Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedksiężycowa_***

Zauroczyłam się wykładowcą i fatalnie się z tym

Polecane posty

Gość Przedksiężycowa_***

czuję. Tak mi głupio, jak mogło do tego dojść, no jak? :(

Gość Przedksiężycowa_***
Szatyn, no i pytanie, że czy aż taki przystojny? ;)

Gość bbbłękiTNA
ja pierdolę to juz chyba z 3 taki temat w ciagu ostatniej doby.To ty rozsiewasz to gówno czy kwiat narodu ma ruje i chce poocierc sie o wyzyny społeczne?

Gość Przedksiężycowa_***
Ogólnie to strasznie niefajna, powodująca dyskomfort sytuacja. Miałam z nim zajęcia w przeszłości, nic wtedy do niego nie czułam, a tu nagle mnie trafiło i od ponad 2 tygodni non stop o nim myślę.

Gość ja tez sie zauroczylam
umilam sobie kazda wolna chwile rozmyslaniem o nim i wkurwiam sie na siebie, ze tworze te projekcje w mojej glowie. ale mnie wzielo i nawet nie mam juz z nim zajec, a wciaz mi sie podoba, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:O

Gość Przedksiężycowa_***
Zapewniam cię, że nie jestem autorką/autorem poprzednich tematów. Poza wyraźnie zaznaczyłam, że jest to dla mnie stresująca sytuacja i nie zamierzam w żaden sposób pogłębiać znajomości z tym panem, jako że to nieetyczne. Przeciwnie, zależy mi na tym, aby jak najszybciej przestać o nim myśleć.

Gość Przedksiężycowa_***
Osobiście wolałabym skupić się na rówieśnikach, a nie na facecie, który mógłby moim ojcem. Pierwszy raz podoba mi się gość po 40 roku życia.

Gość bbbłękiTNA
głupie bździągwy za naukę się brać bo sesje zawalicie !!

skup się na nauce :) zauroczenia mają to do siebie że szybko mijają, tym szybciej gdy zajmiesz się czymś innym/kimś innym i nei masz czasu an pisanei bzdur na kafe i myśleniu o neibieskich migdałach :)

Gość Przedksiężycowa_***
Tak się składa, że mam dobre oceny i zawsze jestem przygotowana na zajęcia, więc daruj sobie tego typu teksty. Nie rozumiem, skąd w Tobie tyle jadu, przecież wyraźnie dałam do zrozumienia, że nie zamierzam nawiązywać z panem doktorem żadnych kontaktów poza zajęciami. Po prostu jestem bardzo nieśmiałą osobą i boję się, że wykładowca zauważy moje skrępowanie wobec jego osoby.