Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania_sz

Styczeń 2014 :)) zapraszam świeże ciążarne :)

Polecane posty

sruuutuututu witaj!ach ciezko cokolwiek ci doradzic w takiej sytuacji,skoro bylabys pewna w 100% ze chcesz przerwac ciaze to ok,decyzja nalezy do ciebie i nie mnie oceniac.zreszta ja mam szacunek do ludzi i ich decyzji.jednak jesli jest choc cien watpliwosci to raczej nie rob tego bo mozesz zalowac.

Gość kama 29
xxxmyszko bardzo wspulczuje straty .....wiem jak się czujesz ja stracilam ciaze tylko w 35 tyg ehhh

Gość kama 29
sruttutu nie wiem co ci odpowiedzieć jeśli chodzi o papierosy ...ja tez paliłam kiedyś dość długo i dużo ale zucilam dolegliwości w ciąży tylko mnie dalo bardziej wytrwać oczywiście w poprzedniej bo niepale prawie 16 mies w ciąży narazasz dziecko na niedotlenienie i wiele roznnych patologii na pewno to nie jest dobre dla malucha

Gość kama 29
ago 23 ja w sumie tez niemam dolegliwości jedynie bardziej trochę zmeczona ..trochę wrażliwsze piersi ale tylko trochę i troszkę nieraz mnie mdli

xxx myszka.... - ściskam Cie najmocniej jak potrafię!!! tak mi przykro :(:(:( nigdy nikomu nie życzylabym takiej straty...;/ nie wiem co powiedziec... musisz byc dobrej mysli na przyszlosc, wierzyc, ze jeszcze slonko zaswieci i bedzie dobrze:* zycze wszystkiego dobrego... trzymaj sie!!

!!! OGŁOSZENIE !!! Dziewczyny nie wysyłajcie swoich wiadomosci po kilka razy jak widzicie, ze sie nie pojawilo za pierwszym razem. Wiadomosc napisana raz pojawi sie, ale z opóźnieniem. Odczekajcie z 5 min i zobaczycie że jest. Uwierzcie mi ;)

Srutututu - ja jestem osobą wierzącą i nigdy nie usunełabym ciąży. Chyba moim zadaniem powinno byc odradzenie tego Tobie, ale to jednak zbyt poważna decyzja i jej podjęcie powinno należeć tylko do Ciebie i parntera. Jak wierzysz w niego, wiesz ze Cie nie opuści i chce dziecka, to myśle ze przez te 9 miesiecy i w Tobie obudzi się instynkt macierzynski, a jak poczujesz pierwsze ruchy dziecka w brzuchu, to zobaczysz jakie to cudowne:) albo bijące serduszko na monitorze USG:) I pomysleć ze to z CIEBIE i partnera powstaje.... to niesamowite:) CUD narodzin i tyle:) Wierze ze podejmiecie dobrą decyzję.

xxmyszka tak mi przykro:( domyślam się jak musi być Ci teraz ciężko i smutno... Wiem, że teraz to mało pocieszające ale tak widocznie musiało być tzn.może tak jest lepiej,skoro organizm nie utrzymał tej ciąży - dzieciątko mogło np.urodzić się chore. Pozdrawiam i ściskam Cię mocno,trzymaj się ciepło Kochana.

xxmyszka, strasznie mi przykro. Trzymajcie się z mężem ciepło i głowy do góry! Wszystko się poukłada.

Myszka tak bardzo Ci współczuje... nie wiem wogóle co mogę napisać Ci w takiej sytuacji, strasznie mi przykro nawet nie wyobrażam sobie co musisz czuć ale trzymaj się mocno i nie załamuj...

witam was raniutko,jest mi przykro bo widze tylko wasze wypowiedzi z godz 13.00 z wczoraj i nic dalej nie wiem dlaczego???

Myszka Kochana jak mi przykro. Mimo wszystko zaglądaj do NAS. Jesteśmy z Tobą Kochana i bardzo trzymam kciuki abyś doszła do siebie po tym co Cię spotkało :( Jejka jak mi okropnie przykro Srutututu widzisz jak to jest... Jedna z NAS już straciła swoje maleństwo a tak bardzo pragnęła mieć dziecko. Nie chcę być nieprzyjemna, ale może lepiej będzie jak nie będziesz u NAS wypisywać takich rzecz, że nie chcesz mieć dziecka itp. My jesteśmy tutaj po to, aby się radować z macierzyństwa, z faktu, że spodziewamy się dziecka, wspierać w trudnych chwilach... fakt, że myslisz o aborcji nie cieszy mnie i sądzę, że reszta dziewczyn się ze mną zgodzi. U nas pogoda do niczego Matko biedna Myszka

Nie wiem co sie dzieje z tym forum ;/ wczoraj pisalam wiadomosc wieczorem, nawet dwie i sie nadal nie pojawily. Pisalam m.in. o tym, zeby nie dodawac postów kilka razy, jak sie nie pojawi od razu, bo na pewno pojawi sie po 5 min ten post:P a tu prosze... nie pojawily sie moje posty nawet po calej nocy. X xxxmyszka - :((( bardzo mi przykro.... trzymaj sie mocno i badz dobrej mysli, ze jeszcze na pewno sie uda ! sciskam cie! X blee mam mdłosci ;/ zawsze po zjedzeniu czegos lub jak zaczynam byc glodna, to z glodu robi mi sie niedobrze;/ jak jem to jest najlepiej.

Gość gość
A co się stało? Miałaś jakieś przeczucia? Żle się czułaś, ustąpiły Ci objawy?:( Bardzo mi przykro!:( Trzymaj się!

terra_rosa26...........26.....Braniewo................... 05.01.2014 titi...........................34.....Opole............. ............05.01.2014 slodka cytryna100.....32.....Wlkp.........................06.01.201 4 Dziewczyna- malina.....22.....Mrągowo................... 0 7.01.2014 justyna29................28.....Hamburg................. . ..07 .01.2014 ania_sz...................25.....DąbrowaTarnowska...... 0 8.01.2014 szczesliwa_onaaa......22......Kielce.................... . .10.01 .2014 iskiereczka31...........31......Rzeszów................ . .11.01 .2014 monbiaa..................20......Jarosław.............. ...12.01.2014 aizuz.....................25.......Kraków.............. . ....19.01.2014 Gabrysia_Wroc ........22.......Wrocław.................20.01.2014 malinowaaa..............25.......Wrocław............... . .23.0 1.2014?

Gość kama 29
xxmszko wspulczuje wiem dobze co to znaczy strata ja stracilam corke w 35 tyg ciąży w tamtym roku.........wiem jaki to bol

witam dziewczyny pisalam juz wczesniej mam termin na 16 stycznia wedlug kalkulatora w necie bo na usg nie bylo jeszcze nic widac i kolejna wizyte mam na poczatku czerwca. dziewczyny powiedzcie mi co zrobic mam umowe o prace do 2 wrzesnia a chcialambym zeby mi ja przedluzyli chociaz do dnia porodu i nie wiem jak to zrobic... myszko bardzo ci wspolczuje wiem co czujesz bo sama tez to przeszlam z poprzednia ciaza

Gość kama 29
cos się pierdzielin ta kaffe

Gość kama 29
co się dzieje z tym kaffe!!!!!!!!!!

Gość Niebieka85
XXXmyszka serdecznie współczuję. Jest mi bardzo przykro i życzę Ci abyś prędko doszła do siebie po przeżyciach. Zaglądałam tu rano i do teraz nie mogę myśleć o niczym innym. Pisałam z rana, ale widzę, że mojego postu nie ma. Zaglądaj do NAS. Chce wiedzieć co u Ciebie. Trzymaj się Kochana i bądz dzielna. Jezu jak mi przykro :(

Gość terra_rosa26
xxmyszka--> współczuje, ściskam Cie wirtualnie!!

witajcie ,na kaffee sa ogromne problemy,jesli chcecie zobaczyc posty to w linku na gorze zmienic na koncu liczbe ktora sie wyswietla. napisac wieksza. na kazdej stronie jest 30 wypowiedzi tak wiec jesli mamy juz 20 stron to pomnozyc to razy 30 i z tego wychodzi juz 600 tak wiec wpisac ta liczbe.

Gość iskiereczka31
Justyna29... masz bóle brzucha jak na okres bo macica się powiększa, to całkiem normalne, też miałam ;-) xxmyszka... jak to serduszko tak po prostu przestało bić ??? ;-(((((( jak mi przykro ;-(((((( ;-(((((((((

Xxmyszka bardzo mi przykro :-( trzymaj sie kochana! Następnym razem sie uda na pewno, widocznie tak musiało sie stać! Ja byłam w piątek u lekarza, jest pecherzyk, ale na resztę jeszcze za wcześnie jutro zaczynam 6 tydz. Mam przyjść za 2 tyg. Termin na 22 stycznia :-) Miska jactez sie martwię czy sobie poradzę, mój malec ma 8,5 m-ca czasem łapie dołka z tego powodu :-(

xxmyszka - tak strasznie mi przykro... Nawet nie wiem co powiedzieć... nie załamuj się, jesteś młoda i jeszcze wszystko przed Tobą... Choć wiem ze to bardzo trudne :( trzymaj się cieplutko!