Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania_sz

Styczeń 2014 :)) zapraszam świeże ciążarne :)

Polecane posty

witam wieczorkiem!ja ciagle jjem i mimo wszystko jestem glodna:) do tego mdli mnie czyli pelen pakiet. U mnie pogoda dzis pieknie dopisala caly dzien bylo 25 stopni na te okolice to bajka, nawet ruszylam d*psko do parku troszke pospacerowac i poszlam po drobne zakupy na piechotke. jutro mam zamiar na basen sie wybrac. nie wiem dziewczyny co wy o tym sadzicie ale jesli chodzi o kaffe to jest naprawde beznadziejnie.nie wszystkie z nas wiedza tez o tym w jaki sposob mozna odczytywac posty. nie wiem ale tak sobie mysle ze jesli nic sie nie zmieni to nasza grupa sie rozpadnie. tak sobie mysle troche o tych grupach na facebooku. moze moglybysmy tam zalozyc taka grupe zamknieta oczywiscie. ja juz naleze do takiej jednej grupy zdrowa bezpieczna ciaza i uwazam ze jest to nawet niezle. no i nasze wpisy widza tylko osoby nalezace do tej grupy. czlonkowie grupy moga tez zapraszac nowych czlonkow. nie wiem moze warto byloby wziac takie rozwiazanie pod uwage.milego wieczorku

szczesliwa-onaa nie mam pojęcia dlaczego Cie tak kuje, ja prawie cały czas - z małymi przerwami czuje prawy jajnik i tez zastanawiam się czy to normalne. Jesli chodzi o dziwne uczucie głodu to tez tak mam, jak jestem głodna to mi tak dziwnie jak się najem to tak samo - niby to nie mdłości ale tak dziwnie-nie umiem tego określić.

Gość iskiereczka31
terra_rosa26...........26.....Braniewo.................. . 05.01.2014 titi............................34.....Opole............ . ............05.01.2014 slodka cytryna100.....32.....Wlkp.........................06.01.201 4 Dziewczyna-malina.....22.....Mrągowo................07. 01.2014 justyna29................28.....Hamburg................. ...07.01.2014 ania_sz...................25.....DąbrowaTarnowska...08. 01.2014 dzagatkaa...............28.......Szczecin............... ...08.01.2014 szczesliwa_onaaa......22......Kielce.................... 10.01.2014 monbiaa..................20......Jarosław.............. ...12.01.2014 iskiereczka31...........31......Rzeszów................ ..13.01.2014 aizuz.....................25.......Kraków.............. ......19.01.2014 Gabrysia_Wroc ........22.......Wrocław.................20.01.2014 malinowaaa..............25.......Wrocław............... ..23.01.2014?

Mnie wczoraj też strasznie pobolewał brzuch ale to dlatego, że miałabym dostać tak normalnie miesiączke... Okropnie sie czułam takie jakby skurcze ból i wogole ale wziełam nospe i polozylam sie i pomogło :) W nocy dalej sniło mi się moje dzieciatko takie malutkie i była to dziewczynka :) tylko troche lipa byla bo ani wanienki ani zadnego kremu na odparzenia nie mialam ;d

Gość iskiereczka31
czesc Dziewczyny zmieniłam sobie datę w tabelce o 2 dni do przodu, tak mi wczoraj wyliczył gin co do mojej wizyty to nie należała do fajnych, pierwsze co zrobił lekarz to mnie ochrzanił że tak szybko zaszłam w ciążę po cesarce, że niby powinnam poczekać rok i wtedy można się starać, czułam się jakbym coś złego zrobiła ;-( i mówię mu jak się stało to się stało i będzie maluszek i nic tego nie zmieni i nie przesunie o rok...nastraszył mnie że mogą być komplikacje w późniejszym okresie ciąży jak np odklejające się łożysko, że macica nie jest jeszcze dobrze zrośnięta....ale mnie nastraszył ciul ;-(( i kazał mi natychmiast odstawić córkę od piersi bo to działa poronnie ;-( no ale potem mnie zbadał, zrobił od razu cytologię i widziałam maluszka i słyszałam jak bije serduszko, dziś zaczynamy 9 t.c. i dzidzi ma 1,71 cm już i wszystko jest ok. Jak szukałam wczoraj po forach co piszą mamy to nie ma reguły, jedna pisała że rodziła 8 lat po pierwszej cesarce i pękła jej macica ! Także czy rok czy mniej czy więcej, trzeba mieć nad sobą i maluszkiem Anioła, czego życzę wszystkim mamusiom z okazji Dnia Dziecka ;**

Gość Olelka
Cześć dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy w obliczeniach by dowiedzieć się, czy również mogę dołączyć do styczniówek 2014 :) U lekarza byłam 17.04 gdzie powiedziałam mu o chęci starania się o dzidzię. Zapytał czy może dzisiaj bo właśnie mam owulację. Skorzystaliśmy z okazji... ;) Usłyszałam też, że mam nieregularną owulację i nad tym trzeba popracować. Zaczęłam brać maturell, kwas foliowy i bromergon. 21.04 dostałam @ więc kompletnie nie brałam pod uwagę ciąży. Kolejna @ miała być 18.05 ale do dzisiaj nie przyszła. Testy zrobiłam 25.05 i dwie krechy :) Zastanawiam się tylko jak wylicza się tygodnie ciąży bo wszędzie w kalkulatorach jest napisane "data poprzedniej @" u mnie musiałaby być to data przed 17.04 czyli marcowa czy ta 21.04??? Poradźcie proszę. To moja pierwsza ciąża a w maju skończyłam 35 lat.

Gość Olelka
Cześć dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy w obliczeniach by dowiedzieć się, czy również mogę dołączyć do styczniówek 2014 :) U lekarza byłam 17.04 gdzie powiedziałam mu o chęci starania się o dzidzię. Zapytał czy może dzisiaj bo właśnie mam owulację. Skorzystaliśmy z okazji... ;) Usłyszałam też, że mam nieregularną owulację i nad tym trzeba popracować. Zaczęłam brać maturell, kwas foliowy i bromergon. 21.04 dostałam @ więc kompletnie nie brałam pod uwagę ciąży. Kolejna @ miała być 18.05 ale do dzisiaj nie przyszła. Testy zrobiłam 25.05 i dwie krechy :) Zastanawiam się tylko jak wylicza się tygodnie ciąży bo wszędzie w kalkulatorach jest napisane "data poprzedniej @" u mnie musiałaby być to data przed 17.04 czyli marcowa czy ta 21.04??? Poradźcie proszę. To moja pierwsza ciąża a w maju skończyłam 35 lat.

Gość gość
OLEŃKA ja na Twoim miejscu skorzystalabym z kalkulatora wyliczajacego ciążę od dnia zapłodnienia bo ten mniej więcej znasz. A parę dni różnicy Ci nie zrobi :) Do nas i tak możesz dołączyć bo przecież im nas więcej tym lepiej. Pewnie cześć iz nas i tak urodzi w grudniu a cześć w lutym :)

OLEŃKA ja na Twoim miejscu skorzystalabym z kalkulatora wyliczajacego ciążę od dnia zapłodnienia bo ten mniej więcej znasz. A parę dni różnicy Ci nie zrobi :) Do nas i tak możesz dołączyć bo przecież im nas więcej tym lepiej. Pewnie cześć iz nas i tak urodzi w grudniu a cześć w lutym :)

Dziewczyny ten problem z forum jest nie do wytrzymania!! a nam przecież nie można się denerwować ;p jestem tez zapisana na innym forum na kafeterii i dziewczyny postanowiły założyć nowy wątek i teraz wszystko działa... jak myślicie może też możemy założyć nowy wątek STYCZNIÓWEK 2014 i wszystkie bys my sie przeniosły tam i podały nowy link do naszego forum :) tam powinno wszystko działać normalnie i bez nerów :) Dałam taką propozycje i czekam na wasze opinie :) Dzień jak co dzień ;p coraz wiecej jem bo jestem caly czas glodna ;) dzisiaj zjadłam 1,5 kg arbuza :D ale był jeszcze nie taki jak trzeba ;) jeszcze jutro wolne i od poniedziałku znowu do pracy :( więc cieszmy się z wolnego. Życze wam miłej nocki :)

Gość Olelka
hmm... rano napisałam posta i do tej pory sie nie ukazał... czy to forum działa poprawnie czy moderatorzy studiują każdą wypowiedź?

Hejka Jak Wam mija niedziela? U mnie panuje grypa żołądkowo-jelitowa i zapewne stad i ja tak wymiotywałam. Dzieciaczki też u mnie chorę. Mam cichą nadzieje, że ta ciąża przebiegnie bardzo spokojnie, że wymioty nie wrócą i Wam również tego życzę. Co się dzieje z tym forum!

terra_rosa26...........26.....Braniewo.................. . 05.01.2014 titi............................34.....Opole............ . ............05.01.2014 slodka cytryna100.....32.....Wlkp.........................06.01.201 4 Dziewczyna-malina.....22.....Mrągowo................07. 01.2014 justyna29................28.....Hamburg................. ...07.01.2014 ania_sz...................25.....DąbrowaTarnowska...08. 01.2014 dzagatkaa...............28.......Szczecin............... ...08.01.2014 szczesliwa_onaaa......22......Kielce.................... 10.01.2014 iskiereczka31...........31......Rzeszów................ ..11.01.2014 monbiaa..................20......Jarosław.............. ...12.01.2014 OlaLenka26........26..........Kędzierzyn-Koźle....16.01.2014 aizuz.....................25.......Kraków.............. ......19.01.2014 Gabrysia_Wroc ........22.......Wrocław.................20.01.2014 malinowaaa..............25.......Wrocław............... ..23.01.2014? tez sie dopisalam do tabelki a jak sie czujecie dziewczyny bo ja przez ta pogode jestem taka przymulona ze masakra po 11 czerwca ide do lekarza to juz moze cos zobacze bo bylam juz raz ale za szybko.... pozdrawiam