Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umyka

jak szybko wiedzieliscie, ze trafilicie na odpowiednia osobe?

Polecane posty

Gość umyka

czy cos takiego w ogole jest?przeczucie, ze to ten/ta? czy moze takie uczucie mozna miec non stop, poznajac to w kolko kogos nowego.

Gość kto? ja czy ta co trzymała
tego czy można mieć cąły czas tak, ale ja wiedziałam od pierwszego wejrzenia :D

Gość Aska kraska
No ja nie od pierwszego wejrzenia bo nie pamietam go z imprez na ktorych bywalismy oboje, ale w pewnym momencie po jakiejs rozmowie wiedzialam juz, bylam spokojna i po pol roku bylismy juz razem i tak 13 latek juz ;)

Gość umyka
nie musi to byc pierwsze zobaczenie sie, ale ciekawa jestem, czy ktorys z pierwszych kontaktow umowliwia juz wyczucie, ze to TEN, czy moze potrzebujemy na to duzo wiecej czasu.

Gość ja miałam ok 50partnerów
Seksualnych zanim wtrafilam na odpowiednią osobę ale okazało się że to prawiczek więc zerwałam z nim.

Ja mojego partnera znam całe życie i nie chciałam się z nim spotykać, a on próbował chyba z dwa lata, aż w końcu zgodziłam się na randkę. Nie było tu tego zauroczenia od pierwszego wejrzenia, stopniowo na spotkaniach zaczęłam czuć, że coś się święci. To już 3 lata, a ja dopiero od roku jestem pewna, że to właśnie ta właściwa osoba.

Gość ja wlasciwie szybko
Mozna powiedziec ze od poczatku mnie do niego ciagnelo. Nie sadzilam ze mozna sie tak zakochac szybko. Wlasciwie po niecalym miesiacu a po 2 juz bylam pewna. Niestety nie mozemy byc razem

U mnie za pierwszym razem od razu a moj drugi zwiazek spotykalismy sie codziennie 2 tygodnie i to wystarczylo by sie zakochac...

Gość ja wlasciwie szybko
ja po miesiacu ale to moze po 5 spotkaniach juz wiedzialam

Gość dscdcdsc
jak szybko wiedzieliscie, ze trafilicie na odpowiednia osobe?" xxx kretyni, pytanie jasno mowi ze chodzi o "osobe na cale zycie" a wy piszecie o zakochaniach, rozstaniach, ponownych zakochaniach w innych osobach!! i za kazdym razem oczywiscie wiecie, ze to ta osoba :D coz za bystrosc :D

Gość Już wiem że Ciebie chcę
a jednocześnie wiem że nie możemy być razem ale cieszę tym czasem który był nam dany zmieniłeś moje życie dziękuję Ci

Gość dscdcdsc
poza tym na takie pytanie mozna odpowiedziec bedac juz na lozy smierci

Gość pytanie wrato zatem zadać
ludziom po 80 roku życia u mnie było tak, ze ja - strasznie małokochliwa- zakochałam sie od drugiego spojrzenia, miałam w sobie jakąs dziwną pewność, ze to ten, ale on nie chciał związku i nic nie czuł, ok, żyłam sobie dalej, aż 4 lata później ten, który chciał być tylko przyjacielem wyskoczył nagle z pierścionkiem haha

Gość skajowych kurtek
ja jeszcze na zadna nie trafilam