Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaAnnna

dlaczego nie moge przyjaznic sie z kobietami?

Polecane posty

Gość gość
myśląca kobieta widzi w kobietach wrogów, rywalki, zagrożenie i nie spotyka sie z nimi towarzysko, prywatnie żeby nie wbiły jej noża w plecy i nie obsmarowały za plecami

Gość matyldda
ja też tak mam ;) Tzn mam koleżanki ale nie umawiam się z nimi sam na sam, tylko już w ekipie jak coś. Zawsze przebywałam z facetami, lepiej mi się z nimi rozmawia, a kobiety to ylko imprezy faceci, plotki i gadanie o cymś co jest całkowicie jasne. Typu byłam na plaży i tam był piasek. OOOO jaki fajniutki był!! Rzygac mi się chce. Nie mówię, że nie jestem kobieca bo to czasem westchnę jak obaczę np małego szczeniaczka ale nosz kuźwaa....

Gość gość
od zawsze wiem ze najgorszym wrogiem kobiety s a inne kobiety a od kobiet mozna doznac tylko zła i podłosci wiec ich unikam zero spotkan towarzyskich z kobietami- bo bym uciekla z krzykiem -nie widze w tym nic dobrego

Gość gość
ja jestem facetem i mam podobnie kolegów miałem chyba dwóch ;) już ich nie ma a koleżanek miałem i mam bardzo wiele

Gość gość
kobiety sa podle wobec innych kobiet to lepiej ich unikac i traktowac jak wrogów , zagrożenie

Gość gość
spotkania w kobiecym gronie to cos czego od zawsze unikam jak ognia

Ja też tak mam wole mieę 20 kumpli od jednej koleżanki.Wredne, zazdrosne o wszystko.Nie wypada o sobie pisać,ale mówią że jestem ładna, zawsze zadbana, to przecież brzydszej dziewczynie nie może odpowiadać:D

Gość gość
ja z a nic nie pojme jak kobiety moga chciec spotykac sie w swoim gronie i nalezec do organizacji kobiecych

Gość gość
lepsze odludztwo i brak zycia towarzyskiego niz spotykanie sie chocby z jedna kolezanka która robiłaby slodkie oczy , usmiechała sie a za plecami wbijała nóz w plecy i obsmarowywała ile wlezie.najgorszym wrogiem kobiety są inne kobiety, od kobiet mozna doznac tylko zła i podłosci, kobieca przyjazn i solidarnosc nie istnieje,, nie wolno kobietom ufać , zwierzać im się, trzeba widziec w nich wroga, zagrozenie i w ogole powinno unikac sie spotkan towarzyskich z kobietami jak tylko sie da

Gość gość
smieszą mnie gadki ze kobiety sa z natury gadatliwe , towarzyskie, nastawione na kontakty z ludzmi z e maja silniejsza niz faceci potrzebe przynaleznosci do wspolnoty grupy- to absolutnie nie ja - od zawsze uciekam od kobiet bo ich towarzystwo zawsz e bylo dla mnie nudne , nieatrakcyjne , nie wierze w kobieca przyjazn i solidarnosc nigdy nie czulam zadnej wiezi z żadną kobieta i jakos moge zyc bez towarzyskich spotkan z kobietami- nigdy nie chcialam i nie potrzebowalan przynalezec do jakiejs wspolnoty - lepiej grac tylko do wlasnej bramki a w grupie, stadzie trza sie podporząkować interesom grupy

Gość gość
szkoda tracic czas na sprawy innych lepiej skupic sie na sobie

Gość gość
"lepiej grac tylko do wlasnej bramki a w grupie, stadzie trza sie podporząkować interesom grupy" kwestia grupy. Dobrze dobrana grupa jest więcej warta niż suma poszczególnych elementów. Ważne jest żeby być w grupie, której interesy są też moimi interesami. A granie do własnej bramki to słabe jest :P. Przecież to jest samobój. Grać to trzeba do bramki przeciwnika.

Gość gość
ja od szkoły unikam towarzystwa kobiet bo widzialam przyjacioleczki trzymajace sie za rączki chichoczące w kącie a za plecami robiące świństwa- nie spotykam sie z kobietami towarzysko, prywatnie, i fajnie jest -ja nie chcialabym dostać noża w plecy i widziec udawanej zyczliwości a z aplecami obsmarowywanie ze hohoh

Gość gość
No ja tez tak mam :D pogadac pogadam ale nie ufam :P mam pare zaufanych jeszcze od podstawowki i jestem pewna ich bardziej niz siebie;)

Gość gość
nigdy nie zrozumiem jak kobiety w ogole moga chciec spotykac sie w swoim kobiecym gronie-gdybym miala robic cos, poza praca zawodową i nauka w gronie kobiet to uciekłabym z krzykiem -tak nudne i nietrakcyjne jest dla mnie ich towarzystwo

Gość gość
piszesz ze masz pare kolezanej ze szkoly-ja calkowita izolacja towarzyska od kobiet- kolezanki ze szkoły mnie nic nie obchodza i zero kontaktu z nimi, unikam kobiet jak tylko sie da

Gość gość
nigdy nie uwierze w kobieca przyjazn i solidarnośc

Gość gość
"nigdy nie zrozumiem jak kobiety w ogole moga chciec spotykac sie w swoim kobiecym gronie-gdybym miala robic cos, poza praca zawodową i nauka w gronie kobiet to uciekłabym z krzykiem -tak nudne i nietrakcyjne jest dla mnie ich towarzystwo" nie martw się, one nie mają problemu z tym, że nie chcesz się z nimi towarzysko spotykać.

Gość Anulka1991
Jak dobrze, że Was nie znam:D Tzn znam kilka dziewczyn ze szkoły, które latały facetami , tzn. za grupką chłopaków, próbowały się do nich przyłączyć a wyglądał to tak, że pomagały im na sprawdzianach, w zadaniach domowych, a tak to zazwyczaj stały obok nich niewiele się odzywając i mierząc potencjalne konkurentki :D Za to chłopcy bardziej lgnęli do dziewczyn w grupkach, wesołych, roześmianych, mających swoje "tajemnice" :) Tak samo mi bardziej podobałby się facet który ma dużo kolegów, niż odludek, który kurczowo trzyma się dziewczyn. Ja mam przyjaciółkę w mamie, siostrze, kuzynce i dwóch koleżankach. Gybym była odludkiem, nie poznałabym swojego chłopaka, bo nie poszłabym na imprezę z koleżankami :) Mieszane towarzystwo też jest super, ale na pewno nie chciałabym sę doczepiać do grupki facetów. Oni lubią swoje "męskie" spotkania, tak jak dziewczyny lubią też w swoim gronie się pośmiać :) Nie walczę o względy facetów. Szkoda, że tyle kobiet nawzajem sę dyskryminuje. Taka jak Wy nie zagłosowałaby na inną kobietę lub nie przyjęła do pracy kobiety. Smutne to jest.

Gość gość
kobiety juz w szkole są wobec siebie tak podłe ze lepiej ich unikac-czy wierzycie z e kobieta może doznac od innych kobiet czegos dobrego , chocby odrobiny zyczliwości?

Gość gość
towarzyskie kobiece rozmowy i spotkania to strata czasu

Gość gość
najlepszym przyjacielem kobiety powinien być jej mąz, partner i nie powinna sie ona spotykać z kobietami bo one sie wtrącaja i mącą a jesli jest samotna to lepsze odludztwo niz spotkania w kobiecym gronie , gdzie mozna dostać cios nożem w plecy i zostać obsmarowana, oplotkowaną

Gość gość
ostrożna kobieta traktuje wszystkie kobiety jak wrogów , zagrożenie i unika ich jak tylko sie da

Gość gość
jesli kobieta spotyka sie towarzysko z innymi kobietami to one z a plecami obsmarowują ją ile wlezie

a mnie zastanawia czy wy się z tymi mężczyznami naprawdę przyjaźnicie czy to zwykli kumple :)

Gość gość
chodzi o to z e najlepiej unikać kobiet jak tylko sie da bo wbiją nóz w plecy i obsmarują

Gość gość
w Chłopach Władysława Reymonta-wspaniała ksiązka to kto wywiózł Jagne na gnoju?Nie faceci, nie żadne szowinistyczne męskie świnie tylko baby-naprawde nie warto chciec przebywać w towarzystwie kobiet