Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania12304764

co sie stalo z moim facetem ? doradzcie cos ...

Polecane posty

Gość Ania12304764

od poczatku tego roku zaczelismy sie troche czesciej klocic,ale juz bywaly takie okresy w naszym zwiazku. teraz od ponad tygodnia on nie chce sie ze mna kochac w ogole ,tlumaczy to zmeczeniem ale zawsze nawet jak byl zmeczony mial na mnie ochote...teraz chyba sie z nikim innym nie spotyka (tak mysle bo.odbiera te o.kazdej porze itd) ale wczoraj wchodzil na jakies forum erotyczne gdzie byly ogloszenia wiec obawiam sie szuka wrazen...poza tym wylacza tel na noc wiec nie wiem czy z kims nie pisze...wizualnie sie chyba nie zmienilam bo dbam siebie tak samo ,nie schudlam,nie przytylam...znudzilam mu sie po tych 4 latach?

Gość Ania12304764
przykro mi bo czuje sie przez to taka nieatrakcyjna choc jak obcy faceci na ulicy mnie komplementuja to chyba nie jest ze mna zle...z jego byla tez nie chcial sie kochac i to rok czasu bo mu sie znudzila wiec moze tak ma ze kobiety sie mu po jakims czasie nudza?trwa to tylko tydzien narazie ale to forum erotyczne na ktore wchodzil mnie calkiem zdolowalo:(

Gość Ania12304764
Zaproponowałam mu anal ale tylko mnie wyśmiał :(

Gość Ania12304764
Nie wiem czemu on nie chce seksu ale bardzo mnie to boli ... Wcześniej robiliśmy to nawet 4 razy dziennie...

Gość Ania12304764
Doszło do tego że jawnie masturbuję się przy nim a on nic :(