Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 onaAnnna

dlaczego nie moge przyjaznic sie z kobietami?

Polecane posty

Go艣膰 moto cyklistka
ja te偶 unikam babskich spotka艅 jak ognia! Wol臋 wyskoczy膰 z m臋skim gronie z m臋偶em na browarka ni偶 na jakie艣 babskie "pogaduchy", , baby s膮 faktycznie wredne i zazdrosne, nie wiedz膮 co to przyja藕艅..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
oj tam przesadzacie. same sobie robicie krzywd臋, uog贸lniaj膮c 偶e faceci to tacy a kobiety takie. je偶eli wszystkie takie s膮, to wy te偶. i ja te偶. a z tym si臋 zgodzi膰 nie mog臋. ja si臋 przyja藕ni臋 z LUD殴MI, proste, albo kogo艣 lubi臋 albo nie, a to jaki ma zestaw narz膮d p艂ciowych to jest sprawa drugorz臋dna, zw艂aszcza 偶e jestem w sta艂ym zwi膮zku z idealnym m臋偶czyzn膮 i tego zmienia膰 nie zamierzam. mo偶e statystycznie mam wi臋cej znajomych p艂ci m臋skiej, ale to z racji 艣rodowiska, w jakim pracuj臋, jak膮 szko艂臋 sko艅czy艂am itp.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pr臋dzej uwierze w inwazje ufo niz w kobieca przyjazn i solidarnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety sa wobec siebie tak podle i okrutne z e powinno sie unikac wszelkich towarzyskich spotkan i rozm贸w z nimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja od zawsze trzymam sie z daleka od kobiet, zadnej przyjaciolki z dziecinstwa , podw贸rka, ze szkolnej 艂awki nie mam -bo kobiety sa wobec siebie tak potworne ze szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zniech臋ci艂am sie do towarzyskich kontakt贸w i rozm贸w z kobietami juz w przedszkolu a im dalej tym gorzej-kobiety sa wobec siebie wzajemnie tak pod艂e , okrutne , fa艂szywe ze dziwne ze jest choc jedna kobieta, wierz膮ca w kobieca przyjazn i solidarnosc***pragn膮ca sie spotykac towarzysko z kobietami-wiare w kobieca przyjazn stracilam na zawsze, w USa ukaza艂a sie ksi膮zka profesorki Phyllis Chesler--pt Nieludzko艣c kobiety wobec kobiet-ciekawe czy zostanie przet艂umaczona na polski?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pr臋dzej uwierze w inwazje ufo niz w kobieca przyjazn i solidarnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pytanie czy ci wasi koledzy wam pomog膮 jak faktycznie b臋dziecie pomocy potrzebowa膰. Ciekawe czy by si臋 z wami kolegowali jakby nie mieli nadziei na chapanie dzidy. Mylicie przyja藕nie z kole偶e艅stwem i tyle. ja mam przyjaci贸艂k臋 i 艣wi艅stw mi nie zrobi艂a, 偶adem pseudoprzyjaciel facet nie pom贸g艂 mi tyle co ona. Aha, jak jeste艣 taka przyjaci贸lka m臋ska to zobacz ilu koleg贸w puka dziewczyny swoich "przyjaci贸艂". U facet贸w to do艣膰 rozpowszechnione, uderzanie do dziewczyny kolegi. ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak was tak czytam to nie dziwie si臋, 偶e macie takie z艂e wspomnienia z podstaw贸wki. Jeste艣cie zwyczajnie pod艂e i nienawidzicie kobiet. Nie dziwi臋 si臋, ze nie macie 偶adnej kolezanki, tez bym nie chcia艂a spotykac si臋 z takim czym艣. A facet jak to facet, p贸ki nic od siebie nie daje to pospotyka si臋 z taka. A nu偶 si臋 upije i d**y da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lepsze odludztwo i brak zycia towarzyskiego niz spotykanie sie chocby z jedna kolezank膮, ktora robilaby slodkie oczy usmiechala sie a za plecami wbija艂a n贸z wplecy i obsmarowywa艂a ze szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja nic nie poradze na to ze nigdy nie czulam i nie poczuje zadnej wi臋zi z zadna kobieta, smiesz膮 mnie gadki o kobiecej wi臋zi rodzinnej i mi臋dzypokoleniowej, takie poj臋cia jak przyjazn z dziecinstwa, podw贸rka, ze szkolnej 艂awki to dla mnie czysta kpina, nie utrzymuje zadnego kontaktu z osobami z klas do kt贸rych chodzi艂am, nie wiem co sie z nimi dzieje nie ma mnie na zadnym portalu spo艂ecznsciowym, smieszne sa gadki ze kobietom niezb臋dna jest przyjazn z innymi kobietami i spotkania w kobiecym gronie, ze przyjazn jest dla kobiet potrzeba biologiczna, naturalna zyciowa -hahha-ja wczesnie sie przekonalam ze kobiety sa wobec siebie okrutne, nieludzkie sadystyczne , wredne pod艂e fa艂szywe i trzeba unikac ich jak zarazy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to smutna prawda ze najgorszym wrogiem kobiety sa inne kobiety, od kobiet mozna doznac tylko z艂a i pod艂osci,kobieca przyjazn i solidarnosc nie istnieje, trzeba unikac kobiet jak tylko sie da, nie wolno im ufac, zwierzac sie i trzeba traktowac je jak wrog贸w, zagrozenie,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
racja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ja moge miec wspolnego z kobietami o niewolniczej mentalnosci kt贸re sluchaja tzw autorytet贸w, kt贸re kaza rodzic co rok lub dwa i miec jak najwiecej dzieci najlepiej kilkanascioro, 20 lub 30 i nosic namioty i wory pokutne, gorset ortopedyczny reformy do kolan, pantalony do kostek a an g艂owie chustki i czepki a stroj k膮pielowy jak z 19 wieku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety sa wobec siebie tak okrutne ze szok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiet sa wobec siebie tak okutne nazwajem z e powinno sie ich unikac jak tylko da

Udost臋pnij ten post

ja mam odwrotnie nie mog臋 przyja藕ni膰 si臋 z m臋偶czyznami w swoim wieku, tylko o dekad臋 starszych ode mnie.Znacie mo偶e takich m臋偶czyzn jak ja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
90-95 % kobiet ma niewolnicz膮 mentalno艣c przez kt贸ra s膮 posluszn e tzw autorytetom ktore ka偶a rodzi膰 co rok lub 2 i miec stado dzieci , najlepiej kilkanascioro, 20 lub 30

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiare w przyjazn i solidarnosc kobieca bezpowrotnie stracilam w przedszkolu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepiej unikac kobiet - jak kobiety w ogole moga chciec spotkan z innymi kobietami?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sa posluszne tzw autorytetom i dlatego rodza stado dzieci na ich rozkaz -debilna niewolnicza mentalnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zauwazylam ze te co nie potrafia przyjaznic sie z kobietami i mowia o tym naokolo same sa wredne, nieszczere i zawistne wobec innych kobiet, bardzo czesto sie to sprawdza, zaobserwujcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez nie zadaj臋 si臋 z innymi kobietami... Nie dlatego, 偶e uwa偶am 偶e s膮 zawistne, wredne itd. Nie zadaj臋 si臋 z nimi bo...nie mamy po prostu wsp贸lnych temat贸w do rozm贸w. Kobiety kt贸re znam gadaj膮 tylko o ciuchach, o imprezach, o dzieciach, o kosmetykach... A to po prostu nie moja liga. Z facetami jest jako艣 inaczej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety sa wobec siebie tak okrutnymi bestiami kanaliami potworami ze robi mi sie niedobrze n a mysl o kobiecej przyjazni i solidarnosci , o spotkaniach w kobiecym gronie i damskich wieczorach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
od kobiet nie mozna uzyskac wsparcia tylko cios w plecy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
smiesza mnie gadki o kobiecej wi臋zi rodzinnej i mi臋dzypokoleniowej -ja nigdy nie czulam zadnej wi臋zi z 偶adna kobieta , nie spotykam sie towarzysko z kobietami bo to strata zasu - kobiety nie odegraly w mym zyciu zadnej waznej ciekawej pozytywnej roli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety s a wobec siebie tak nieludzkie okrutne ze lepiej nie spotykac sie z nimi towarzysko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tiskka
To wszystko o potworno艣ci kobiet, pisze to albo chora kobieta albo chory facet. Do tych bardziej normalnych ktore twierdza ze maja przyjaciol wsrod facetow - zauwazylam ze kobiety naduzywaja tego slowa, mowia moj przyhaciel to a tamto , a chlop nie uwaza jej wcale za przyjaciolki

Udost臋pnij ten post