Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniętka

2 tygodniu po owulacji i brak ciaży .. szansa ??

Polecane posty

Gość niuniętka

jestem 15 dni po owulacji i ani ciazy ani okresu ... :/ bete robilam 3 dni temu i wyszla negatywna bo 0,1 chodz dziwne bo robilam tez 5 dni temu i zaczela wzrastac bo byla 0,7 a w moim lab to od 1 jest ciaza .. nie wiem czy jest jeszcze szansa na ciaze czy juz raczej nie??

Gość niebieskakarolcia
raczej nie....

Gość niuniętka
no nic pozostalo mi tylko czekac na okres

Gość ciąża jest powyżej
5 w kazdym laboratorium, a 2 tyg. po owulacji beta może ale jeszcze nie musi wyjść wiarygodna

Gość thgdfghdf
Tez mi sie wydaje, ze ciazy raczej nie ma. Ale zycze powodzenia w najblizszych cyklach! Jak dlugo sie juz starasz?

Gość niuniętka
w sumie dopiero 3 miesiace ale teraz mi pozostala juz tylko inseminacja bo narzeczony zaczyna chemie od przyslego tygodnia bo ma nowotwor :( mieslismyszanse tylko przez te 3 cykle :/ no nic teraz trzeba sie zapozyczyc :)

Gość thgdfghdf
Moze niech pierwsze sie wyleczy a potem starajcie sie o dziecko?

Gość niuniętka
do ciaza ale powyzej : kochana na moim wyniku jest napisane ze ponizej 1 to brak ciazy

Gość niuniętka
jemu tez zalezy bo to choroba narzadow plciowych i on chce te dziecko .... ja jezdze z nim na leczenie a on ze mna na proby zajscia i monitoring spieramy sie . nie lekcewarze jego choroby

Gość ciąża jest powyżej
a jest napisane, że powyżej 1 to ciąża??? wspóczuje narzeczonemu chorby, ale nie wiem na co chcesz się zapozyczać- IUI to koszt 600 zł, poza tym skoro zaczyna leczenie, to i tak juz nie zdążycie, więc może raczej oddac nasienie do banku spermy

Gość niuniętka
wiem ze juz nie zdarzymy. Nasienie oddalismy juz do naszej kliniki. Własnie dostalam okres wiec teraz czekam do 2 dnia znowu clo i okolo 15 dnia znow na monitoring i tym razem zamiast naturalnie to inseminacja nam pozostala a w mojej klinicy inseminacja kosztuje 900 zł ale cena za dziecka nie ma granic. No nowotwor nic ciekawego guz jest juz usuniety ale lekarze na wszelki wypadek chca jeszcze chemii ... ciezkie czasy

Gość niuniętka
jak sie zarabia 1500 zł to nawet 600 jest duzo a 900 to tym bardziej ...nie wiem czy uda sie za pierwszym razem te 3 miesiace pełne nadziej achh