Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anielicaaaaaaa

Ile po poronieniu...?

Polecane posty

Witam, w środę straciłam dzidziusia to był 7 tydzień ciaży, zaczełam rano krwawić no i skończyło się łyżeczkowaniem bo w szpitalu już na USG nie było nic widać, i chciałam spytać po jaki m czasie będe mogła zacząć się ponownie starać i jakie są szanse na donoszenie ciąży. czy któryś była w podobnej sytuacji??

Gość ja pierdziele,
a co Ci powiedziała lekarz? bo napewno coś powiedział, po łyżeczkowaniu minimum to 3 cykle

zwykle 3-6 miesięcy, musisz po następnej miesiączce pójść do kontroli i lekarz ci powie. skoro miałaś łyżeczkowanie to znaczy że z próbkę pewnie wysłali do badania histopatologicznego. Nie mówili ci być po wynik przyszła za 2 tygodnie?

tak wiem wynik z badania his-pat mam mieć za dwa tyg a 14 maja mam wizyte u lekarza, w szpitalu powiedzieli tylko tyle że mam teraz nie współżyć i nie brać gorących kąpieli tylko prysznice.ł

Gość radykalna i szczera
Po lyzeczkowaniu to chyba od 3 cyklu mozna sie starac o ile wszystko jest ok.Po poronieniu samoistnym mozna juz w nastepnym mi sie tak wlasnie udalo

Gość Ninka 1607
Wslopczuje straty ale wiem co czujesz. ja poronilam w 12 tyg. rowniez mialam zabieg... ale mieszkam w de, tutaj nie zbadali co bylo przyczyna poronienia. dopiero 6 tyg po zabiegu mialam kontrole. lekarz powiedzial, ze wszystko ok. wiec od tego miesiaca nie zabezpieczalismy sie

Myślę że lekarz podchodzi do każdej kobiety indywidualnie. Ja pierwszą ciąże straciłam w 14 tygodniu,długo krwawiłam,lekarz powiedział żebym odczekała około pół roku. Fizycznie może i byłam gotowa,ale psychicznie to na pewno nie.

Gość się wtrącę
miałam idento sytuację, tez to był 7 tydzień. Tyle że obyło się bez łyżeczkowania....po 2 miesiącach zaszłam w kolejną ciążę. Bezproblemową, choc tak samo zaczęlam plamić w 7 tygodniu! Ale gin przepisał mi zapobiegawczo luteinę ktorą bralam z 4 miesiące chyba..... reszta ciąży przebiegła książkowo :) powodzenia!!!! i nie martw się, bo to się zdarza bardzo często, poronienie w tak wczesnym stadium!