Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kami30

POMOGĘ BEZDZIETNEJ PARZE-Matka Zastepcza

Polecane posty

Gość Kami30
DOBRZE NIECH DYSKUSJA SIE ROZWIJA... BARDZO MI TO POMOZE...

Gość Kami30
Rozmawiałam z wieloma parami i wiele razy łza mi sie w oku zakreciła ile takie zdesperowane osoby sa w stanie dac za taka POMOC by moc usłyszec "mama","tata",zobaczyc jak maluszek stawia pierwsze kroki...

Gość lodziara:)
zjedz loda:)))))))))))))))))))))))))

Gość Kami30
W CZYM WIEKSZA PEWNOSC??? DO PAŃ STRASZACYCH POLICJA: MYSLCIE I RÓBCIE SOBIE CO CHCECIE A JEZELI MACIE ZAMIAR TYLKO POLICJA STRASZYC TO PROSZE NIE WYPOWIADAJCIE SIE W TYM TEMACIE BO WYSTRASZACIE MI TYLKO DYSKUTANTÓW...

Gość Ninka 1607
Nie dziwie sie ludziom ze staraja sie w ten sposob zostac rodzicami. kazda zdrowa i normalna kobieta tego pragnie. niestety sa tez takie ktore nie moga zrealizowac tego marzenia. w pl przepisy adopcyjne sa czesto nie do przeskoczenia. w tym kraju nie liczy sie milosc do dziecka, przepraszam ale to, ze dziecko ma wszystko czego zapragnie nie decyduje o tym, ze dziecko jest szczesliwe. moim zdaniem dziecko potrzebuje przede wszystkim duzo milosci i to powinno byc na 1 miejscu a nie stosy zabawek. ja osobiscie nie bylabym w stanie oddac swojego dziecka. moim zdaniem lepiej jest jak kobieta odda je komus niz mialaby wyrzucic do smietnika. wiele sie teraz czyta o tym, ze matka zabila swoje dziecko... a nie lepiej bylo je oddac?

no zjedzcie tego loda:)

Gość Kami30
NINKA całkowicie sie z Tobą zgadzam... Niektóre Panie na tym forum potepiaja MATKI ZASTEPCZE,ale ciekawa jestem czy jakie jest ich zdanie nt dzieciobójczyń??? MZ nie zabijają,wrecz przeciwnie:dajanowe zycie!!!

Gość Ninka 1607
tak jak napisalam... jako kobieta nie bylabym w stanie oddac malego czlowieczka, ktorego nosilam 9 miesiecy pod sercem. jedna sa kobiety ktore to potrafia.

potrafia, bo sa pozbawione empati i uczuc wyzszych. ja pierdole, za kase wlasne dziecko, ktore pod sercem sie nosi oddawac. i pisze to matka 5 dzieci! do roboty sie rusz a nie czekasz na latwa kase!

Gość Kami30
KAFETERIANKA a jakim prawem tak o mnie piszesz?? Nic o mnie nie wiesz... Po pierwsze ,nie mam dzieci... Po drugie jestem panną i jeszce długo mysle utrzymac ten stan.... Ale super jest oczerniac przez internet?? A moze ja teraz zgłosze na Policję oczernianie mnie???

a ty wogole myslisz, napisalas tak: " Witam Mam 30 lat i jestem mężatką z 5 dzieci... Jestem osobą szczerą,odpowiedzialną i uczciwą... Po raz drugi zdecydowałam sie zostać Matką Zastepczą... Osoby pragnące mieć dzidziusia proszę o kontakt na mail:donas83@wp.pl Pozdrawiam"

sama juz sie placzesz w swoich klamstwach. poza tym nie musze o tobie cic wiedziec, zeby wiedziec jaka jestes, bo ktora kobieta oddaje SWOJE dziecko, nawet z innym materialem genetycznym,

Gość Kami30
A co miałąm napisać???: Mam 21 lat,jestem panna ???ZOSTANE MZ ale to tylko prowokacja. Kto by mi na ten temat odpisał??? KAFETERIANKA czy Ty wiesz w ogóle co to jest prowokacja?? A mi potrzebne sa szczere opinie...

Gość Kami30
I obcy materiał genetyczny to nie jest SWOJE DZIECKO

to chyba ty nie wiesz co t prowokacja! jestes idiotka, nie wiesz co juz pisac, bo nawet jak bys napisala ze masz 21lat to nikt ci nie odpisze? teraz juz nikt ci szczerze nie odpowie, bo sie spalilas idiotko

Gość Kami30
Nie szkodzi juz mam pewien obraz... IDIOTKO???? Hmmm rozważam pewne sugestie... To jaka ta strona Policji była???

Gość Kami30
OOOO i jeszcze debilka doszła... UDANEGO DNIA ZYCZĘ.... Pozdrawiam A wszystkich chetnych do dalszej dyskusji w tym temacie zapraszam na mail...

no to ladny bty obraz twozysz do tej swojej rzekomej pracy opartej na wypowiedzi kilku osob. tak idiotko zgadnik jak strona policji sie nazywala... bosh gdzie takie trole sie podziewaja

Gość Kami30
www.policja.pl nic trudnego. Chamstwo i egoizm w niektórych az przez monitor wychodzi....

WOOOOOOWWWWW brawo! udalo ci sie znalezc!!!!!! wez idz bo swoja glupota nic dobrego nie reprezentujesz. nie pozwolilabym zeby ktos z sznurkiem trzymajacym uszy zamiast mozgu urodzil mi dziecko

Gość Kami30
A co szukasz MZ??? Podac Ci namiary??

Kami30 idź stąd i zjedz loda:)

Gość liliettta
kafeterianka 252. Wytykasz wady autorce a sama zachowujesz się poniżej krytyki. Jesteś matką, a cechujesz się tak niewielką ilością miłości do drugiego człowieka. Nie rozumiem jaki jest cel wyzywania innych?

Gość Kami30
Liliettto takie zachowanie jak Kafeterianki to jest ich sposób na obronę... A ze nie mają nic ciekawego do powiedzenie w/w temacie....

wyjdź:)