Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaAnnna

dlaczego nie moge przyjaznic sie z kobietami?

Polecane posty

Gość 5749857
ja jestem kobieta i mam mnostwo kolezanek i ptrzyjaciolek ale zero kolegow facetow. zero.nie wiem czemu zawsze sie balam mezczyzn.moze dlatego ze ojciec mial ciezka reke i pil.do dzis odczuwam stres jak jestem sama w pomieszczeniu z facetami.oczywisice meza to nie dotyczy

Gość gość
a jedna baba drugiej babie wbija noz w plecy -to jest widoczne juz w podstawowce lepiej trzymac sie od bab z daleka

Gość gość
ja nie moge powiedziec niczego dobrego o zadnej kobiecie sa wredne i podle nie do opisania

Gość gość
nigdy nie czulam zadnej wiezi z kobietami nawet w rodzinie i smiesza mnie gadki ze towarzyskie spotkania i rozmowy z kobietami sa kobietom koniecznie potrzebne ja obywam sie bez tego

Gość gość
towarzyskie spotkania i rozmowy z kobietami zenskie szkoly klasy internaty akademiki organizacje sa czyms absolutnie poronionym , kobiety to potwory i myslaca kobieta unika kobiet jak tylko sie da prywatnie towarzysko bo w szkole robocie na uczelni to nie ma wyboru i trzeba widywac wstretne baby

Gość gość
wiara w kobieca przyjazn i solidarnosc zle sie konczy

Gość gość
do garów tępe c****a :D w każdym kraju, niezależnie od czasów, cywilizacji, religii i koloru skóry, bardziej ceni sie syna od dziewczynki :D a teraz wam powiem dlaczego, wy tępe c****a bo mężczyzna to człowiek a kobieta to tylko złośliwa narośl wokół p***y ABSOLUTNIE NIEZDOLNA do życia bez mężczyzn wokół a teraz - do garów c****a :D

Gość gość
kobiety to bestie wobec innych kobiet

Gość gość
śmieszą mnie psychologiczne gadki,, kobiety sa otwarte i daja sobie wzajemne wsparcie zaden mezczyzna nawet najwpanialszy partner nie bedzie przyjacielem kobiety bowiem kobieta potrzebuje tego rodzaju wsparcia i rad ktore moze otrzymac tylko od innej kobiety,, haha -ja w calym moim zyciu doznalam od kobiet tylko zla i podlosci a nie wsparcia i dobrych rad, wiare w kobieca przyjazn i solidarnosc bezpowrotnie stracilam w podstawowce nie spotykam sie towarzysko z kobietami bo nie chcialabym nieusannie dostawac noza w plecy i sluchac klamstw