Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego on taki robi

PYTANIE do MEZCZYZN -bardzo prosze o ODPOWIEDZ

Polecane posty

Mieszkam za granica poznalam tutaj Marokanczyka zaczepial mnie podrywal,gonilam go jak psa bylam wrecz wredna ,niemila do niego..raz mu nawet powiedziallam ,ze nie chce z nim nic bo jest muzulmaninem ,a ten jeszcze gorzej za mna latal zabiegal..i raz stwierdzil "ze ja traktuje go jak psa ,ze mu sie to nie podoba" wiec mu mowie "to po co przychodzisz wydzwaniasz codziennie do mnie" zamilkl.. ,jednak ja czulam ze to niezbyt dobry czlowiek chodz chcial mi udowodnic prawie na sile ,ze sie myle...ok w koncu umowilam sie z nim zaczelismy spotykac na se^x niby on chcial cos wiecej,ale ja nie chcialam zwiazku z nim ,na se czasami ok,ale nie chce z nim nic wiecej ,raz mu mowie ,ze to juz koniec ,a on zdenerwowal sie zaczal byc strasznie zlosliwy wredny dla mnie i mowi mi " TO NIE TY ZADECYDUJESZ KIEDY KONIEC TYLKO JA"...troche mnie nastraszyl ,ale pozniej przeprosil...i klocilismy sie cisza,nie spotyklismy znow on zadzwonil zaczal by cmily przepraszac ze mnie obrazil pytam go ze dlaczego tak mnie powyzywal a on na to ze wie ,ze jest glupi jest ze tak zrobil" tak mi powiedzial ..czesto wkurza sie na mnie jest strasznie zazdrosny o inych facetow ,nawet o mojego wspolokatora ,obraza sie znow cisza i znow odzywa dzwoni ....i tak to trwa wkoloko juz okolo 3 lat..

Araby i wogule muzlumani sa bardzo natretni. Wiele kobiet sie nacielo. Dobrze Ci radze unikaj takich ludzi, Oni nierozumieja slowa Nie. Dla nich i tak jest wazniejsza ta ich fanatyczna religia. Moja siostra miala juz z takim problem to musialem go naprostowac to potem grozil ze nas zabije. Ale jak drugi raz go nastawilem to sie wyprowadzil z osiedla i nigdy juz go niewidzielismy. Unikaj tych smierdzieli z nimi nic dobrego Ci niewyjdzie. Pozatym oni gardza kobietami ktore chca tylko seksu o wiele bardziej niz przecietny polski mezczyzna.

Gość po tobie.... i to na własne
życzenie

Gość 133tgrb
Bo jesteś głupia cipa u uległaś facetowi... Przepraszam za wulgaryzm, ale tak to wygląda. Najpierw go spławiałaś, ale wreszcie dopuściłaś go do siebie, więc teraz on rości sobie do Ciebie prawa.

ja pierdole. Ile jeszcze razy założysz ten sam temat z takim samym tekstem pod inna nazwa? jestes pierdolnieta?

dlaczego po mnie?? jak ja przeciez z nim nie chce byc,,unikam go,nie odbieram telefonow i teraz jest cisza :)

Gość ngnny
Tu nie ma prawdziwych mężczyzn :D

na poczatku przyznam szczerze bawilo mnie to .. ale zaczal byc dziwny -jest do mnei czesto agresywny jak rozmiam nawet przez telefon z jakims moim z kolega przez telefon to sie strasznie denerwuje -nie jestesmy para! raz bylam w dyskotece z moim kolega tanczymy pijemy patrze a ten wpada do dyskoteki z kolegami.. jak mnie zobaczyl spojrzal sie takim zlym wzrokiem ..ale tak troche udawalam ze go nie widze zmienilam miejsce wdyskotece ,ale on jak wychodzil zobaczyl mnie podszedl do mnie i mojego kolegi i pokazal nam srodkowy palec i wyszedl.. nie wiem chcial sprowokowac.. -jak przychodzilam do niego to zamykal drzwi na zamek ,zeby czasami sobie nie chciala za 10 minut od niego wyjsc,bo kiedys bedacu niego chwilke musilam wyjsc to sie wsciekl.. nie wiem moze cos poczul do mnie ,bo po jakms czasie jak spotykalismy sie niby na se mowi"ze nie wiem co sie ze mna dzieje caly czas o tobie mysle ,mam cie caly czas w glowie nie wiem moze sie zakochalem" taki sam zdziwiony o tym mowil..kiedys mowil cos tam ze mnie kocha i czy ja go tez ja odpowiadalam ze smiechem"tak oczywiscie do szalenstwa haha" a on "klamiesz mnie".. nie bralam go nigdy na powaznie,ale tego co mowi mialam dystans jak dlugo sie nie widzelismy pozniej jak przyszed do mnie zlapal na rece.. jak jakis dzikus sie zachowywal i mowil" ze plakal za mna, bo tak dlugo mnie nie widzial" ja mu na to odpowiedzialm "oczywiscie" a on "co nie wierzysz.."?...i tak to wyglada wszytsko z tym facectem

kurwa, powiela tylko cały czas te same teksty i pewnie inkasuje jakies grosze a Wy sie napalacie jak mlodociane barany

To nieuczciwe. Rozumiem: Zainteresować czymś nowym, kontrowersyjnym. włożyc w to troche pracy i wyobraźni. Ale to juz jest rak szacunku dla ludzi jakikolwiek jebana suko. Co ja jestem krowa żeby mnie doić?

Piszesz, że zaczął być dziwny, bo jest agresywny. Ty coś do niego czujesz i nie zauważyłaś, że on teraz jest SOBĄ. Właśnie takie nerwy, agresja i złość z niego wychodzą. Zmajstruje ci dziecko, pobije - to może zrozumiesz swój błąd. Pakujesz się ewidentnie w problemy. Czemu?

...kurwa jeszcze tego brakowało tutaj. W sumie podobny sposób działania. Zaraz wklei jakas pseudopsychologiczna głeboko przewrotna życiowo radę. Chyba w tandemach działaja:O

do JacejJ ON MA JUZ DWOJKE DZIECI ze swoja byla zona,sa w separacji ,a dzieci widuje raz w tygodniu czasami 2 razy ,jak przychodzilam do niego to czetso dzieci nocowaly u niego (3 latka i 5) Kiedys caly czas mi wspominal o dziecku prawie na kazdym spotkaniu... ale starsznie denerwowalam sie jak o tym mowil ,nie wiem moze specjalnie chcial mnie zezloscic..ale raz mowi ze chce zebym mu urodzila dziecko ja sie zdenerwowalam a on na to ,"no co ty ja mam juz dwojke dzieci myslisz ze chcialbym wiecej ..." ALE JAKBY chcial mi zrobic to pewnie juz by mi zrobil

balam sie czasami,tym bardziej ze mieszkal niedaleko mnie..jakie 10 minut.. ale teraz sie chyba przeprowadzil ,bo wczeniej cos tam wspominal ,ale teraz jest cisza i nie odbieram telefonow od niego i nie odbiore ..kiedys nie odzywalismy sie jakie 6 miesiecy nie odbieralam pozniej byla cisza ale pozniej znow zaczal wydzwaniac ..zaczal mi mowic ze mial dziewczyne zaczal mi opowiadac o niej jakby mnie to cos interesowalo...i chcial ze mna byc ale ja mowie mu ze nie szukam faceta wkurzal sie zaczal byc wredny dla mnie..i czetso mi o dziecku mowil.. balam sie ale uwazalam jak z nim to robilam,ale raz scigal sobie gumke jak uprawilismy se w nocy ,bylam na pol spiaca ,ale poczulam..i go odsunelam nakrzyczalam ,a on ze ja mam obsesje..

Gość ten koles ma cos z glowa
on jest psychiczny

miszcz kozery .maniaku fafeteri ,nie obrazaj mnie..

Gość do miszcza kozery
miszcz kozery juz nie pajacuj..

Gość zjebekkkk
ten "MISZCZ KOZERY " to faktycznie jakis dziwak caly czas tu chyba siedzi 24/24 ..:O

Gość takicosięzastanawia
Dam Ci dobrą radę. Chcesz się wiązać z obcokrajowcami. Ok. Rozumiem. Egzotyka. Oryginalność. Zazdrość koleżanek itp, ale mam dobrą radę. Ze wszystkimi tylko nie z arabami. Spójrz jak oni traktują kobiety. Tak samo zrobi z Tobą. Nie łudź się. Już widziałem takie.

Gość pewnien pan 1
nie lubie jka polki wiaza sie z obcokrajowcami ,szczegolnie cipatymi lub ARBAMI ,a nie daj boze z murzynami..

Gość no i arabusa se znalazla.pinda
wiesz ,ze oni bija kobiety???!!

Gość takicosięzastanawia
ale polka zawsze da d*pę obcokrajowcowi jeśli będzie taka możliwość. Nie łudźcie się.

Gość Jacenty52
Ile TY masz lat ? Niemożliwe, żeby ktoś MYŚLĄCY pisał takie rzeczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Polki pozniej rodza IM DZIECI
Pozniej polki rodza Arabom ,Murzynom dzieci..

Gość e tam gadacie glupoty
przeciez POLSCY MEZCZYZNI tez bija kobiety!! nie tylko arabowie!! opanujcie sie!

Gość takicosięzastanawia
Tylko z arabem jest to pewnik na 100%. Tak jak i to, że dla nich kobiety to dno. I w sumie mają rację. Kobiety nie powinny mieć żadnych praw. Tutaj powinno się coś takiego wprowadzi. Albo dajesz dupy albo kwas na ryj i tyle.

Gość dlaczego osadzacie?Dlaczego ja
Dlaczego ja osadzacie??? a wy wszyscy tacy bez winy tacy doskonali??? a poza tym ona zadala pytanie "DLACZEGO ON TAK ROBI " !!! a nie wyjezdzacie z jakimis innymi kwestiami..