Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samobójstwo nie wchodzi w gre

ŚLICZNA SEXOWNA ALE Z HEMOROIDAMI CZY JESTEM SKREŚLONA?

Polecane posty

Hemoroidy pojawiły się w wyniku stresu wtedy mam problemy z trawieniem najpierw miałam mały zewnętrzny przez ostatni okres życia w stresie mam juz kilka wokół odbytu a od niedawna taksę wewnętrzne nie mogę ich zaleczyc operacja na razie nie wchodzi w grę nawet jak je zalecze wokół odbytu będą wisieć fałdy skory których nie da się usunąć Strasznie się tego wstydzę nie chce mi się żyć Czy to jest do zaakceptowania ? Mam dopiero 24 lata a ludzie to najczęściej msja po 60 ja mam o 40 lat wcześniej jak z tym żyć? Wiem ze to głupie ale wolałabym amputować piersi byle mieć normalny odbyt zalstwiam sir 4 godziny płacze z bólu nikomu nie życzę wspolczuje osobom z cięższymi objawami u mnie dopiero poczatek:(

Gość wybacz ale ten tekst o
amputacji piersi nie wiesz co piszesz masz dopiero 20 więc to Cię w jakiś sposób tłumaczy

Gość niejestessama.
nie martw się, nawet nie wiesz ilu ludzi boryka się z tym problemem, tylko nikt o tym głosno nie mówi, bo się wstydzą. ja jestem w twoim wieku i mam to samo, wiem co czujesz. wiesz co mi pomogło? radykalna zmiana diety. niestety hemoroidy mimo masci, czopków itd będą wracac przy większych zapraciach. dlatego lekkostrawna dieta, dobre masci i czopki. ruch. kup zwykł czopki glicerynowe, będzie ci latwij się zalatwic, gwarantuję

Gość niejestessama.
i pij siemię lniane. lepsze trawinie= mnijsze problemy z wypróżnianiem

Nie pisz głupot bo ktoś tak zrobi sex sbslny może spowodować krwatok a w następstwie nawet śmierć ty nie wiesz jaki to bol w nocy nie spis bo boje się zrobić kupę sram 2 godziny na siedzą o stojąco cieknie po nogach nic nie pomaga masci czopki tabletki codziennie horror prawie nic nie jem od kilku dni nie robiłam kupy

Jestem na diecie nie pije alkoholu kawy nie jem mięsa smażonego za to potrawy bogate w błonnik nabial pije dużo wody i żadnej poprawy od stycznia tylko gorzej

Gość jezdzcie kasze gryczana
ja mialam poczatki hemoroidow a potem zaczelam ja jesc co drugi dzien i mi sie wchlonely!

Gość niejestessama.
to czemu nie idziesz na operacje?

Gość niejestessama.
jakich środków używasz?

Gość ojejka stuknijcie sie w glowe
Dziewczyno Czy Ty jestes normalna? Co te filmy, gazety i media zrobiły ludziom z głowy? Sieczkę zamiast mózgu! Masz problem zdrowotny i on miałby Cie wykluczyć? Weź rozbieg i strzel głową w kaloryfer ino prędko! Nic Cię nie skreśla. Skreślają to złe maniery, paskudny charakter, brak higieny, i galopująca głupota a nie problemy zdrowotne. Jejuś! Ja też mam kłopoty zdrowotne, z kośćmi, z układem trawiennym,ze skórą (masa rozstępów), z układem krążenia (żylaki), często boli mnie serce. Generalnie jestem schorowana. Kręgosłup też do bani. A jestem blondynką 180cm, szczupła, wysportowana itd. Ciesze się życiem bo nie wiem ile mi go zostało. Tego nie widać na zewnątrz o ile nikomu nie powiesz. Zalecz to dla własnej wygody i nie mów mi że nic się nie da z tym zrobić bo da się. Marsz do lekarza i zrób z tym porządek. Trzymaj diete!

Dziewczyno Czy Ty jestes normalna? Co te filmy, gazety i media zrobiły ludziom z głowy? Sieczkę zamiast mózgu! Masz problem zdrowotny i on miałby Cie wykluczyć? Weź rozbieg i strzel głową w kaloryfer ino prędko! Nic Cię nie skreśla. Skreślają to złe maniery, paskudny charakter, brak higieny, i galopująca głupota a nie problemy zdrowotne. Jejuś! Ja też mam kłopoty zdrowotne, z kośćmi, z układem trawiennym,ze skórą (masa rozstępów), z układem krążenia (żylaki), często boli mnie serce. Generalnie jestem schorowana. Kręgosłup też do bani. A jestem blondynką 180cm, szczupła, wysportowana itd. Ciesze się życiem bo nie wiem ile mi go zostało. Tego nie widać na zewnątrz o ile nikomu nie powiesz. Zalecz to dla własnej wygody i nie mów mi że nic się nie da z tym zrobić bo da się. Marsz do lekarza i zrób z tym porządek. Trzymaj diete!

Oj nie napisałam ja jestem po porodzie ale wtedy uniknelam ich pojawily się dwa lata po ciazy po kilku dniach biegunki Maz przebywa za granica od stycznia i wtedy mi się pogorszyło nie uprawiam z nim sexu chyba ze po ciemku może mnie zdradza ale tak się wstydzę odbytu i nic mu nie powiedziałam przedtem miałam jeden fałd mały i jakoś zle to nie wyglądało ale kupę robiłam normalnie teraz mój odbyt zaczyna przypominać kalafior:( Żeby nie było sexu analnego nie uprawiam raz to zrobiłam 4 lata temu nie mam pracy siedzącej w moim przypadku to stres jest winowajca jego wyjazd za granice długi możemy stracić dom wszystko mnie dobija i jeszcze ten okropny bol... Będę musiała porozmawiać z mężem tylko nie wiem czy on to zaakceptuje:( mydle ze tak bo przecież mnie nie zostawi przez hemoroidy ale boje się ze będzie czuć do mnie obrzydzenie

Gość tezwciazy
Jestem w Twoim wieku i tez mam problem z hemoroidkiem... Nie boli,nie krwawi,ale jest.

Myślisz ze to mój jedyny problem? Jestem bardzo znerwicowana byłam nawet w szpitalu bole serca? Żyje z tym od lat. Bole głowy kręgosłupa trudność w oddychaniu ale z tum da się żyć Wyobraź dobie ze codziennie podczas robienia kupy czujesz boj gorszy od porodu który jest codziennie przez 2 godziny i trochę mniejszy przez resztę dnia kiedy zazdrościsz innym ze normalnie się załatwiają dobrze ci mówić bo sama na to nie cierpisz to gorsze id chodzenia z bolącym zebem bo zeba możesz wyrwać a tu nie robi się operacji bo lekarze są przeciwko Operacja to ogromne ryzyko robią w najcięższych przypadkach często uszkadzają zwieracze i pampers do końca życia i lepszy ten pampers w wieku 70 lat niż 24 prawda? Mam depresje przez hemoroidy nic mnie nie cieszy ciężko być optymistka gdy wiesz ze będzie tylko gorzej

Gość niejestessama.
jezu co za ludzie. to czemu nie idziesz na operację? czekasz aż ci się nowotwór odbytu rozwinie? to czekaj dalej. ja gdybym miała tak przerąbane jak piszesz, to na pewno nie szukałabym pocieszenia na kafe, tylko próbowała zrobic z tym porządek. chyba ze chcesz się doczekać nowotworu, to czekaj dalej

Gość niejestessama.
nie wierzę, ze nie mozesz byc poddana operacji. niby dlaczego? konsultowałas się tylko z jednym lekarzem?

Gość niejestessama.
pierwsze słysze, ze operację robią tylko w wyjątkowych sytuacjach. moja ciotka miała opercję w wieku 60 lat i na pewno miała mniej problemów niz ty, a nikt jej laski nie robił, że na operację zakwalifikował

jak ma Cię zostawić przez hemoroidy to jest ostatnim gnojkiem. wiesz ile kobiet ma problemy z hemoroidami po ciazy? Nie uprawiasz seksu bo wstydzisz sie odbytu, a w kazdej pozycji odbyt widac? Ło matko... chyba nie masz wiekszych problemów. POczytaj w necie jak z tym walczyc. Idz do lekarza.

masz nerwicę? I co mam płakać bo masz nerwicę? użalać się nad Tobą? Kobieto, ja też mam nerwicę. kto jej dzis nie ma! Boli Cię, rozumiem. Wiem,że to utrudnia życie. Mój tata też miał hemoroidy. Wyleczył więc nie chrzań że się nie da! idź do lekarza bo "Bolesne, wysuwające się guzy trzeba leczyć, najczęściej jedną z kilku inwazyjnych metod nieoperacyjnych. Stosuje się wówczas skleroterapię (nastrzykiwanie okolic guza, by doprowadzić do zwłóknienia jego okolic), metodę Longo (za pomocą specjalnego narzędzia wciąga się błonę śluzową i guzy do kanału odbytu, tak by pełniły dalej swą anatomiczną funkcję), metodę Barrona (zakłada się ciasne gumowe opaski na podstawę guza, by doprowadzić do jego martwicy), krioterapię (zamrażanie guzów w celu ich zmniejszenia i doprowadzenia do obumarcia), fotokoagulację podczerwienią (prowadzi do tego samego celu, ale z wykorzystaniem światła podczerwonego). Czasem jednak choroba jest tak zaawansowana (np. występuje silne krwawienie krwią tętniczą), że trzeba poddać się operacji." Wiesz co, przestań się użalać nad sobą! Mi się zwiększyły dolegliwości z powodu tego,że nie miałam za bardzo co jeść i ostatni miesiąc przymierałam głodem. Trzęsą mi się ręce, drgają same mięśnia, jest mi słabo, muszę wykonać nastepne zlecenie a nie mogę się skupić bo mój organizm jest niedożywiony. We wrześniu mam zaplanowaną operację. Muszę zarobić na mieszkanie, jedzenie i na opiekę dla psa podczas mojego pobytu w szpitalu. I nie jęczę na forum! A Ty zamiast iść do lekarza użalasz się nad sobą i jeszcze się martwisz,że CIę maż zostawi. Jeśli miałby CIę zostawic to nie przez hemoroidy ( jak mozna zostawic kogos kogo sie kocha przez hemoroidy? nie wierze ze Ci to do glowy przyszlo w ogole... szok!) a przez to,że jesteś taką uzalającą sie nad sobą ciapą! Marsz do lekarza! Działaj!

Gość wkurwionapooperacji
Ty od stuknięcia się w głowę jak sama nie masz to się kurwa nie wypowiadaj

Gość wkurwionapooperacji
Myślisz ze tak chętnie robią?kurwa 20 lat czekałam bolesne badania kolanoskopia rekonwalescencja to horror i po roku znowu się pojawiły nawet się człowiek napić nie może do końca życia wpierdalac warzywa i kasze pic wodę kurwa zero słodyczy święta wszyscy jedzą a ty nie bl jak sobie pomyślisz co cię czeka jutro na kiblu to ci się jeść odechciewa

Gość wkurwionapooperacji
WSPoLCzuje autorce młoda dziewczyna ja po czterdziestce przez hemoroidy rozpadło się moje małżeństwo mój maz nie był tak wspaniały przeszkadzała mu xona wiecznie wykrzywiona z bólu wygląd odbytu znalazł nowa zdrowa powiedział ze czul obrzydzenie nie było sexy w dupie z nim Szczerze to wolałabym raka albo amputacje ręki niżz to hemoroidy to najgorsze schorzenie którego nigdy się nie wyleczy to wraca jak bumerang zjebane cale życie

Gość deszczowa piosenkaaaa
Też miewam ten problem i też na tle nerwowym, więc trzeba też leczyć przyczynę, a nie tylko objawy, trzeba by zająć się Twoją nerwicą, skoro myślisz, że to przez nią. Mi pomagają książki o tej tematyce, psychologiczne, o rozwoju, zmiana myślenia na bardziej pozytywne, bo z psychologiem nie potrafiłam współpracować. Też smarowałam maściami, różne czopki, nawet przeczytałam, że miód może pomóc.

Gość deszczowa piosenkaaaa
*Miód do smarowania chorych miejsc, nie do jedzenia.

Gość langrax
0/10.Hemoroidy są leczalne.No chyba,że stanowią wtórnie jakiś objaw poważniejszej choroby.

Gość vgfsdgh
Są tak uleczalne jak kurwa aids i to ze po amputacji kończyny odrastają Skąd się biorą tacy debile :o Jak nie masz to nie pietdol bo ja 28 lat się mecze 2 operacje wycinania Jedna laser i gumkowsnie od lat dieta leki

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
podsumowując, z odbytem nie ma żartów

czemu mam wrazenie ze to pisze jedna i ta sama osoba? Piszesz,że wolałabyś raka? Ty głupia babo! wiesz jak rak boli! widzialas kogos umierajacego na raka! tępa dzido! hemoroidy sa uleczalne bo jak juz mowilam mial ogromne i je normalnie! wszystko jak i my! ale wzial sie za siebie i chodzil po lekarzach! juz dawno mu sie nie zdarzyl nawrot choroby wiec przestan pierdzielic!

Gość jestem w Twoim wieku
hemoroidy mam (pojawiają się przy zaparciach, stresie, niektórych lekach) od zawsze, jeśli nie marzysz o seksie analnym to jest to do zaakceptowania:D nie przyszłoby mi do głowy, by się tym przejmować, serio. znajdź dobrego lekarza, dobrego dietetyka, który pomoże Ci się z nimi uporać. ja inwestuję w dietę, tylko ruchu mam mało:( to faktycznie potrafi dać w kość, ale to co piszesz o raku i amputacji - jesteś trzeźwa?:o :D

Gość kiedy html
Haha rak i amputacja boli!ile?miesiąc?a wyobraź sobie ze codziennie od 30 lat boli cię odbyt jakbyś rodzila-autorka trafnie to sformułowała rak można wyleczyć a hemoroidów nigdy się nie pozbędziesz każdy lekarz ci to powie to wróci prędzej czy później a raczej prędzej jesteś chorym do końca życia nawet po operacji trzymasz ścisłą dietę Myślisz ze to takie super?nie możesz jeść WCALE SLODYCZY-CIASTO-zapomnij haha kawa-zapomnij pierogi,kopytka,smażony schab,normalne pieczywo-hahaha juz ktoś pisał o świętach gdzie wszyscy się cieszą jedzą a ty możesz tylko popatrzyć i kłamiesz sr nie jesz bk masz problemy z żołądkiem jakbys wiedziała nami to ból to w życiu nie zjadlabys takich pyszności Imprezy rodzinne wszyscy pija w szampańskim humorze a ty nie Np i przecież nie powiesz przy kilkunastu osobach ze nie pijesz i nie jesz bo masz hemoroidy wychodzisz na wiecznie zrzędzącą babe co nie zje i się nie napije tylko siedzi wykrzywiona a skąd oni maja wiedzieć ze to z bólu?