Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lea000

Lubię uwodzić pozornie niedostępnych

Polecane posty

Gość Lea000
Wiem że fantazjują, on najczęściej o trójkątach który pare razy zrealizowaliśmy (z jedną i tą samą dziewczyną), ale to też głównie ja chciałam.

Żonaty ksiądz, to jest prawdziwe wyzwanie! To nie jest kwestia upodobań a jakichś problemów psychicznych. Jest na to lekarstwo. Kwestia czasu i sama się o tym przekonasz:)

Gość jkjkjkzjkjzkk
i jka długo bedziesz się tak wozić , bo nic w sumie z tego nie wynika

Gość Lea000
Nic z tego wynikać nie musi. Nie poświęcam temu czasu nawet na przemyślenia strategii (prócz fantazji w wannie czy "mokrych" snach). To dzieje się przypadkiem i po drodze. Gdy spotkam swojego odpowiedniego (wolnego!) faceta, skończy się uwodzenie innych.

Gość jkjkjkzjkjzkk
czyli podwyższasz swoje przekonanie o własnej atrakcyjności może i tak

Gość Lea000
Nie, uważam się za osobę atrakcyjną.

Bardzo ładny scenariusz. Prosty, prawie romantyczny. Życie czasem bywa przewrotne, ciesz się, że nie uwiodłaś mnie, albo kogoś mi podobnego:) 🖐️

Gość jkjkjkzjkjzkk
ten przecinek jest we właściwym miejscu ? bo jeśli nie to zmienia sens zdania :)

Gość Lea000
Jest we właściwym miejscu

Gość jkjkjkzjkjzkk
ok, więc to był wstęp do podsumowania oraz zzamnknięcia tego topiku czemu właściwie o tym piszesz , większośc lubi jak ktoś na niego zwraca uwagę , chciałabyś , żeby ktoś cię lubił bez otoczki fizycznej ?

Gość Lea000
Nie zauważyłeś chyba pytań na końcu mojego tematu. Pytam, co o tym sądzicie i czy ktoś również ma takie upodobania. A Kafeteria jest zdaje się od tego by podzielić się swoimi czasem przygłupimi bądź intymnymi spostrzeżeniami, pytaniami. Oto twoja odpowiedź na "po co o tym piszesz"

Gość jkjkjkzjkjzkk
a ty nie zauważyłaś moich pytań , popytaniu czemu o tym piszesz

Gość Lea000
Ponieważ tego pytania nie rozumiem. Twierdzisz że chciałabym by ktoś po topiku o takiej treści mnie polubił? Czy bez fizyczności pod postacią -jak zwał tak zwał - uroku osobistego

Gość Lea000
Ponieważ jeżeli chodzi Ci o to drugie, wtedy pewnie założyłabym temat pod tytułem "Wszyscy lubią mnie tylko przez mój wygląd, nawet moje heteroseksualne koleżanki. Co począć, jak żyć?"

Gość jkjkjkzjkjzkk
po topiku? raczej nie chodziło mi oto , że większoośc lubi jak ktoś na niego zwraca uwagę i flirtować z nimi , to dośc powszechne, i nikt nie robi z tego problemu ty za to stwierdzasz fakt , a ja się pytam , jak sądzisz dlaczego tak robisz

Gość Lea000
Dlaczego tak robię? Nie wiem. Wciąż zadziwia mnie to że żonaci naprawdę nie mają żadnych oporów. Na pewno nie wszyscy, ale ci z którymi się spotkałam do tej pory. Porządni ludzie, ustatkowani, inteligentni i przystojni, mogłoby się wydawać że szczęśliwi. A oporów żadnych.

Gość jkjkjkzjkjzkk
może właśnie dlatego skok w bok i z powrotem spokojne zycie u boku żony i dzieci miłych snów :)

Gość we rwrf423334324
mnei uwiedz to dopiero sztuka będzie :D

Gość sfgsdfdfsd
Nie zgodze sie z Toba Lea, ze wolnych jest latwo uwiesc. Ja od jakiegos czasu mam "zapalona lampke" na "brak zwiazku", a dowiedzialem sie, ze jestem "niedostepny". Byc moze z tego powodu, ze generalnie odmawiam dziewczynom - nie twierdze, ze "kazda na mnie leci" ale wiele tak. Powod jest dosc prozaiczny i taki jak opisalas - mam ochote na trojkat - tak w rodzaju dwie dziewczyny i ja. Nie szukam jednak "prostytucji" - bo raz, ze to "za latwe", a dwa "za dobry jestem". Moze to cos wlasnie w rodzaju pozornej niedostepnosci, o ktorej piszesz. Ale jestem wrecz pewien, ze odpowiednia dziewczyna(y) tez bedzie miala nawet wieksza przyjemnosc niz ja z tego.