Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna2765432

Co jak penis jest za duży ?

Polecane posty

Gość anna2765432

Co wtedy ? pytam serio

Gość hm, mam ten problem
Co wtedy? Dobierzcie pieszczoty, pozycje, w których Wam najlepiej, pocwiczcie... Ja mam 157, moj niecale 190... On ma 20 cm we wzwodzie, do tego jest gruby... ja jestem drobna, na poczatku się przeraziłam, bałam się. :/ Tu już kwestia faceta. Moj nie może się ze mną kochać szybko, tylko powoli - ze wzgledu na moją budowę i jego wielkość, więc nie pojeździ sobie, bo zwyczajnie sprawia mi ból... Pozycja praktycznie każda, kwestia dopasowania się pod odpowiednim kątem... Ale jak facet namietny, czuly i delikatny, wszystko mozna zniesc. :)

Gość Beeeeeeee
Najwyzej wsadzisz do buzi ,to odbytem wyjdzie :D

Gość anna2765432
oo chociaż jedna, dzięki za odpowiedz ;) Ja mam 165 a mój partner 180 nie jest to jakaś przerażająca różnica, ale on ma strasznie wielkiego...no i szczerzę mówiąc boję się ,bo przecież to musi gdzieś iść dalej jak się nie mieści,ale twoja dp trochę mnie uspokoiła, dziękuję ! ; )

Gość hm, mam ten problem
Hm, a ile czasu jesteście razem? ja z moim ponad rok, więc ja już jestem dość przyzwyczajona... Wmiesci się na pewno cały, kwestia poruszanaia się w Tobie. Pochwa jest elastyczna, ale zalecam byś była dość, hm, napalona, pochwa jest wtedy lekko szersza pod wpływem podniecenia. Jeśli ma dużo wyczucia, jest delikatny i dba o Twoje potrzeby, powinno być ok. Mój taki jest, inaczej byłaby makabra seksualna. :/

Gość hm, mam ten problem
Nie ma... Ale dużo łatwiej jest się dopasować/dobrać itp., jeśli para jest 'podobnych gabarytow'.