Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniEtka

czy jest szansa na ciążę

Polecane posty

Gość niuniEtka

witam dziewczyny , staram sie z narzeczonym o dziecko i w tym cyklu mój lekarz mnie prowadził dzień po dniu brałąm clo na rośniecie pecherzyka i w 18 dniu cyklu gdy już miał 2,0 dał mi ovitrelle na jego pęknięcie i tego dnia staranko i 2 dni pozniej znow staranko :) dzis mineło dokladnie 16 dni po podaniu ovitrelle czy moge byc w ciązy ?? w 14 dniu po podaniu ovitrelle zrobilam badanie krwi beta hcg i wyszedl negatywny bo 0,1 :( ale mam nadzieje ze bylo za wczesnie moze .. niewiem gin przez telefon powiedzial spokojnie bym czekala na okres a mam dlugie cykle bo 35 dniowe .. jesli do zaplodnienia najpozniej doszlo 2 dni po podaniu ovitrelle to badanie krwi bylo w 12 dniu po owulacji .. myslicie ze jest szansa czy raczej juz nie... :/

Gość madziulka 567
kochana raczej nie,ale badz dobrej mysli

Gość niuniEtka
to byla moja jedyna szansa na zajscie w ciazy w sposob naturalny jesli sie nie udalo pozostaje mi inseminacja... a to koszty bo w mojej klinice 900 zl to kosztuje achhh... nie wiem nie mam juz nadziej i jest mi tak smutno

Gość madziulka 567
kochana napewno zajdziesz uda sie zobaczysz, kumpela tez bardzo dlugo sie starala i jej coreczka ma teraz pol roczku,jest slicznym rozkosznym maluszkiem:) a bardzo dlugo walczyla zeby zajsc:)

Gość niuniEtka
a jest szansa na ciaze czy raczey juz mam czekac na okres??

Gość niuniEtka
poprostu nie wiem czy mam miec nadzieje ze jednak sie udalo o okresu nie ma ale robilam bete a moze za wczesnie czy raczej juz nie ma szans hmm... milion pytan i zero odpowiedzi