Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasamotnamagda

co o tym myslicie?proszę

Polecane posty

Gość samasamotnamagda

mój chłopak jest za granicą.jakiś czas temu, miałam złe przeczucia i weszłam na Facebooka mojego faceta,on potem sie dowiedział. przeczytałam jego wiadomości i dowiedziałam się,że nie był za bardzo wobec mnie w porządku. od tego czasu on jest jakiś inny, niby ciągle się źle czuje i przeciąga swój przyjazd. jakby coś przede mną ukrywał :( boję się,że on mnie już nie chce, i na prawdę sobie nie radze z tym :(

Gość lubie to ....
jezeli on cie nie chce, nie jest wzgledem ciebie w porzadku, to nie nalezy sie tego bac, tylko zakonczyc zwiazek i poszukac sobie dobrego, szczerego chlopaka,' dla ktorego bedziesz wszystkim :) dodam, ze masz ulatwiona sytuacje, poniewaz on jest zagranica, nie mieszkacie razem.

Gość dokładnie..
takim panom mówimy żegnaj pewnie znalazł sobie inną nie martw się trafi swój na swego :)

Gość samasamotnamagda
ale najgorsze jest to,że już nawet mieszkaliśmy kilka miesięcy razem. a teraz od 2 miesięcy wszystko się wali...ehh myślicie,że on na serio się ciągle źle czuje? czy może specjalnie tak mówi,żeby mnie do siebie zniechęcić? ja mam takie myśli,że on chyba chce mnie zostawić i dlatego się żle czuje bo pewnie sie stresuje. nigdy go nie oszukałam,a teraz i tak cierpię, wszystko jest takie niesprawiedliwe :(

Gość samasamotnamagda
ostatnio nie widzę sensu w życiu. jak mam żyć bez niego to wolę umrzeć, na serio :(

Gość samasamotnamagda
tak bardzo go kocham :( juz nigdy tak nikomu nie zaufam i nie pokocham....

Gość lubie to ....
jestes uzalezniona on faktu bycia z nim + nie bycia samej. jezeli tych watpliwosci i obaw, o ktorych nam tu piszesz, nie mozesz przedstawic jemu, to juz pierwszy dzwonek na alarm. musicie bardzo powaznie i szczerze porozmawiac i ta sytuacje wyklarowac. a jezeli zakonczycie ten zwiazek, to na pewno przez pewnien czas bedziesz sie smucic, ale w takich sytuacjach istnieje nastepujace pocieszenie, ktore zawsze sie sprawdza: jestes o jednego faceta blizej do tego wlasciwego :)

Gość lubie to ....
zawsze sie tak wydaje, ze juz nikogo tak nie pokochamy, a potem okazuje sie inaczej :)

Gość samasamotnamagda
u mnie jest inaczej...ja po prostu nie chce już bez niego żyć...

Gość lubie to ....
nie chcesz, bo jeszcze nie znalezlas sobie w zyciu nic, co by cie zaabsorbowalo. zreszta, moze jeszcze nic straconego i wcale nie bedziesz musiala bez neigo zyc :) porozmawiajcie, wyciagnij z niego wszystko dokladnie o co mu chodzi. wyraz mu swoje watpliwosci. jezeli to go zirytuje, lub nie bedzie chcial rozmawiac, to niesteyty nie kocha cie. ale zrob to w sposob rozsadny, nie klotliwy :)