylko z facetami az po liceum zawsze siedzialam w lawce z kolegami, z dziewczynami nigdy sie nie dogadywalam bo zawsze ktoras mnie w cos wrabiala to byly zazdrosne. Ja nie wiem cos jest ze mna nie tak? jak zachowuja sie inne dziewczyny ze maja tyle kolezanek ? ;/ czasami brakuje mi kobiecego towarzystwa przynajmniej jak patrze na to z boku to jest mi jakos smutno... bo ja tak zawsze z facetami ...

Gość gihillla
ja tak mam od przedszkola- nie wierze w kobieca przyjazn i solidarnosc -a spotykac sie towarzysko z babami? masakra wiec sie nie spotykam

Gość a ja jestem inna niż WY
nie mam żadnych kjolegów a tylko zawsze od przedszkola same koleżanki może wynika to stąd że mam dość feministyczne pogląy .. Zawsze na ciekawsze tematy rozmawiało mi się lepiej z kobietami i wychodze z założenia że nikt nie zrozumie kobiety lepiej niż druga kobieta .. A to że bywają czasem wredne itp..zazdrosne to inna sprawa .... Trzeba trafić na inteligentne i empatyczne .....

Gość gihillla
nie widze nic dobrego w kobiecym towarzystwie i nigdy mi go nie brakowało-rycze ze smiechu gdy czytam z e kobiety s aotwarte i daja sobie wzajemne wsparcie, ze sa stworzone do bycia we wspolnocie, do ziwerzen do dzielenia sie , wymieniania doswiadczeniami-nie spotykam sie towarzysko z babami-zadnych zakupów, spotkan w kawiarniach, plotek przy kawie i przez telefon -och to koszmar byłby

a kolegów facetów nie mam bo zaraz każdy myslał że będzie z tego nie wiadomo co .... Mam oczywiści ekolegów ale tylko takich w pracy że mówię "cześć " ale nie jestem z nimi blisko a o przyjażni już nie mówiąc .... Czasem cieprię że nie mam kolegów mężczyzn ...np na świeta żadnemu facetowi nie wysyłam życzeń ...tylko samym kobietom ....

Gość gihillla
ja mam feministyczne poglądy- i stąd wiem ze najgorszym wrogiem kobieet jest kobieta-przeciez to matki i babcie przekazuja od kołyski babom przywiazanie do tradycji, rposluszenstwo wobec facetów, przekonanie s ze kobiety to gorsza płec i kult dziewictwa-

Gość zazdroszcze Ci!!,
Ja nie mam ani kolegow ani kolezanek

nie twierdzę że mam 100 przyjaciółek ale mam 3 - 4 z którymi zawsze mogę się spotkać i porozmawiać . Tzn spotykam sie z każdą z osobna a nie że wszystkie naraz ..... Naprawdę są to wartościowe kobiety z którymi mogę porozmawiać o wszystkim ale miałąm też takie koleżanki które po tym jak wyszły za maż zapomniały o znajomości ze mną ...

Gość gihillla
jak kobieta ma synów i córki, wnuków i wnuczki -to faceci sa faworyzowani, na ich potrzeby, hobby edukacje przeznacza sie wiecej kasy

Gość moja dziewczyna..
Tez ma samych kolegow,jestem zazdrosny z tego powodu!

gihilla masz też racje że to kobiety przekazują sobie negatywne wzorce , ale akurat moja matka takowych mi nie przekazała że jestem kimś gorszym niż facet .. ale dużo jest prawdy w tym co piszesz .....

Gość gihillla
jak miano podpisac konwencje o zapobieganiu przemocy wobec kobiet-to kto słął listy protestacyjne? forum kobiet polskich -co zrzesza ponad 50 organizacji kobiecych-religijnych, proliferskich -skoro same kobiety popieraja przemoc wobec kobiet- -to rycze na mysl o pojeciu kobieca solidarnosc

tak to prawda że w naszym społeczeństwie PODOBNIE JAK W KRAJACH MUZUŁMAŃSKICH bardziej ceni się chłopczyka niż dziewczynkę to fakt

Gość ja tez mam
Tylko kolegow. Wiem bynajmniej,ze sa np szczerzy gdy idziemy na zakupy,zawsze dobrze doradza ;) nie sa zazdrosni :p

Gość gihillla
raz czytalam artykul -pani adwokatka powiedziala -ze polki nie umieja byc asertywne ani walczyc o swoje interesy, od dziecka s a szykowane do roli tej gorszej, bezradnej podległej mezczyznie=a kto wychowuje - matki i babki głownie-

Gość powyższy adres email
bo poniewaz to grozi rakiem jader or 1

Gość gihillla
mysl o towarzyskich spotkanaich z kobietami - to armagiedon

jest ezpieczy

Gość gihillla
da sie bez tego zyc

kazda zajdzie swoodie

Gość gihillla
nie wierze w przyjazn i tyle- i juz nie uwierze