Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego on taki robi

PYTANIE do MEZCZYZN -bardzo prosze o ODPOWIEDZ

Polecane posty

Gość POLACY NIE SA LEPSI
-POLACY tez bija swoje zony! -POLACY TEZ MORDUJA -POLACY TEZ KRADNA!! A skoro autorka woli uprawiac se ,zabawiac sie z ARABEM niz z polakiem ,to musi w tym cos byc,szczegolnie jak jest samotna za granica

Gość Skoro polacy sa lepsi...
Skoro polacy sa najlepsi to dlaczego polki wychodza za maz za obcokrajowcow?? JKA POLACY POLSCY MEZCZYZNI SA TACY DOBRZY TACY SUPER..;)

Gość Polki dla arabow sa egzotyczne
POlki dla Arabow sa egzotyczne,takie inne

Gość ania..........
miszcz kozery musi mieć maluńkiego peniska, skoro w stopce ma ten wykres o penisach - w sposób oczywisty usprawiedliwia swój wyjątkowo mały rozmiar :D jestem doktorem psychologii na UW więc raczej to niestety wiem.

Gość po czasie zrodzilo sie Uczucie
Moze autorka na poczatku chciala sex tylko i on -mu tez to pasowalo tez taki uklad ,ALE NIE PRZEWIDZIELI ze zrodzilo sie uczucie..zycie pisze njalepsze scenariujsze :)

Gość moglo tak byc
a wielki maczo sie zdziwil ,zaczal zastanawiac co sie z nim stalo ,bo zakochal sie :)

haha:D:D gdybyś chciała doświadczalnie potwierdzić swoja teorie to daj znać;) Dodam, ze niestety moje PKB jest z tych niższych wiec to ty będziesz musiała przyjechac do mnie.

Gość ania..........
hm wygląda na to że jest naprawde bardzo bardzo mały :D

Gość wracajac do tematu
MISZCZ KOZERY nudny jestes ... a poa tym bardzo duzo polek jest w zwiazkach z arabami obudzcie sie poczytajcie sobie chociaz na portalu : www.arabia.pl

Podpowiem Ci: Po bardzo bardzo mały jest malutki a później mikroskopijny...Pytanie co zrobisz kiedy osiągniesz juz te rejony? Pytanie, co to zmienia w Twojej sytuacji?

Gość moze wrocimy do pytania
MISZCZ KOZERY nie zasmiecaj watku !!! SWOIMI WYPOCINAMI!! pjacyku..

Ja jestem nudny? No to jak nazwac autorke, która w niezmienionej formie zakada juz chyba 5 co najmniej topik zmieniając jedynie tytuł? Monotematyczna? Autystyczna? Idiotka?

Aaaa...Już wiem. Leniwa suka, która postanowiła sobie malym nakładem wysiłku podreperować budżet. Widzisz. nie mam nic przeciwko temu tyle, ze to własciwie Ty zaśmiecasz przestrzeń publiczną wydumanymi problemami, w które angazuja sie ludzie byc moze pomijajac watki, w których ktoś naprawdę potrzebuje rady i pomocy. To sie nazywa oszustwo i perfidna manipulacja. Zdecydowanie trzeba Cie udupic bo sie jeszcze rzucasz dodatkowo. Nie lubie byc dymany...szczególnie przez idiotów

PS: Pokazałbym Ci ten cud natury ale mam dziewczyne, która jest o niego strasznie zazdrosna i czytuje to forum więc wybacz...Bedziesz musiała sobie skkomlec dalej:classic_cool:

Gość moze wrocimy do pytania
Do Miszcz Kozery- naprawde powinienes sie leczyc..masz cos z glowa..

widzisz. Własnie oglądałem sobie film. Miałem iśc spac ale jeszcze sprawdziłem co tu słychać. No i patrze a Ty zamiast sie zamknac to postanowiłas pierdolnac babola Dla mnie to nic osobistego ani nawet dokuczliwego ale niestety dla insekta takiego jak ty jest to wyrok smierci. Dysproporcja jest spora ale niestety nie mam wyjscia:)

Gość o nicku miszcz kozery
miszcz kozery penwie ma malego fiutka ,moze jakies 15 cm ;) albo krzywego :)

No na pewno. W końcu skoro tak jest napisane na kafeterii to nie ma co zaprzeczać:D

Gość moze wrocimy do tematu
IGNORUJCIE tego MISZCZ KOZERY -nasmiecil tu i uderz w stol norzyce sie odezwa.. chce byc w centrum uwagi... AUTORKO - Uwazaj na tego twojego kochasie ,bo raz moze mu odbic cos i moze cie udusic ,moze zabic.. jak bezdie mial taki moment..