Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninka 1607

CIAZA PO PORONIENIU nowy temat sa tu jakies dziewczyny???

Polecane posty

Gość Ninka 1607

Witam wszystkie. chcialam zalozyc nowy temat dla dziewczyn, ktore stracily swoje dzieciatka. Ja rowniez jestem po takim przezyciu... W gronie zawsze latwiej to wszystko zniesc.

Gość Ninka 1607
Moze jednak macie ochote porozmawiac?

Gość no i jestem ja.
ja poroniłam teraz jestem w drugiej ciąży

Gość Ninka 1607
Mam nadzieje, ze dzidzia urodzi sie zdrowa, tego zycze z calego serca :) moze napiszesz cos wiecej o sobie?

Gość no i jestem ja.
Też mam taką nadzieję. Póki co wszystko dobrze. Jestem w 22 tygodniu. O tą ciążę starałam się 1.5 roku, w poprzednią zaszłam od razu, straciłam w 10 tygodniu.. Długo nie mogłam się pozbierać.

Gość Ninka 1607
Wierze, ze to bylo trunde. ja poronilam w lutym. byla to moja pierwsza ciaza (dodam ze nie planowalismy jej). jakos sie pozbieralam... mieszkam w de i tu mam sporo innych problemow na glowie wiec moze dzieki nim pogodzilam sie z ta cala sytuacja.

Gość niemozliwaaaa
Hej, ja rok temu poronilam. Przezywalam bardzo krotko, poniewaz miałam tak duzo na glowie. Wszystko mi sie zwalilo, rozstanie z facetem, zmiana pracy i mieszkania. Kiedy mialam wolną chwile myslalam o tym. Nie pokazywalam nikomu cierpienia, dusilam to sama w sobie. A teraz juz podeszlam do tego z dystansem. Mysle o tym ale widocznie tak musiali byc. Jeszcze przyjdzie na mnie czas. :)